Pohled z okna, aneb - paneláky jsou také fotogenické...
Foto: autorka

Pohled z okna, aneb - paneláky jsou také fotogenické...

20. 11. 2019

Mnohokrát jsem vám chtěla ukázat, jaké pohledy se mi z mých oken naskýtají, ale ty paneláky v záběru mne vždy odradily. Teprve dnes, kdy jsem viděla Nadiny fotky u jejího článku, jsem se rozhodla, jít do toho. Bohužel skoro všechny fotky jsou poznamenány deštěm a i mlhou, ale když už jsem se oblékla, abych u otevřených oken nemrzla, fotím...Pohled na sídliště je z balkonu, pohled do luk a lesa je z chodby. Ten se mi naskýtá vždy, když se vracím domů. Mnohokrát se stalo, že lidé, přicházející do našeho patra, tento nádherný pohled obdivují, skoro každý si neodpustí fotku. No, a když je sluníčko, to je teprve krása... Také jsem odběhla do deště vyfotit to moje krmítko, sýkorka tam hodovala, ale nechtěla jsem ji vyplašit, tak foceno z dálky. Fotky od rybníku jsou ze včerejšího dne, kdy trochu svítilo sluníčko... Tak se se mnou prosím trochu porozhlédněte z tepla mého bytečku, kávu a švestkový koláč posílám..

 

                                           Prší, prší, vítr fouká,

                                           Bertice se z okna kouká,

                                           Ještěd leze za mráček,

                                           honem vezme foťáček.

                                           Nežli cvaknout postačí,

                                           už se celý zamračí,

 

 

Bertice

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Díky Lidmilo za milá slova, někdy na mraky nad Ještědem, nebo večer na tisíce světel pod ním čučím a čučím. Libore, dík.
Lidmila Nejedlá
Evko, to je paráda! Máš krásný rozhled i pohled na ten boží svět. Z mraků kolem Ještědu jde strach. Tak ať se ti v tom sedmém patrovém nebi daří.
Libor Farský
Líbíííííííííííí !
Eva Mužíková
Zdeno, já bydlím v sedmém. Vždy když ke mně přijde syn, první jeho kroky vedou na balkon. Když mi tento byt sehnal, netušila jsem, co mne čeká. Napsal mi, když poslal adresu bytu - : " Maminko, Vratislavice Tě uchvátí", měl pravdu:((( Díky Zdeno.
Zdenka Jírová
Také bydlím v paneláku, ale v 1. patře, tak velký výhled nemám. Pro jednu minulou soutěž jsem vyjela výtahem až na půdu a vyfotila hezký výhled do Krušných hor. Vaše fotky jsou moc pěkné.
Jindra Hubačová
Evičko, máš krásnou letoru, zůstaň jaká jsi.
Eva Mužíková
I vám dvěma, Soni a Jindřiško děkuji za slovíčka. Jindřiško, to je asi tím, že mám ráda život, jsem obklopená krásnou přírodou a umím si dělat radost z maličkostí. A také dělám ráda radost ostatním. Když něco udělám nebo napíšu, už se těším, jestli se mi podařilo vyvolat úsměv na tvářích. Já se mnohdy nad těmi mými výtvory také chechtám a čím jsou prdlejší, tím více :)))) ...
Jindra Hubačová
Evičko, jak Ty to děláš, jsi vždy veselá a vtipná ! Hezké povídání zpestřené básničkou a pěknými fotkami. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
Krásný výhled máš, pěkné fotky dáš. Bertiku hezký bydlíš.
Eva Mužíková
Děkuji vám, nečekala jsem tolik milých slov. Dokonce i ve verších. Ivanko, máš pravdu, louka plná květin nemůže betonu konkurovat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.