Byl to nejen Můj svět
Foto: Marcela Pivcová

Byl to nejen Můj svět

2. 5. 2019

Přiznám se, že jsem ráda, že už je to za mnou. Tím mám na mysli akci, která se uskutečnila v úterý 30. 4. u příležitosti mých kulatých narozenin.

Radost z toho, že je to za mnou, znamená radost nad tím, že se snad vše podařilo. Přála jsem si moc, aby to bylo hezké a milé odpoledne pro všechny. To přání ovšem v sobě neslo i přípravu po stránce organizační. A ta mi v posledních dnech už ani nedala pořádně spát.

Chtěla bych na tomto místě poděkovat všem účastníkům "oslavného" odpoledne. V prvé řadě skvělému tvůrci a interpretovi recitalu Můj svět Lubomíru Müllerovi. Vedle něj našemu portálovému šéfovi Honzovi Raškovi, který akci zabezpečil a ještě mi utajeně stačil nechat vydat sbírku veršů. A pak několika desítkám lidí, kteří se chtěli setkat a prožít společné odpoledne. Všichni se na dobré pohodě nějakým způsobem podíleli. Způsobem, který byl dobrovolný a spontánní.

Nezlobte se, že už nemůžu všechny jmenovat. Podívejte se raději na několik fotografií, které pořídila tentokrát z větší části má sestra Marcela.

A těm, kteří by třeba rádi přišli a z jakéhokoliv důvodu nemohli, chci říct, že se určitě setkáme při nějaké další, stejně pěkné akci i60.

 

Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
... jak bych tam byla s Vámi , všechno vím a vzpomínám ... děkuji
Hana Práglová
Zuzko,je jen dobře,že se vše vydařilo k obrazu tvému!! Příště se mi snad podaří taky přjet..Tak ještě jednou Všechno nej!!!
Alena Vávrová
Bylo to moc krásné setkání, za sebe všem organizátorům, protagonistům, zkrátka všem zúčastněným, ještě jednou děkuji! Z další knížky Tvých veršů mám velikou radost ♥.
Lidmila Nejedlá
Zuzko, mně strašně vadí, že jsem si zapomněla říci o podpis do knihy tvých veršů. Tak příště.
Anna Čípová
Zuzko, věřím, že příprava akce sebrala mnoho energie, ale spokojenost všech účastníků byla odměnou. Zuzko, moc ti to slušelo.
Eliška Murasová
Je vidět, že všem bylo hezky a veselo. Zuzano,chápu, že jsi ráda, že to máš za sebou a dobře to dopadlo. Moc ráda bych si koupila Tvé verše.
Hana Šimková
Zuzanko přeji ti ještě jednou vše nejkrásnější z krásného. Jsi člověk ,který si to zaslouží. Také bych si ráda koupila Tvoji knížku. Děkuji !!!
Ilona Erika Kolář
Ze všech fotek dýchá ptátelská atmosféra a pohodička. Zkoukla jsem fotodokumentaci i u ostatních a musím konstatovat, že to bylo úžasné. Zuzko, máš to za sebou.:)
Danka Rotyková
Paní Zuzko, vše nejlepší, ať se vám daří i nadále.
Marie Seitlová
Zuzko,ještě jednou přeji k narozeninám a je mi líto,že jsem nemohla tentokrát se akce zúčastnit. Ze všech fotek je videt, že jste si to užívali a děkuji všem za ně. Jsem ráda, že tě znám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.