První jarní vycházka
Foto: autorka

První jarní vycházka

27. 3. 2020

Naše děti se usnesly, že moje imunita po měsíčním pobytu v nemocnici je mizerná, a proto nesmím vycházet z domova. Povolily mi jen kontrolu u lékaře. Z obavy, že za dveřmi bytu na mne číhá koronavirus, jsem domácí vězení neporušovala. Vydržela jsem celý týden.

První jarní pondělí bylo jako vymalované. Zbytky sněhu, mráz a modrá obloha byly velkým lákadlem. Byla jsem zvědavá, zda noční mráz přežily kytky na mé mini zahrádce před panelákem a jak vypadá řeka. A taky jsem měla velkou touhu po delší době pozorovat přírodu přes hledáček fotoaparátu a cvakat a cvakat.

S rouškou na obličeji a fotoaparátem na krku jsem vyrazila na svoji první jarní vycházku. Před panelákem jsem fotila kytky, které naštěstí přežily návrat zimy, a kosa, který ochotně pózoval. Ani řeka nezklamala, bylo co fotit. Největším zážitkem bylo pozorování páření kachen divokých. Co se mi podařilo zachytit, můžete vidět ve fotogalerii.

Přeji všem krásné jaro a příjemné toulky přírodou.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Děkuji všem za milé komentáře. Ať se jaro vydaří a každého potěšení.
Jitka Mošovská
Hezké, takové svěží.
Soňa Prachfeldová
Pokochala jsem se, díky Aničko.
Jan Zelenka
Krásné fotky, sice sníh, ale fůra kytek. U nás sice sníh hodně dlouho není, ale jaro pořád váhá přijít. Skoro nic tu nekvete.
Hana Rypáčková
Jaro jak malované...
Eva Mužíková
Aničko krásné " lovy beze zbraní" a další fotečky. Koukám jak tam máte ještě mrazivo.
Naděžda Špásová
Aničko, máš to krásné, jako vždycky. :-)
Dana Puchalská
Aničko, to je k r á s a. Ani nevíš, jak ráda bych byla někde mimo Prahu. Tvoje fotky mě pokaždé potěší. A ta kačka je zřejmě kače ří favoritka... :-) :-) :-) Málo která má asi dva ženichy najednou...
Jana Šenbergerová
Aničko, úplně si dovedu představit, jak sis to užívala živě, když já jsem pookřála, i když jsem se prošla jen virtuálně. Já jen doufám, že sakury, které nám rostou pod okny, nerozkvetou před další várkou mrazů, abychom si mohli užít jejich krásy.
Eliška Murasová
Aničko, muselas být přešťastná, po tak dlouhé době venku a ještě toho tolik potkat. Fotky jsou nádherné, díky!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.