Foto: autorka
Podzim ve Volyni
27. 10. 2020Milí, zlatí a rouškovaní. Je pravda, že jsem ještě nikoho z vás neviděla osobně a že mě to mrzí. Z vašeho psaní mám ale dojem, že vás znám dlouho. Chtěla bych vás také potěšit vyprávěním a fotkami z nějakého výletu, ale bohužel jsem ráda, že se zatím pohybuji horko těžko jenom po Volyni.
Ale i Volyně je krásná a teď na podzim se vyšperkovala velmi. Posílám vám tedy podzimní fotky z Volyně, co jsem pořídila na procházce s pejskem. Doufám, že se vám budou alespoň trochu líbit, a pokud budete mít někdo cestu kolem Volyně, stavte se, ráda vás uvidím. Zatím na mne žádný virus nevlezl a doufám, že nevleze. Na naše rádoby setkání si vezmu tu nejveselejší roušku.
PS. MUSÍM DODAT, ŽE JSEM NĚKOHO OSOBNĚ VIDĚLA A BYLA TO HANKA RYPÁČKOVÁ
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Pořízová
28.10.2020 22:35
Krásnej příspěvek. Díky. Ráda bych vložila foto z dneška, protoze mi bylo nádherně, ale ještě to neumim, ale jsem ucenliva seniora, tak treba uz zítra. Díky.
Martina Růžičková
28.10.2020 18:09
Děkuji za fotografické pozvání na procházku podzimní Volyní. Krásně vám to tam podzim nazdobil.
Jana Šenbergerová
27.10.2020 10:24
Ráda jsem se prošla podzimní Volyní, kterou vůbec neznám. Přestože jsme se nikdy naživo neviděly, mám pocit, že se aspoň trochu známe jako "od vidění", i když je to spíše podle "psaní". :-)
Hana Rypáčková
27.10.2020 09:21
Ano, Hano, poznaly jsme se , jak jsem měla zlomenou ruku. Tvůj pejsek mne celou oblízal, bylo to hezké posezení u tebe. Volyně se hezky zabarvila do podzimního..
Marie Měchurová
27.10.2020 09:19
Souhlasím, že Volně a celé Jižní Čechy jsou krásné - letos jsme ta místa navštívili, a moc se nám tam líbilo. Vzpomínám na setkání v Praze letos v lednu. Třeba se něco podobného uskuteční i v příštím roce - už se těším na paní Hanu i na ostatní.
Dana Puchalská
27.10.2020 08:47
Já to říkám stále. Jižní Čechy jsou krásný kousek naší země. Ano, setkání by bylo fajn.
Zuzana Pivcová
27.10.2020 08:46
Haničko, máš štěstí, že máš "přírodu za rohem", zvlášť, když teď budou omezenější i vycházky se zvířátky. Věřím, že oba to zvládnete na výbornou.
Vladislava Dejmková
27.10.2020 08:34
Děkuji za nahlédnutí do Volyně. Když zasvítí na podzim slunce, je krásně (skoro) všude. Je fajn, když si můžeme hezké chvíle užít. Dík.
Zpět na homepage Zpět na článek