Přejeme všem čtenářkám a čtenářům 
hezké prožití vánočních svátků
FOTO: Jan Raška

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům
hezké prožití vánočních svátků

23. 12. 2020

Milí příznivci portálu i60,

s vánočním přáním přicházíme na tomto místě už podeváté. Ano, čas letí jako bláznivý. Stejně jako bláznivý byl ten letošní rok.

Přesto všechno, co se ve světě v současné době děje, věříme, že ani PES nezabrání tomu, abyste prožili sváteční dny v klidu a pohodě. 

Poslali jste nám do redakce desítky vánočních přání. Za všechny moc děkujeme a už se těšíme, že se v příštím roce zase společně sejdeme na nějaké Íčkařské akci, radostně a ve zdraví. Nebojte se, zase bude dobře!

Krásné Vánoce, přátelé!

Vánoce
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Hezké sváteční dny všem, za portál děkuji!
Helena Jelínková
Také se připojuji s přáním krásných svátků všem v redakci a také všem íčkařům. Děkuji též za lidský přístup redaktorů. Přeji také všem do Nového roku hlavně hodně zdraví a aby byl lepší než letošní.
Marie Seitlová
Díky redakci za přání a i já se připojují. Přání celému íčku, aby jsem všichni vstoupili do lepšího roku a byli jsme všichni zdraví. Děkuji radakci, že portál je.
Olga Štolbová
Díky za přání, i já přeju redakci a celé naší rodině íčkařů krásné svátky a do nového roku štěstí a zdraví, co také jiného. Je mi tady celých osm let s vámi všemi moc dobře. Díky, že jste. ♥ ♥ ♥
Zdenka Soukupová
Moc děkuji za možnost být také na tomto portálu. Přeji celé redakci hodně zdraví, dobrou náladu, hodně optimismu (a taky občas trochu trpělivosti s námi íčkaři).
Martina Růžičková
Jsem na Íčku necelý rok a stalo se příjemnou součástí mého života. Proto se musím připojit s díky redakci za starání o tento jedinečný portál. Všem redaktorům přeji krásné svátky a zdraví, štěstí a úspěchy v přicházejícím roce.
Svatava Páleníková
Hezké sváteční dny všem.
Hana Rypáčková
Jsem s vámi všemi moc ráda..
Květuše Pinkasová
Připojuji se s poděkováním a přáníčkem redakci do dalších let. Jsem ráda, že mne Hanka vzala na sraz do Pardubic a většinu z Vás jsem měla včetně vedení možnost poznat osobně a navždy naživo...
Hana Práglová
Ani se mi nechce věřit,že už je to 9 let. Jsem zde od zrození portálu. Čas opravdu rychle utíká. Tak ať je před námi ještě spousta skvělých společně prožitých násobků devíti!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.