Co je láska..
Ilustrační foto :pixabay. com

Co je láska..

2. 8. 2020

Láska je krásná, když je mladá a opětovaná. Běda ale, když to tak není. Místo lásky je trápení a člověk si říká: "už nikdy". Ale život vám řekne: "nikdy neříkej nikdy". A tak láska někdy čeká za rohem a už vás chňapne pod krkem. Poslechnete a opět se zamilujete.

Někdo miluje bezmezně a upřímně, někdo lásku jenom předstírá. Láska to pozná a někdy trestá. Někdo miluje hodně často a pokaždé něco, nebo někoho jiného. Není vytrvalý, ale nevadí mu to. Lásce to ale vadí a tyhle typy moc ráda nemá. Někdo čeká na lásku hodně dlouho a dostane jí málo. Někdo necítí nic, ale láska přesto přijde a přinese mu něco hezkého.

Někdo čeká na lásku celý život, a když ji konečně najde, tak mu třeba už dlouho nevydrží. Láska nikdy nikam nemizí. Je to totiž láska a chce vás udělat šťastnějšími.

Někdo milovat vůbec neumí a nikdy se to nenaučí. Někdo miluje sebe, a tak může být zamilovaný pořád. Někdo miluje pouze peníze a bohatství, ale to se lásce hodně nelíbí.

Pravá láska je přece všeobjímající a nezištná. A tak, kdo to pochopí, toho už láska neopustí.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Kopecká
V čekárně u lékaře pomáhala stará paní manželovi do kabátu. "Co bych dělal, kdybych tě neměl". V jediné větě bylo řečeno všechno. Ti dva byli jako dvě součásti něčeho, co patří k sobě. Jako hezký hrnek a talířek......
Marie Doušová
Láska je pojem ,který nejde uchopit , ale jen prožít. Má mnoho podob a někdy je sobecká ,vášnivá ,samostředná a stále použitelná všude tam ,kde je porozumnění,spokojenost,dobrota a umění rozdávat a lásku přijímat. Moc pěkný článek.
Libor Farský
Miluj bližního svého!
Soňa Prachfeldová
Láska je dar. je život. Kdo opravdu miluje vše živé kolem sebe, nemůže být zlý.
Dana Puchalská
Možná budu jediná mezi těmi, co na lásku nevěří a doslova ji posílají pryč... Nebo na ní chtějí jakkoliv zapomenout. Hani, moc krásně napsané. Děkuji.
Danka Rotyková
Já v opravdovou lásku stále věřím. Občas ji vidím i okolo sebe. Ne všichni ale mají to štěstí poznat ji.
Eva Mužíková
Hani, opět hezké zamyšlení.
Jana Šenbergerová
Jak je prosté a pravdivé!
Jan Zelenka
Láska nemá žádnou logiku. Ale nemyslím si, že pomalu umírá s časem. Před pár lety jsem viděl na lavičce v parku mladou dvojici, on měl vyholenou hlavu a uprostřed jen číro, ona měla půl hlavy vyholenou a druhou polovinu fialovou, drželi se kolem ramenou a líbali se. I oni to prožívali. A po svém. Paní Šimková, máte zajímavé úvahy. Láska se mění s věkem, ale myslím si, že je věčná.
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, že dnes už má pro mě láska širší rozměr než jen milostný cit k jedinci (i když to v básních možná tak nepůsobí :-D).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.