Známe první vítěze soutěže Zážitek roku 2017
Ilustrační foto: ingimage.com

Známe první vítěze soutěže Zážitek roku 2017

2. 1. 2018

Jsme sice už v novém roce s číslem 2018, přesto se ještě dnes krátce vrátíme k tomu uplynulému. Vyhlašujeme totiž výsledky soutěže s názvem "Zážitek roku 2017", jejíž vítězové obdrží konopné produkty společnosti Carun.

Soutěžní příspěvek vložilo do soutěže podle předepsaných pravidel celkem 17 soutěžících. Mezi příspěvky byly zážitky veselé, ale i vážné, s dobrým či překvapivým koncem, i k zamyšlení. A jak to tedy dopadlo?

Zde jsou tři příspěvky, které jako vítězné vybrala redakce:

Jitka Chodorová: Zážitek roku 2017

Hana Práglová: Zážitek roku: Klavír

Lenka Černá: Zážitek roku - Zlatá Praha

A jak jsme uvedli při vyhlašování soutěže, dalšího vítěze vyberou sami čtenáři, a to tak, že v komentáři u článku uvedou jméno autora a název jeho příspěvku. Každý registrovaný čtenář může přidělit soutěžícímu jeden hlas, a to z jedné I.P. adresy (v případě, že z jedné I.P adresy bude hlasováno vícekrát, nebudou tyto hlasy platné. Pokud je v jedné domácnosti s jednou I.P. adresou více registrovaných čtenářů, může hlasovat za domácnost jen jeden). Hlasovat pro vítězný příspěvek bude možné do 5. ledna 2018, a to 12.00 hodin.

Všechny soutěžní příspěvky najdete na tomto místě: https://www.i60.cz/tags/detail/1106

Ačkoliv se soutěžních příspěvků tentokrát nesešlo tolik, jak jsme předpokládali, věříme, že zážitků bylo za loňský rok dost. Přejeme vám, aby ty letošní zážitky a prožitky byly jen plné úsměvů.

 

 

čtenáři Zážitek roku 2017
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Děkuji vám všem, kdo jste se mnou aspoň prostřednictvím mého soutěžního příspěvku sdílely můj splněný vánoční sen a jsem ráda, že vás počin a překvapení mojí milé snachy oslovil. A ty krásné melodie si můžeme pustit a zasnít se kdykoliv.
Alena Várošová
. Děvčata ,děkuji vám všem co jste mi daly hlasy od většiny Evy M.,Milušky H. Soni, od Helenek Č a V,,Ilony K jsem to vůbec nečekala.Velmi jste mě mile překvapily a ocenili jste můj Zážitek roku 2017 .Také děkuji pan Veseckému.Děkuji tímto i redakci,že mě ten čánek zveřejnila.Stejně jsem nevěřila tomu,že by tento můj Zážitek roku seniorka modelkou redakce ocenila,že jsem reprezentovala portál ne v Česku,ale v zahraničá.Ale kdeže,.Tento zážitek je totiž asi tak častý a obyčejný , tak jak jsem obyčejná já To se přece může přihodit přece každé ženě v mém věku i na íčku?. Být vybrána do zahraničí a to jich tu už bylo.....je a bude.Znám to a vím svoje.Tady na íčku jsem nějak neuspěla,nebyla jsem asi dost dobrá....Ano i přes to, jsem se zviditelnila. Která z žen by na to nebyla hrdá. Ale já už.jednou oceněna byla,pro mne je to zážitek ojedinělý,vyjímečný a nezapomenutelný . Svou výhru jsem obdržela .Už jenom tím, že jsem byla vybrána z mnoha žen v Česku a strávit víkend v Tallinnu a že jsem dostala dárky,kvalitní oblečení, za to jsem vděčná. Jen mi šlo o to lidské spravedlivé ocenění dvě slova: Gratulujem - redakce.,ne o další výhru .I když za ni redakci děkuji.Dostane ji můj muž,tomu poslouží..
Naděžda Špásová
Gratuluji vítězkám soutěže. Hlas dávám Aleně Tollarové.
Ladislav Vesecký
Všem gratulace. Hlas pro paní Várošovou
Libuše Křapová
Gratuluji těm, jejichž příspěvek už byl vybrán. Sama za sebe se nemůžu rozhodnout, je jich více, kterým bych chtěla dát svůj hlas ( Věra J., Alena T., Alena V.....) . Tak tedy já ho dávám Helče Červenkové - Napsala jsem knížku pro děti. :-)
Jana Šenbergerová
Gratuluji vítězkám a za sebe vybírám příspěvek Marie Ženatové.
Věra Ježková
Libore a Blanko, děkuji vám. Byl to pro mě takový životní půlkotrmelec.
Helena Votíková
Gratuluji vítězkám a svůj hlas dávám Aleně Várošové.
Marie Ženatová
Gratuluji vítězkám... František Schmíd: Zážitek roku 2017
Anna Čípová
Alena Tollarová: Splněný vánoční sen. Gratuluji dámám, které vybrala redakce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%