Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech
FOTO: Ingimage

Batůžek je nejlepší společník ženy v každém věku a při různých příležitostech

3. 5. 2021

Už dávno neplatí, že s batohem se chodí je na turistické výšlapy. Batůžky se staly běžnou součástí našich životů a nosí se do práce, na procházky po městě, ke kalhotám i k šatům.

Letní kytičkované šaty, džínová bundička, pohodlné boty a na zádech ladící batůžek. To je oblečení, které sluší dvacetiletým ženám stejně jako šedesátiletým.

Batohy se nyní vyrábějí z nejrůznějších materiálů, různých tvarů a mnohé jsou tak elegantní, že je nosí i perfektně oblečené byznysmenky ke kostýmkům. Hlavní výhoda batohů je totiž jasná: když se do nich dá něco těžšího, neničí záda tak, jako objemná taška na rameni.

Batůžky se nyní dají sehnat zlaté, stříbrné, zdobené kamínky, veselé plátěné v nejrůznějších barvách s nejrůznějšími potisky, kvalitní kožené i elegantní minimalistická designérská díla. Zkrátka, ženy si batohy oblíbily, a tak se nyní objevují v nabídce mnoha módních tvůrců, obchodů i úplně obyčejných řetězců s levnou módou. A to je dobře, protože si tak každá žena může vybrat přesně takový batůžek, jaký odpovídá jejímu životnímu stylu.

Tady je malá inspirace dokazující, že pod pojmem batoh si není třeba představovat krosnu, se kterou se leze na Gerlachovský štít.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Batůžek jsem si pořídila, když jsem asi před třemi lety začala chodit na kurz NW. Mám ho dosud. Na podzim a zimu. Na jaro a léto mám jiný. Jsou bezva.
Naděžda Špásová
Na zádech nic nemůžu nosit už od dětství, takže batohy nevlastním, mám velké kabelky.
Jitka Hašková
Baťůžky jsou fajn, ale vždycky mám sebou alespoň malou kabelku, kterou si držím na břiše a mám v peníze, doklady a klíče. Okradení z baťůžku na zádech je velmi snadné, zvláště v MHD ve městech jako je Praha.
Anna Potůčková
Zejména když jdu do přírody nosím batůžek. A pokud člověk má zálibu ve focení, tak má alespon volné ruce. Mám batůžky dva-větší a menší
Vlasta Ledlová
Kabelku nosím jen když jdu někam na “sezení”. Na “chození” vyrážím s batůžkem či batohem - výběr podle délky trasy. Speciální batoh mám i na kolo.
Eva Mužíková
Mám několik batůžků a batohů, taštiček s dlouhým uchem přes rameno. Batůžky nosím, když jdu na výšlap a potřebuji svačinu, pití... deštník.. Běžně taštičku přes rameno, kam se vejde mobil, foťák, pití a pamlsky pro pejsky. Je praktičtější, nemusím jej sundávat jako batůžky..
Daniela Řeřichová
Na batůžky nedám dopustit.
Květuše Pinkasová
Turistický je nenahraditelný, krosna je suprová a kde se dá už používáme něco s kolečky... Mám a používám batůžky sváteční i běžné, malinké i větší. Mohou být vzadu, ve předu i na rameni podle dané situace a potřeby. Hlavně dnes se skvělými hůlkami. Tím křížem mi ani nejmenší kabelky nevyhovují na veřejných fotkách a momentkách...
Jana Šenbergerová
Nosím je mnohem raději než kabelky. Ulevují nejen zádům, ale i rukám, kterými mohu při chůzi neomezeně kmitat a dobíjet tak baterky. :-)
Lenka Kočandrlová
Tak někdy se batůžek hodí,ale běžně nosím menší kabelku křížem přes tělo,zdá se mi to praktičtější.Na zádech není taková kontrola,kdyby se tam někdo chtěl vloupat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%