Moje energie:  Zahradnictví
Foto autorka

Moje energie: Zahradnictví

22. 3. 2019

Existuje ještě něco, co mě spolehlivě dobije a naplní radostí a to je slunce. To je energie, bez které se neobejde opravdu nic a nikdo. Úterní odpoledne 19.3. 2019 bylo takové aprílové. Chvíli bylo pod mrakem, chvíli vykouklo sluníčko, a tak jsem se rozhodla, že si udělám radost a pojedeme se podívat do zahradnictví. Jaro se sice trochu courá, ale kouknout se můžeme. Máme jedno, které s oblibou navštěvujeme a to je Zahradnictví v Chabařovicích.

Už když jsme jeli kolem, tak se mi zdálo nějaké větší. Místo, kde  jsme vždycky parkovali  bylo skoro prázdné. U vrat do dvora stál pán a volal na nás, že musíme ještě kus dál, že se přes zimu činili a zahradu zrekonstruovali. A opravdu, to, co jsme našli, bylo velké a působivé, ze Zahradnictví se stala JINÁ ZAHRADA.

Co nutně k životu potřebuje světlo a teplo, je flóra. Miluji prohlídky skleníků, venkovních prostor, barvy jarních květů a rozmanitost nabídky a tady to bylo opravdu krásné. Samozřejmě, že jsme neodešli s prázdnou a už se těším, až koupené macešky, petrklíče a další kytičky ozdobí zatím smutnou zahradu bez barev. Doma jsem si sedla a bylo mi opravdu moc hezky, a tak jsem si řekla, že to zkusím poslat dál.

Neodolala jsem a tu parádu uvnitř skleníku jsem si nafotila. A protože mě to opravdu nabilo a udělalo radost, tak se chci s vámi o tu krásu podělit. Tentokrát je fotek víc a přidala jsem i trochu mraků. Pokud by měl někdo zájem, mají internetové stránky.

 

Partneři soutěže:

710x100-4.png

DIG_680x140_stat.jpg

Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
Tak tam mě to spolehlive dobíjí také.Letos jsem koukala,jak prostory krásně rozšířili. Jen jsem ze začátku trochu zazmatkovala,když jsem nemohla najít vchod.Vloni jsem často objednávala přes internet,tam vyzvedla a zaplatila.Kdyz kupuji přímo na místě,tak v tom obrovskem množství nemůžu najít určité druhy a takhle mi to už dopředu připraví.
Dagmar Bartušková
Krása, která mě také nabíjí.
Helena Votíková
Krom kytiček se mi líbí i ta zvířátka, na zahradu bych si je nedala, ale takhle v prodejnách se mi dekorace líbí. Naďo moc pěkné dobíjení.
Soňa Prachfeldová
Naděnko je to paráda ! Takhle se dobíjím v zahradnictví Dvořák .
Lidmila Nejedlá
Nádhera. Také bych neodolala a koupila kdeco.
Hana Rypáčková
I já se ráda pokochám, i kfyž moc nenakoupím. S dcerou před Velikonocemi jezdím a házíme do vozíku , co se hodí. Je to vždy dost velká suma. Já spíš vypiplám z oplėgříku..
Eva Mužíková
Tak tohle je i moje parketa,,, nádherně jsi mne namlsala. Já nesmím na jaře do takovýchto míst chodit. Na jedné straně mne to nabíjí, na straně druhé vždy vyprázdním peněženku. Díky Nadičko.
Jana Šenbergerová
Tam by se mi také moc líbilo. Velká obchodní centra nemám ráda, ale do zahradnických oddělení se také chodím pokochat aspoň pohledem. Dík za pokoukání.
Zuzana Pivcová
Zahradnictví je pro mě takový malý ráj, který je však pro mě spojen vlastně jen s létem v Týně a kytkami nebo i kamínky na hrob. Ale už samotné dívání mě naplňuje pocitem radosti a krásy. Věřím, že si tam každý vybere. Díky, Naďo.
Marie Měchurová
Tak to jsme stejná krevní skupina. Místo čokolády si koupím raději nějakou kytku. Nejkrásnější zahradu (s nákupním centrem) jsem viděla v Polsku kousek za našimi hranicemi za Ostravou. Mám někde fotky, možná napíšu článek. Ale jsou krásné zahrady i u nás. My máme nedaleko kroměřížskou zámeckou i květnou zahradu, obě stojí za návštěvu Fotky máte nádherné !!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.