Móda, kterou se vyplatí kupovat
Ilustrační foto: pinterest.com

Móda, kterou se vyplatí kupovat

15. 4. 2019

Obchody jsou zahlceny jarními a letními trendovými kousky, ale většina z nich je nekvalitní a za rok budou považovány za nemoderní. Ženy, které módě rozumí, si však v každoroční záplavě novinek umějí vybrat to, co je věčné. Pro blížící se teplé dny je to jednoduché, jednobarevné, lněné oblečení.

Sluší ženám v každém věku. Zpravidla má volný střih, takže lichotí různých postavám i těm dosti rozměrným. Je prodyšné, lehké, dají se v něm přežít očekávaná letní vedra. Dá se nosit ve městě, na procházce v přírodě i na dovolené u moře. V chladnějších dnech se dá kombinovat se svetry. Hodí se k pohodlným botám, ideálně k teniskám. Zkrátka, samá pozitiva pro zralé ženy. 

Právě nyní je ideální čas vyrazit do obchodu a hledat jednoduché lněné volné haleny, košile, kalhoty, šaty. Kdo zvolí neutrální barvu, má vystaráno na několik let dopředu. Žena ve lněné bílé košili a volných béžových či modrých lněných kalhotách je skvěle oblečená, ať je jí třicet, padesát nebo sedmdesát let. Jde jen o to nebát se toho, že takové oblečení je trošku pomačkané. Je, ale takové má být. Není to nic pro ženy, které preferují vše nažehlené, úhledné, s kanýrky a ozdobami. Toto je styl pro sebevědomé dámy, které vědí, že osobnost mnohem více podtrhne oblečení strohé.

Tak tady je malá inspirace, po čem by nyní mohly pátrat v obchodech zralé dámy, které vědí, že krása je v jednoduchosti.

móda
Hodnocení:
(4.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nová
Len je příjemný na horké lēto , ale volné oblečení dělá otylē osoby ještě otylejšími . Bohužel .
Slávka Kobylková
Proč jsou tady jen plandry? Všichni nejsou tlustí, mají normální postavu a pas,toto bych nenodila. A len se navíc fakt moc mačká, za mě toto ne.
Jana Slavíková
Dobrý vkus, Libore :-)
Libor Farský
Nejvíc se mi líbí ukázka č.12
Zdenka Jírová
Měla jsem jednou senzační lněné kalhoty, moc jsem je užila, až dosloužily. Marně již několik let podobné sháním. Z navrhovaných modelů jsou některé moc hezké a nositelné.
Zorka Horká
Jsem se špatně vyjádřila, koukla jsem se do své šatny, pardon :-)
Zorka Horká
Jsem se schválně koukla, protože len je moje parketa. Ani jeden kousek oděvu není čistý len. Já mám totiž s oblečením na léto právě takového stylu, druhu nebo jak tomu chcete říkat, jen ty nejlepší zkušenosti. Ano, po vyprání přežehlím, ale tu práci s žehlením vyváží pocit při příjemném nošení.
Marie Doušová
Mám několik lněných kousků, ale nosím je jenom ,když jdu na procházku se psem ,nebo když vím , že nebudu dlouho někde vysedávat, protože je to potom docela nehezky namuchlané. Obrázky jsou některé pěkné, ale některé se mi moc nelíbí.
judita lišková
Některé ukázky oblečení jsou pěkné. Nelíbí se mi však ty velmi široké kalhoty...zmenšují i rozšiřují zbytečně postavu a proporce nezakrývají, ale zdůrazňují. Široký vršek a široký spodek dělá z postavy almaru. Má-li žena ještě vystříhanou hlavu...obrázek pátý - vypadá to odpudivě...
Věra Halátová
Len je úžasný materiál. Ale poněkud finančně náročný. Dalším mým oblíbeným materiálem je pravé hedvábí. Také, poněkud finančně náročné. Ani jeden materiál nezaručuje ten naprosto vyžehlený vzhled. Není to pro každého.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%