Foto: autorka
Útržky vzpomínek: Krátká cesta stoletím
25. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
30.4.2018 08:34
Věrko mně honil po schodech, co vedou na kopec úchyl. Bylo mi 15 a měla jsem tam sraz s kamarádkou. A bylo to odpoledne. Ne v noci. To by mně naši ven nepustili. Vím že tak rychle jako tenkrát, jsem už nikdy neběžela. Fuj, vylezl z toho houští co tam ,, soudruzi,, zasadili a ono se jim to z ruky vymklo.
Lidmila Nejedlá
28.4.2018 11:16
Věrko, nad tvým článkem jsem se musela zamyslet. Jaké hodnoty jako národ vyznáváme, jak jsme nestálí a povrchní v názorech, jak snadno uměle měníme historii... Dobře jsi to ve vzpomínkách napsala.
Blanka Macháčková
27.4.2018 17:29
Máš moc hezky zpracované útržky vzpomínek. Snad budou inspirací i pro další.
Věra Ježková
26.4.2018 16:34
Děkuji vám. Borku, to určitě ano. Považuji za zajímavé, co si člověk zapamatuje, aniž by chtěl. Hlavně z raného dětství.
Libor Farský
26.4.2018 10:52
V jednom svém článku jsem popisoval příhodu, jak jsem v časných ranních hodinách po cestě ze svého maturitního plesu potkal na Letné u Stalinova pomníku divokého kance. Tím jsem Tě, Věrko, zřejmě trumfnul.
Marie Doušová
26.4.2018 07:29
Praha je nádherné město,plná památek a krásných zákoutí. Mnohokrát jsem Prahu navštívila a byla okouzlena památkami.Už dlouho jsem v Praze nebyla a věřím, že ji zase někdy navštívím. Vaše vzpomínky jsou poučné a hezky zpracované.
Jana Šenbergerová
25.4.2018 19:31
Leccos je jinak nejen v Praze. Něco potěší, něco rozteskní. Tvé vzpomínky mě přivedly k těm mým.
Naděžda Špásová
25.4.2018 15:35
Věrko, žila jsem v Praze několik let a celkem jsem se chovala samostatně. Když jsme tam byly (viz Dámská jízda), na podzim, tak jsem byla ráda, že nejsem sama. Už bych se tam možná i ztratila. Já třeba zažila vítání Fidela Castra a dost mě to štvalo. No jo, časy se holt mění. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA