Jarní barvy. Jak na ně?
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Jarní barvy. Jak na ně?

3. 4. 2018

Každý rok se na jaře vyrojí v módních časopisech tvrzení, že je třeba koupit něco žlutého, růžového, světlého, zkrátka veselého. V řeči stylistů: jarní barvičky. Právě ony ženy rozdělují. Některé je milují, jiné nesnáší.

Je tady jaro. Takže znovu řeči o jarních barvičkách. Letos především o žluté. Ta zaplavila obchody ve všech možných odstínech, jde o to, čemu se říká barva roku.

Právě žlutá je přitom dost zrádná a nesluší každé ženě. Černovlasá opálená dáma v ní může vypadat skvěle, bledá blondýnka naopak poněkud mdle. Ale samozřejmě to není pravidlo, každý může najít odstín a kombinaci, ve které se cítí dobře. Každopádně však není pravidlem, že si právě teď každý musí běžet koupit něco žlutého. Mnohé ženy k trendům přistupují přesně opačně. Když je všude žlutá, zásadně ji nenosí, aby nebyly součástí davu.

Ať už tedy přistupujeme k veselým jarním barvám s nadšením nebo je volíme spíše opatrně a výjimečně, tady je malá ukázka, že barvy na oblečení rozhodně nejsou limitovány věkem nositelky. Když chce žena nosit růžovou či žlutou, může ji zkrátka nosit ve třiceti i v sedmdesáti. Je to jen na ní, v čem se cítí nejlépe.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Lichnovská
Já mám barvy ráda, ale nic se nemá přehánět. Kombinace červeené košile a modrých kalhot se mi zdá už moc a růžoé sako se žlutou pruhovanou halenkou je také na hraně vkusu. Ostatní fotky jsou pěkné a děkuji za inspiraci. Růžovoumám ráda- sama si v ní však připadám jako prsátko, tak mám růžové pouze korále a na oživení šedé nebo černé to stačí. Žlutou nenosím - v mládí jem měla žluté letní šaty a stále jsem byla poseta muškami. Loni jsem si pořídila aspoň žlutou kabelku - byla úžasná, rozsvítila každé oblečení. Za 1 léto je tak obnošená, že se s ní už stydím chodti.
Zdenka Jírová
Žlutá není můj šálek kávy.
Jana Šenbergerová
Tak to mám smůlu, ani žlutá, ani fialová mi nic moc neříkají. Mám jen lehký letní svetřík v příjemně žluté barvě a fialovou mikinu. Miluji strakatiny, ale většinou končím v něčem šedém nebo hnědém, protože mi to dobře sedí. Módou se rozhodně deptat nenechám.
Kateřina Baziková
Už asi 5 let, možná déle, mám žloutkově žlutý kratší kabát, občas ho nosím a ani si nemyslím, ýe k zrzavým vlasům nejde. Co jsem letitější, dovoluji si více se v oblékání odvazovat, neb je mi stále více jedno, co si o mně kdo na ulici pomyslí. Pochopitelně se neoblékám jako mladá, mini nenosím už dlouho a už dlouho preferuji přírodní materiály. Oblékání mne zatím baví a doufám, že ještě dlouho bude.
Eva Mužíková
Žluté a růžové oblečen NE, ani doma. Tyto barvy, vlastně ještě několik pastelových nemám ráda. Zrovna tak červenou, v takové si připadám jakoby moc výrazná. Takže módní trendy mne míjí, upřednostňuji černobílou kombinaci. Možná, kdybych se měla rozhodnout pro některý model na fotkách, zvolila bych tu zelenou halenku... Ani nemám ráda na sobě více barevných kombinací, pokud to jde, nejvíce dvě barvy. Zkrátka, každý jsme nějak " zatížený " :))))
Zuzana Pivcová
Mám si koupit něco v barvě, která je vybrána pro tento rok jako hit, a příští rok to půjde do kontejneru, protože nejmódnější bude zase jiná barva? Popravdě řečeno je mi jednoroční módnost úplně jedno.
Jitka Hašková
Jako dáma na obrázku bych se rozhodně neoblékla. Dlouhý rukáv a nahá ramena si říká jenom o to, dostat revma do ramen. Módní návrháři nepatří podle mne mezi příliš rozumné lidi.
ivana kosťunová
Žlutou barvu oblékám ráda, třeba jenom malý doplněk ve žluté barvě rozsvítí i ostatní oblečení. Samozřejmě, jak píše autorka, záleží na odstínu. Neonovou a kanárkovou proto raději vynechávám.
Věra Ježková
Žlutou nemůžu. Se zrzavými vlasy by to byla asi dost hrozná kombinace. Všimla jsem ale v posledních dnech v TV, že moderátorky aj. mají na sobě často fialovou. Tak jsem usoudila, že je moderní ta. Některé její odstíny jsou hezké. Z fotek zde bych mohla jen č. 1 – co se týká barvy; volány ne.
Dana Puchalská
Ta zelená halenka je super. Stejně jako ten červený svetřík s krásným šátkem. Obojí bych si na sebe ráda oblékla. Vypadá to moc hezky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.