Prý mula by se chovala lépe než Prymula
Roman Prymula už není poradcem premiéra Babiše. FOTO: FTV Prima, CC BY 3.0, /commons.wikimedia.org

Prý mula by se chovala lépe než Prymula

18. 2. 2021

Předseda vlády Andrej Babiš ukončil spolupráci s Romanem Prymulou poté, co jej novináři vyfotili v hloučku fandů fotbalové Slávie, ačkoliv pár hodin předtím ordinoval Česku tvrdý lockdown.

Plukovník Prymula, lékař, propagátor čínské medicíny, obchodník, držitel nejvyššího státního vyznamenání - Řádu Bílého lva a také odborník na epidemie definitivně ztratil premiérovu důvěru. Podle Babiše postrádá sociální inteligenci a chová se papalášsky.

Po dlouhé době s Andrejem Babišem souhlasím. Je nemožné vyžadovat po lidech, zdecimovaných ročním stresem z nákazy čínským virem, aby se chovali ukázněně, když se největší české epidemiologické eso chová hůř než mula (kříženec osla a klisny), tedy jako vůl. Odpoledne národu sdělí, že o rozvolňování protiepidemických opatření nemůže být řeč, protože počty nově nakažených si naopak žádají tvrdý locdown, no a pak si odskočí s dalšími fandy (mezi kterými seděl mimo jiné i kancléř Mynář) na fotbal.

Už teď se těším na jeho výmluvy. Tentokrát už mu je ale nebudou diktovat Babišovi píáristé, bude se muset vyžvejknout sám. Tedy, pokud mu nepomůže s hledáním moudrého vysvětlení jeho hloupého chování, roztomilé zvířátko z Hradu, mluvčí Ovčáček. Jak známo, Prymula je chráněncem prezidenta Miloše Zemana, který se nedávno nechal slyšet, že by Prymulu zase rád viděl v křesle ministra zdravotnictví.

Politika je opravdu divadlo, bohužel, jak vidíme na rostoucím čísle zemřelých, nehrají se teď komedie, ale jen tragédie. A v nich místo herců loutky se zvířecími mozky.

 

koronavirus politika
Hodnocení:
(4 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
Rostislav Mraček, Richard Zeman: naprosto souhlasím.
Milan Sova
Rostislav Mraček: +1 :-)
Rostislav Mraček
Tak to já jsem k panu Váchovi shovívavý. Zvláště poté, co na zdejší portál vtrhl Pépééétét se svými "paky, dementy, svoločí, sajrajtem i kretény!"
ivana kosťunová
Ale jedno musíme panu Váchovi přiznat - jeho články nenechávají lidi v klidu, vždy vzbudí velkou polemiku, rozčeří stojaté vody
Jarmila Komberec Jakubcová
Trochu jsem psala o této kauze na chatu Politika. Silná slova jsou zbytečná, vyvolávají emoce které nejsou adekvátní. Články pana A.Váchy jsou občas trochu za hranou viz otázka očkování Sputnikem.
Danka Rotyková
Rámcově mohu souhlasit, ale některá slova jsou pro mne za hranou.
Jana Kollinová
Uvítala bych sdělení autora s větším nadhledem a menší mírou pejorativy. Něco, čeho bychom se mohli zachytit v úvahách o současném stavu.
Hana Šimková
Jak s námi začne mávat zloba a závist tak to bude horší než covid. Každý má svůj rozum atak ať se ho snaží používat. A voly a ostatní zvířátka nechte na pokoji. Mají možná více rozumu, než někteří z nás.
Soňa Prachfeldová
Myslím si, že je škoda odchodu pana Prymuly, je to schopný epidemiolog, pozval ho p Tvrdík, bylo to legální, povolené. Pan Prymula si měl / to zřejmě neumí, není empatický/ uvědomit, že je jeho návštěva v rozporu s jeho slovy k lidem, to je pravda, následky ponese sám. Ale tolik zloby, to snad není zapotřebí. Co jsme to za lidi ? Čo sme to za ludia - písnička tuším od Elánu.
Jitka Caklová
11:08 ...... Původně jsem Ti chtěla napsat, abys moje jméno a komentáře, napříč portálem, přestala vidět "rudě". Ale pak mě napadlo, proč bych Ti vlastně měla odpírat něco, co Ti očividně dělá radost, to by bylo nelidské. Tak si posluž, u mě dobrý :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.