Pozvánka na předvánoční posezení
Foto: archiv autorky

Pozvánka na předvánoční posezení

14. 11. 2017

Vánoce se blíží a než vstoupíme do roku 2018, mohli bychom zavzpomínat společně na ten letošní rok. Ráda bych se s vámi sešla na předvánočním posezení.  Měl by někdo nápad, kde se v Praze sejít? Jde jen o to, že v prosinci bude více takových předvánočních rezervací, tak abychom si to pojistili včas. Ještě jsem se nestačila zúčastnit tolika akcí, které už máte za sebou, ale z vyprávění jsem usoudila, že jste se sešli před vánoci v hojném počtu a výborně se bavili.  

Navrhovala bych pátek 8.12 v 16 hod, myslím, že by to bylo lepší takhle na začátku prosince, potom by to bylo asi pro mnohé časově náročnější. Pomohu v zajištění, případně zajistím, jakmile se včas dohodneme.

Pište, navrhujte, těší se na vás Hana

Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Zatím nikdo nepsal, že by nepřijel (Ája nebude), tak počítám, že se sejde 13-15 lidiček. Ahojky zítra!
Jitka Hašková
Za mně to platí a už se těším.
Hana Rypáčková
Jedu k prasátkům v jedenáct a tak tam budu ve dvě.Kopíruji : doufejme, že se setkáme v této sestavě: Jitka H., Zuzka P.?, Věra J., Olinka Š., Lidmila N., Ája?, Marta N.(2x), Karel H.?, Hana N., Hana R., Hana Č. a Hana P., A Mirka neví...Platí to???
Alena Tollarová
Tak už zítra?! Má někdo představu, kolik lidiček se k prasátkům chystá?
Hana Polednová
K připomínce Karla sděluji: je vidět, že máte všichni daleko větší zkušenosti při společných setkáních než já, která jsem s Vámi ještě nikdy nebyla. Scházela jsem se jen s pár přáteli na pivních čtvrtcích. Co se týče středečního posezení. V restauraci nemáme separé místnost, budeme pouze v odděleném koutu. Vzhledem k tomu, že už tam nějaká setkání proběhla, máte větší přehled, co se tam smí a co nám dovolí. Také jde o to, jestli se tam nezměnil majitel a personál. Doufejme, že si nemyslí, že tam přijde skupina tichých a pospávajících důchodců. Podle toho. co píšeš Karle, to vypadá na pořádný mejdan.
Karel Hyndrák
Milá Hano! Zapomněla jsi napsat, jestli budeme sedět v separé místnosti (hudební nástroje, zpěv až řev), nebo normálně mezi místními iteligenty. Já jak přijdu někam s banjem (nemluvě o harmonikářce Jitce), tak se to vždycky zvrhne ve zpěv a nemírné pití. Např. repertoár: "Šel dráteník po ulici...", atd. Kompletní zpěvník je ke stažení: http://www.skolime.cz/wp-content/uploads/2017/09/Pisnicky_CZ-hospodske-a-lidove_A5.pdf
Hana Polednová
Skvělé, přibývá nás a už se nám to blíží....huráá...!
Miroslava Jachimová
Zatím to vypadá, že bych se také mohla zúčastnit, ale u nás člověk nikdy neví.
Hana Rypáčková
Myslím, že tak kolem poledne bych se objevila v redakci.Ještě někdo?Nebudou už nějaké kalendáře i k mání tam?
Helenka Vambleki
Popřeju vám pěkné posezení. Asi si bude muset moravská část udělat nějakou slezinu v Ostravě. O to víc se budu těšit na celoíčkovou slezinu do Plzně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.