Kurzy pro seniory. Hledáme další lektory
Ilustrační foto: archiv Elen Zajíčkové

Kurzy pro seniory. Hledáme další lektory

4. 3. 2018

Přicházíme s další novinkou portálu i60. V horní části homepage, vedle sekcí Cestování, Profibabi a Vyhledavač, najdete novou záložku e-shop. Budete v ní nacházet nejen produkty šité na míru čtenářům portálu i60, ale také nejrůznější přednášky a kurzy. Lektory se můžete stát i vy! Pokud provozujete nějakou zajímavou činnost a chtěli byste předat své zkušenosti našim čtenářům, můžete si prostřednictvím portálu i60 otevřít svůj kurz.

Novou službu startujeme nabídkou čtyř kurzů a jednoho semináře pro ty, kteří mají chuť začít se zdravě stravovat.

Kurzy správné výživy pro dámy po menopauze a pány po andropauze povede zkušená odbornice na zdravou výživu, paní Šárka Ozgová, kterou již někteří mohou znát z našeho rozhovoru (najdete jej na tomto místě). Kurzy povede tato specialistka na zdravou výživu seniorů on-line, a to prostřednictvím služby Skype. Zájemci o kurz tedy nebudou muset docházet do žádné poradny. Přímo z domova se budou moci propojit s výživovou poradkyní a konzultovat s ní své stravovací problémy a zvyklosti. Celý kurz je sestaven z 12 on-line konzultací, v průběhu nichž získají jejich účastníci výživový plán šitý na míru a samozřejmě celou řadu rad a tipů, jak ozdravit svůj organismus.

Rovněž z domova, prostřednictvím svého počítače a služby Skype, se můžete začít učit anglicky či německy, anebo v těchto dvou jazycích konverzovat, a to se zkušenou lektorkou Olgou Škopánovou. Jazykové kurzy najdete na tomto místě.

Dvoudenní kurz "Jak se stát dobrým fotografem" povede profesionální fotograf Pavel Růžička. Ve dvou dnech ukáže účastníkům, jak správně pracovat s jejich fotoaparátem, jak fotografovat nejrůznější objekty, krajiny, detaily, zvířata. lidi. Teoretické i praktické ukázky pod vedením zušeného fotografa naučí pořizovat kvalitní snímky i ty, kterým se to dosud moc nedařilo.

A pro kreativní dámy, které mají rády eleganci, nabízíme kurz vázání šátků, který povede módní stylistka Elen Zajíčková, která již třetí rok připravuje módní přehlídky pro zralé dámy v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion.

Jsme teprve na začátku, další kurzy a přednášky připravujeme, už nyní se můžete tešit například na přednášky pro milovníky skalek a skalniček, kurzy tance, stepu či jógy pro seniory.

Svůj kurz můžete nabídnout i vy
A pozor! Pokud sami provozujete nějaký zajímavý koníček a chcete sé zkušenosti či svůj um nabídnout našim čtenářům, neváhejte si otevřít svůj kurz. Využít můžete pronájmu prostor v sousedství naší redakce, anebo si najít své vlastní prostory ve městě, kde žijete. My vám můžeme na našem portále nabídnout inzerování vašeho kurzu v našem novém e-shopu. V případě zájmu pište na naši redakční adresu i60@i60.cz.

Na stejnou adresu nám můžeme napsat i tipy na přednášky či kurzy, které byste chtěli sami absolvovat. My se váš tip (vaše přání) pokusíme zrealizovat a najít vhodné lektory.

Takže sledujte novou záložku e-shop a neváhejte se pustit do nových aktivit.

aktivní senioři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdeněk Kučera
Žiju na horách v centrální oblasti Jeseníků s dostupností busem na Praděd,Karlovu Studánku. město Jeseník.Podařilo se mě zhubnou nenásilně kombinací pohybu chůzí ,někdy na kole a změnou jídelníčku podle A.Mančingové o 10kg za jeden rok. Pokud zde jsou zájemci o takovou možnost pobytu s pohybem na horách v kombinaci s přípravou vlastního pokrmu pod mým dohledem ,dejte vědět.
Dagmar Bartušková
Vzala bych step a pořádný rock v Praze. Šátky od Eleny jsou vskutku tou pravou výzvou.
Lidmila Nejedlá
Ráda tu vidím Elen Z, moc jí to sluší.
Elena Valeriánová
Tak jsem se na ten kurz fotografování podívala a vidím, že to je jen pro ty, co jsou blíž k Praze. Z těch našich Kotěhůrek je to na delší výlet. A to nedám. Chtěla jsem se zeptat na ty fotografie v e-shopu, kdo je autorem, jsou na prodej ... atd?
Elena Valeriánová
Tleskám nové aktivitě. Zajímal by mě kurz tvůrčího psaní. Kurz fotografování je lákavý i když mám pocit v poslední době, že se mi v této činnosti přestalo dařit.
Libor Farský
Mě by velmi zajímaly kurzy počítačové grafiky.
Hana Rypáčková
Hlásím se na kurz fotografování.
Libor Farský
Skvělé. Nejvíce bych uvítal, kdyby se to týkalo i kurzů online, tedy bez osobní účasti, pokud je cestování pro seniora obtížné...
ivana kosťunová
Step ro seniory - skvělé, určitě se zúčastním a bude ze mne stepující seniorka :)) :)) ( myslím to vážně!)
Blanka Macháčková
Chválím. Výborný počin!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%