Moje aktivní léto: Procházky
Foto autorka

Moje aktivní léto: Procházky

5. 8. 2021

Myslím, že do letních aktivit mohu směle zařadit i procházky. I když bydlíme ve městě, dají se tu objevit místa, která si zaslouží naší pozornost. Jedním z nich je samozřejmě Střížovický kopec. Nahoru se dá jít pěšky, vedou tam lesní stezky, za našich mladých let jsme to zvládali bez potíží. Kdeže loňské sněhy jsou, stáří nás dohání mílovými kroky, ale auto je k tomu, aby jezdilo, a tak na kopec jezdíme. Stejně tak to bylo i včera 2.7.21.

Už vloni mi vadilo, že si z kopce začíná někdo dělat pole, čímž omezí naše procházky, a nejen naše, ale i spousty lidí, kteří to tu mají také rádi. No, co myslíte, ano, další část byla zabrána a poseta rostoucí kukuřicí. Tentokrát jsme tam byli úplně sami, nad námi lítali ptáci, nebe bylo dost oblačné, takže se bylo na co dívat, mraků bylo opravdu hodně a vzhledem k větru bylo vidět i dost daleko. Focení ptáků není zrovna moje silná stránka, a pokud uvidíte na fotce černou tečku, tak to je pták.

Vím, že tento kopec vám předkládám dost často, ale v přírodě je každý den jiný, má své tajnosti, které nám servíruje po částech. I tady se to mění, jak uvidíte na fotkách, proto nás tato lokace nepřestane bavit. Pojďte se tedy na chvíli zastavit a vychutnat si zdejší atmosféru. Hlavním cílem bylo nebe a mraky.

Přeji všem pohodu a krásný letní srpen.

 

Soutěž: Aktivní léto

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...