Nevybroušené diamanty - Lenka (Lo)  Hrůzová
Použitá fotografie : Celebwiki.cz

Nevybroušené diamanty - Lenka (Lo) Hrůzová

18. 3. 2018

Pěveckou soutěž Hlas CS v roce 2014 Vyhrála Lenka Hrůzová

Když jsem slyšela poprvé její projev, zavřela jsem na chvíli oči - a vybavila se mi Marta Kubišová. Lenka si totiž pro své soutěžní vystoupení

vybrala píseň z repertoáru Golden kids.

https://youtu.be/ cywNUTtULrg

Když jsem se začala blíže o tuto začínající zpěvačku zajímat, našla jsem toto video. 

https://youtu.be/a8j6wkuMmXg

Tím jsem si vysvětlila, proč další soutěžní skladba s výborným textem Hany Zagorové vyzněla v jejím podání tak působivě. Když zpívá, že je na kaši, tak jí to opravdu věřím. 

https://youtu.be/5tMf6IS5tos

V tomto duetu s Pepou Vojtkem předvedla trochu jiný žánr a vůbec se vedle ostříleného rockera neztratila.

https://youtu.be/ ll9GTGnTpJU

Po svém vítězství vystoupila jako předskokan  Kabátů při jejich koncertě Na Vypichu a poté se vydala vlastní cestou. Můžete ji slyšet na různých festivalech, akcích okresního formátu, a podobně. Podle posledních zpráv připravuje se svojí kapelou Logarytmy vlastní tvorbu a vlastní program.

Toto je její vystoupení z roku 2016. Jaká to nádhera !

https://youtu.be/FNa3cZ36PmE

Veřejně právní rozhlas ovšem její existenci dosud ještě nezaznamen al. 

 

 

osobnosti
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Ale Olmerová byla vždy super. Paní zpěvačka. Jen ten její konec, ale to je jiná kapitola. Ráda si její písně poslechnu a běhá mi při tom mráz po zádech a tají se mi dech.
Zuzana Pivcová
Líbí se mi i v rockové poloze. Rozhodně víc než některé zpěvačky s různými rockovými kapelami, které se nutí do drsného chraplavého hlasu.
ivana kosťunová
Zdeno, mladí nadějní zpěváci většinou končí v muzikálech. Postavit si kapelu, pokoušet se o vlastní tvorbu je ve zdejších poměrech téměř nemožné. Ti zavedení své pozice nepustí, vždyť je to byznys. Takže kvalitní mladé zpěváky můžete slyšet jen na festivalech.
ivana kosťunová
Zuzko , popravdě slečna je spíše rockerka - jenom já jsem s ohledem na potencionální posluchače vybrala skladby, se kterými vyhrála soutěž, a ve kterých více vynikne její projev. A co Olmerová ? - nepodobá se svým projevem také trochu té ?
Zdenka Jírová
Má opravdu krásný hlas. To, že její písně nezaznamenal ani rozhlas ani TV, je u nás asi zvyk. Bala již řada soutěží - a kde jsou vítězové? Stále jsou jen omílány skladby stejných interpretů. " Něco shnilého je asi ve státě našem."
Zuzana Pivcová
Opět musím konstatovat, že neznám. A to jsem v mládí v 60. letech znala všechny písničky a dodnes si pamatuji většinu textů. U zpěvaček mám ráda hlubší hlasy, tedy alty, tahle ho má. Ano, zaznívá trochu jako Kubišová nebo Špinarová v nižších polohách, ale nekopíruje. Inu, do muzikálu se pánům zatím asi nějak nehodila. A to je vlastně dobře. Díky, Ivano, za další osvětu. :-D
Dana Puchalská
Parádní hlas. Snad ta její chvíle přijde a budou jí i hrát.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...