Moje vernisáž fotografií: 
Máchovo jezero - má láska

Moje vernisáž fotografií:
Máchovo jezero - má láska

10. 10. 2014

Jak již mnozí víte, pocházím od Máchova jezera, žiji zde prakticky celý život a jezero také celý můj život provází. Nejen jezero - jsem velká patriotka celého Máchova kraje - miluji to tady.

V posledních letech stále více sedlám svého koníčka, kterým je amatérské fotografování. Jsem jen taková "přírodní" fotografka, fotím sice aparátem nějaké značky, ale především srdcem. A fotografování jezera v každém čase (někdy i nečase) je přímo mojí posedlostí.

Fotím tam na různých místech velmi často, ze břehů i z parníku, ale kromě toho tam mám jedno takové místo, odkud fotím pravidelně a téměř ze stejného místa. A tak mne napadlo využít vernisáže k prvnímu ucelenějšímu představení těchto snímků.

Dala jsem si tu práci a prohledala svůj rozsáhlý fotoarchiv, tyto snímky shromáždila a z nich sestavila svoji vernisáž, abych se s vámi o tuto proměnlivou krásu jezera v čase - denní a roční době - podělila.

 

Vernisáž fotografií je nová soutěž magazínu i60 o zahradní gril společnosti Mountfield. Sestavte ze svých snímků výstavu fotografií na vámi zvolené téma a pozvěte své přátele na vernisáž. Pravidla soutěže najdete zde.
vernisáž
Hodnocení:
(6 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Ahoj Blanko, děkuji.
Blanka Lazarová
Brouzdám si na íčku a ejhle. Krásná vernisáž z Máchova jezera. Je to moc podařené. Dík za sdílení. :-) :-) :-)
Alena Vávrová
Děkuji za komentář!
Jarda Böhm
Jsem taky z toho kraje a fotky jsou zajímavé tím, že jsou z jednoho místa . Díky za ně
petr stejskal
Alčo,píšeš,že fotíš srdece. A to je to pravé. Já nerad fotím ty rodinné snímky typu-já u lodě,my u hospody a podobné.Ty máš ty fotky právě od srdce a když se na ně i ty sama podíváš, vrátí tě to do okamžku. Prostě umíš se koukat. A kdo umí vyfotit hezky stejné místo z rán,v poledne či večer, je fakt dobrý,jen to je trošku náročnější na čas. A to nemluvím o jaru,létu,podzimu či zimě. Ale příroda je příroda a to ty umíš.
Helena Hušková
Úžasné fotky, romantické, jemné i tajemné.... nápadité, neboť zvěčňují běh života, roční období....Jedním slovem KRÁSA!
Alena Tollarová
Kdo z vás nikdy nebyl na "mácháči", ať se přizná!
Alena Vávrová
Děkuji vám za další milé komentáře. U jezera jsem teď s fotoaparátem velmi často - po 6 letech ho od zač. října vypouštějí, tak se to snažím zachytit.
Vladka Steinová
Dobrý den, na Máchovo jezero jsem jezdila za mlada a tak jste mi vše Vaší krásnou vernisáží oživila a přiblížila.
Miluše Převrátilová
Máchovo jezero - moc hezké, strávila jsem přímo u jezera a v jeho nejbližším okolí pár dovolených, ráda jsem zavzpomínala :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%