Kádrový profil
ilustrační foto: pixabay.com

Kádrový profil

26. 12. 2018

Chtěl jsem si vylepšit svůj kádrový profil a do oddělení "Zájmy" zadat pojem "Práce". Neboť ze všeho nejvíc mě zajímá moje práce. Pracuji každý den od rána do večera. Ve smyslu Desiderata: Trvale se zajímej o své povolání...
Nezajímají mě ani Akvarijní rybičky, ani Dobrovolní hasiči a už vůbec ne Hlídání vnoučat.
Nezajímají mě ani Pejsci, ani Kočky; jestli, tak by mě zajímala pořádná kočka.
Ale chyba lávky. Pojem jednoduché "Práce" se v nabízeném seznamu zájmů nevyskytuje.
Tak jsem do profilu vrazil pár zájmů, které mám po práci. Tento seznam bych mohl rozřešit - po práci.

PS: Hergot!  Zase rubrika "Domácí mazlíčci".

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Úplnou náhodou jsem narazila na tento článek. A nikde nevidím komentář paní Přibylové. Přišla. Odešla?
Oldřich Čepelka
Já žasnu and některými příspěvky. Naštěstí mám blbou pamě´t a okamžitě zapomínám, kdo co napsal. Jo a v seznamu zájmů jsem taky nenašel, co bych býval určitě označil. Ale po přečtení komentářů dávám raději ještě taky Domácí mazlíčky.
Alena Tollarová
Jsem ráda, že se objevil první příspěvek nového přispěvatele. Krátký a možná tak trochu jiný, než na jaké jsme zvyklí. A to se mi zrovna líbí, nutí přemýšlet. S autorem žijeme od sebe pouhých 12 km. Kdybychom se v rámci Do stovky vydali proti sobě, potkali bychom se za pár chvil. A já doufám, že tento první příspěvek není i poslední.
Jitka Caklová
Paní Přibylová, Vy jste netušila ....??? Nějak mi neladí "láska, přátelství, sdílení", kterým se prezentujete 23.12.2018 v inzerátu na seznamce tohoto portálu, s nevybíravým útokem, který jste předvedla 26.12.2018 11:07. To není jen tak ledajaký "souhlas s názorem autora článku" a jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Přesto Vám přeji, abyste našla "sobě rovného". Blbce můžete dělat z lidí sobě rovných, ale ne z lidí, kterým tento skvělý portál pomáhá ze samoty a ke skutečnému sdílení svých radostí i starostí. Stejné názory se dají sdílet, různé akceptovat, tolerovat, nebo rozporovat slušnou formou.
Hana Rypáčková
Aha. Když je práce koníčkem, je to super zábava a bezva lehké financování... A pohladit pejska, co se mu stejská, je paráda.
Zuzana Pivcová
Paní Přibylová, je pochopitelné, že obvykle každý hájí svou práci. Pokud by na Vašich webových stránkách na Vás někdo hned v prvním komentáři vyrukoval s hodnocením obsahujícím výrazy "poněkud primitivní" či "zmatečný", nejspíš by se Vám to také moc nelíbilo. My různá vylepšení vítáme, ale díky za přátelštější formu nabídky.
Jitka Caklová
Co není, může být. Cesty ke štěstí jsou někdy dost klikaté :-)
Zuzana Pivcová
Debata svědčí o tom, jak jsme různí, a to nejen v rámci vyjádřeném oblíbeným slovem "level". Je hezké, že mnozí hájíte portál, díky. Ale on se určitě uhájí či obhájí sám. Pane Hoffmanne, pokud jste povoláním "Freischaffend", najdete tu uplatnění. Bez ironie.
Eva Mužíková
Tak jak níže čtu, začínám mít na sebe zlost, že jsem napsala svůj názor. Málokdy takto reaguji a pro příště budu opravdu raději " držet hubu ". Asi nemám smysl pro vtipné glosy a pro zábavu jsem svůj názor Jano opravdu nepsala :((((( Možná že mám dnes nějakou citlivější náladu, v opačném případě bych vaše slova dokázala přejít... nebudu už dál tuto stránku otvírat, nemám na to ...Milovnice pejsků, Bertice.
Jana Slavíková
V době existence kádrových profilů by si asi nikdo nedovolil z dotazníku dělat legraci a dnes dokáže nadzvednout tolik íčkařek? Je to zábavné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%