Dotazník nejen pro čtenáře portálu i60

Dotazník nejen pro čtenáře portálu i60

14. 5. 2016

Vážené čtenářky, vážení čtenáři,

dovolujeme si dotázat se vás na několik skutečností v anonymním průzkumu, který připravil PhDr. Oldřich Čepelka. Prosíme, věnujte cca 15 minut tomuto průzkumu, jehož cílem je zjistit váš vztah k internetu a také informace pro další zlepšení našich služeb pro vás.

Dotazník je k vyplnění zde. Prosíme, vyplňte jej jen jednou. Děkujeme!

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Vyplnila a odeslala. Snad to bylo vše O.K.
Oldřich Čepelka
Zatím 135 odpovědí, a z nich 105 od návštěvníků i60. Že by nás tu nebylo víc? Doufám, že ještě pár stovek se k dotazování přidá a řekne, co by na i60 ještě chtěli...
Eva Mužíková
Dotazník jsem vyplnila. Jsem ráda, že do naší velké rodiny přišel nový muž, který jistě bude velkou podporou...
Olga Štolbová
Vyplnila, odeslala...
Blanka Hlobilová
Myslím, že připomínek ke stránkám bylo redakci a tvůrcům zasláno dost. S jakou odezvou se setkaly, může posoudit každý sám. Nevyplním!
Zuzana Pivcová
Dotazník jsem také už včera vyplnila, už z toho důvodu, že chci vědět, co autory zajímá. Nenašla jsem nic, co bych považovala ve vztahu ke své osobě za zneužitelné. Figuruji tam pouze jako zástupkyně určité sociální vrstvy a věkové kategorie.
Jana Drobňáková
Ten dotazník nie je povinný a preto kto v ňom vidí problém, nech ho nevyplňuje. Ja som ho vyplnila.
ivana kosťunová
dotazník jsem vyplnila, dokonce jsem i poskytla emailovou adresu, protož mě zajímá výsledek výzkumu. Ve svém článku 59 a více.. jsem kritizovala ,že názor lidí po padesátce nikoho nezajímá, proto jsem potěšena, že tady jsou věkové kategorie rozšířeny o seniorský věk. Jsou to první náznaky,ale ono se to poddá. Na Vyplň to jsou i jiné dotazníky, určitě se tam jseště příležitostně vrátím.
Vladka Steinová
Dobrý den, p.Čepelko,mám s dotazníky a s průzkumy velikou a mnohaletou zkušenost a určtě se neoháním realizí pro ministerstva, jak Vy.Důležité pro mě je přijmout názor druhé strany. A to Vy evidentně neumíte.
Květoslava HOUDKOVÁ
Dobrý den, pane Čepelko, honem dovysvětluji svou připomínku k "soukromí": Vím, že ve "Vyplň to" se takové otázky nevyskytují, ale vyplňuji i jiné průzkumy, kde občas takové otázky jsou. Chtěla jsem na to jen upozornit, ale zvolila jsem špatnou souvislost. Takže znovu VŠEM: "Vyplňto" soukromí nenarušuje! A pokud jde o "výlety/akce" se Šmejdy : Jezdila jsem od doby, kdy tyto akce začaly (cca od r.2000). Včas jsem poznala "která bije" a dobře se proškolila = na výletech pohoda. Už v 1. reakci jsem Vám sdělila svůj mail a požádala o Váš - pokud tak učiníte, sdělím mnohé zkušenosti! - mám jich na román. (Ale pro "í"čko by bylo event.dlouhé povídání-zabírala bych tu místo. Dotazník jsem vyplnila a odeslala hned po výzvě ! - mnohých dalších se ráda zúčastním a z výsledků třeba i poučím, zejm. pro senior věk.)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.