Místo mého srdce: To místo známé...
FOTO: autorka

Místo mého srdce: To místo známé...

24. 3. 2017

O místě mého srdce budu tady psát, to většina bude znát. Tam matka má se narodila a mnohokrát o něm já tady napsala. Však íčko parta také poznala a na kopec velký se vydala. Tam nejen hrad je známý, pod hradem domek malý, v něm s Haškem jsme se seznámili a o životě jeho dověděli. Hned vedle v restauraci poseděli a husičkou se nasytili. Cestou k Dolnímu Městu je mnoho kamenných lomů zatopených a soch v kameni vytesaných. Však jste je viděli, nebo jste to zapomněli?

Z hradu pak vidíme na všechny směry. Tam Havlíčkův Brod je, tam kousek srdce mého je a rodina má žije. Mnoho je tady k vidění ve městě i po okolí. Okrouhlice, tam, co malíř se narodil Zrzavý, tam chodila jsem do školy a prošla mnohé "Špacírky“. Na stranu druhou se podívám, tam Humpolec a hrad Orlík uhlídám. Pak ještě oko mé pohlédne na další stranu, hledá chvilku, to místo věčného odpočinku. Tam odpočívá spisovatel - Hašek, i moje babička a dědeček.

Kdo navštívil ta místa srdce mého, ten neviděl jen hrad a jistě navrátí se a rád.

Z fotek, těch není málo, by se jen "něco" nevybralo. Tak odpusťte mi, že foto není, snad postačí ty odkazy, "Místo mého srdce" jsou důkazy.

Místo mého srdce
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.