Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?
FOTO: wtatennis.com

Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?

14. 7. 2019

Ani Karolína Plíšková, ani Petra Kvitová nedosáhly na nejprestižnějším tenisovém turnaji ve Wimbledonu takových výsledků, jaké jim předpovídaly kurzy sázkových kanceláří, anebo tipy soutěžících v naší tenisoé tipovačce.

Obě české tenistky předčila skvělá bojovnice Barbora Strýcová. Ta v singlu došla až do semifinále, kde padla na reketě Sereny Williamsové. Ovšem chuť si hned záhy spravila ve čtyřhre, v níž společně s tchajwanskou parťačkou Sie Šu-we porazila ve finále kanadsko-čínský pár Gabriela Dabrowská a Sü I-fan 2:0 na sety a získala tak cenný grandlamový titul. Díky tomuto úspěchu se také Bára Strýcová posunula do čela žebříčku světové tenisové čtyřhry!

Skvělou podívanou nabídlo i finále mužské dvouhry, kde svedli pozoruhodnou bitvu Novak Djokovič s Rogerem Federerem. V pětisetové řeži trvající 4,5 hodiny nakonec dokázal zvítězit Srb Djokovič. A právě jemu věřilo i nejvíce soutěžících v naší tenisové tipovačce. Jak to tedy nakonec všechno dopadlo?

Tentokrát se na čele tenisové tipovačky od začátku soutěže střídalo několik soutěžících. Nakonec získala nejvíce bdů - celkem 162 - paní Anna Hadašová. Na druhém místě s celkovám počtem 10 bodů skončil pan Zdeněk Procházka a na třetím  s počtem 145 bodů paní Naďa Kravková.

Po kontrole I.P. adres jsme ovšem zjistili, že všechni první tři soutěžící porušili pravidla tipovačky, které nepovolují tipování více osob z jedné I.P. adresy. Proto byli tito tři soutěžící diskvalifikováni. Ceny pro vítěze tipovačky - digitální krokoměry - tedy získávají soutěžící v dalším pořadí a to jsou:

Jana Kovářová
Anna Potůčková
Anna Čípová

Gratulujeme vítězkám a děkujeme všem dalším soutěžícím, kteří vydrželi 14ti denní tipování tenisových výsledků. A poděkování patří hlavně našim tenistkám a tenistům za krásné sportovní zážitky!

Výsledky Tipovačky najdete na tomto místě.

 

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Gratuluji děvčatům k výhře, ze srdce vám to přeji.
Marie Seitlová
Gratuluji Janě a oběma Aničkám. Je dobře, že redakce nepoctivce vyřadila.
Helenka Vambleki
Já vážně nevím, proč tato diskuze? Cituji pravidla, která když jsou daná, mají se dodržovat: " Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky)."
Anna Potůčková
Jen pro zajímavost vím ještě o jedněch stránkách, kde se může soutěží zúčastnit jen jeden soutěžící z jedné IP. Další člen rodiny musí jít třeba k sousedům chtíc hrát o nějakou cenu :-) , pokud sousedé nesoutěží.
Libuše Křapová
Bohumile, jenže oni se neozvali, asi vědí proč. Nejste z toho zbytečně nervózní? Vy tu za ně bojujete - a oni nic?
Bohumil Křenek
Néjlepe by bylo, kdyby se k tomuto vyjádřili dotyční ( paní Hadašová, Kravková a pan Procházka). Jen p.Raška ví jaké mají adresy, tedy zdali bydlí třeba na jedné adrese. Pokud nepoužívali jeden PC tak by těch diskvalifikovaných soutěžících mělo být více . Všichni soutěžící musí být totiž řádně zaregistrováni. Pak je ta diskuze zbytečná a některé dámy jsou z toho nervozní,......
Helenka Vambleki
Pane Křenku, je mi z vaší reakce smutno. Nejste mezi diskvalifikovanými a přesto se tu za ně bijete jak lev a omlouváte nějakým "co když chodí do knihovny" (- jó to by byla náhodička, že zrovna první dva výherci chodí do jedné knihovny) a nakonec ještě přidáte větu o zvýšení prodeje PC. To je přece jasné, že adresa IP není o počítači, můžete mít doma deset počítačů, ale IP je adresa vašeho připojení k internetu. A jestli se nějací vychytrálkové z jedné IP adresy zaregistrují pod různými jmény vícekrát za účelem větší šance vyhrát, tak je to zkrátka podvod a ten je zde naštěstí odhalen. Oprávněně teda byli diskvalifikováni a na výherní místa postoupili ty íčkařky, které pravidla dodržujou. A pokud se vám to nelíbí a považujete dodržování psaných pravidel za šikanu, jděte soutěžit tam, kde se podvody neřeší nebo tolerují.
Libuše Křapová
Bohumile, proč chcete určovat pravidla? Na internetu můžete najít soutěží X milion. Pravidla si u každé z nich určuje organizátor a nikdo to nikdy nepovažuje za šikanu. Vaše rozhořčená obrana těch diskvalifikovaných mi připadá jako byste o nich věděl něco víc. Tak jim doporučte, ať si příště ta pravidla podrobněji prostudují a bude všechno v pořádku. Tady na íčku jsou manželé, přátelé a podobně, mají také společný počítač a nikdo z nich, které známe dlouhodoběji a třeba i osobně, proti nastaveným pravidlům neprotestuje. Tak proč vy?
Ladislav Vesecký
Pane Raška, když anulovat, tak i smazat z tipovacího žebříčku. Ať jsou vítězové černé na bílém. Děkuji.
Bohumil Křenek
Jasně pravidla jsou dána . Pro tipovačku musí mít každý soutěžící "svůj" PC. To jsou pak "férové" podmínky pro všechny. Napsal jsem jen, že se mně ta pravidla zdají přísná. Diplomaticky řečeno, že je to svým způsobem "šikana". Ale pořadatel soutěží si vždy pravidla vytvoří sám, účastníci je musí respektovat, v případě Tipovačky se možná zvýší prodej PC.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.