První tenisová tipovačka roku 2022: tipujte na výsledky Australian Open!
FOTO: tennis.com

První tenisová tipovačka roku 2022: tipujte na výsledky Australian Open!

15. 1. 2022

První tenisový grandslam sezóny 2022 startuje a my opět budeme u toho. Tipujte také na výsledky jednotlivých tenisových klání mužů a žen. Tentokrát se hraje o magnetické držáky mobilních telefonů do auta.

Australian Open ještě nezačalo, ale rozruch už vyvolalo značný. A to kvůli kauze v současnosti nejlepšího světového tenisty Novaka Djokoviče. Ten se odmítá očkovat a do Austrálie přijel - podle vyjádření tamních úřadů - bez "platných papírů". Ačkoliv Djokovičův právní tým dělá vše pro to, aby Novak mohl hrát a získat 21. grandslamový titul v kariéře, jeho účast je dva dny před zahájením turnaje stále nejistá. A tak už dnes si můžete tipnout na to, zda Novak Djokovič v Melbourne nastoupí či ne.

Nás samozřejmě budou zajímat čeští tenisté a tenistky. V ženském kádru sice chybí česká dvojka Karolína Plíšková, která léčí zlomenou ruku, zato v dobré formě se ukazuje Barbora Krejčíková, vítězka posledního French Open. Naopak forma zatím chybí české tygřici Petře Kvitové, ale i Markétě Vondroušové, které vypadly v prvních, resp. druhých kolech přípravných turnajů. Těžké to bude mít i Kateřina Siniaková, která se v prvním kole střetne s šestou nasazenou hráčkou a finalistkou Turnaje mistryň Anett Kontaveitovou z Estonska.

České tenistky budou jistě už tradičně silné ve čtyřhre. Na melbournské kurty nastoupí hned tři české páry: světové jedničky Siniaková s Krejčíkovou, nadějný pár Martincová, Vondroušová a také zkušený pár Hradecká s Bouzkovou.

Mezi muži bude české barvy hájit Jiří Veselý, který v prvním kole narazí na Američana Stefana Kozlova. Již rozehraní budou Jiří Lehečka s Tomášem Macháčem, kterým se podařilo projít kvalifikací a grandslamové zápasy budou pro ně jistě velkou kariérní výzvou.

Bude mít český tenis zastoupení ve finálových zápasech Australian Open? I na to si můžete tipnout zde.

 

Pravidla tipovačky

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář, který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. 

Všechny odpovědi (vyjma tipu na vítěze) musí být číselné, tedy např. na otázku "Porazí Nadal Jiřího Veselého?" (ANO 1, NE 2)", uvedete číslo 1, pokud si myslíte, že zvítězí Nadal, pokud si myslíte, že Ne, tak dáte číslo 2. Na otázku např. "Jakým poměrem skončí duel mezi Krejčíkovou a Bartyovou?" můžete odpovědět buď 2:0 nebo 2:1. Mezi čísly a dvojtečkou nedávejte mezeru!

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce magnetické držáky mobilních telefonů do auta. Při rovnosti bodů více soutěžících rozhodne o třech vítězích los.

Tippovat můžete právě teď na tomto místě.

Přejeme vám šťastné tipy a našim tenistkám a tenistům hodně úspěchů!

 

tenis Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.