Že jsem sexy, musím předstírat, říkala 
o své přitažlivosti Kim Basingerová

Že jsem sexy, musím předstírat, říkala
o své přitažlivosti Kim Basingerová

7. 12. 2013

Pro dobytí Hollywoodu měla Kim Basingerová všechny předpoklady – tvář s jemnými rysy a smyslnými rty, blond vlasy a pěkně tvarované tělo. Přesto se hvězdou světového formátu stala až po třicítce.

Do nejvyšších pater filmového světa Basingerovou katapultovala postava nevýbojné křehké Elizabeth ve skandálním erotickém snímku 9 a 1/2 týdne z roku 1986. Dnes má na kontě zhruba tři desítky snímků nejrůznějších žánrů a pyšní se i Oscarem. Prestižní ocenění získala v roce 1998 za svůj výkon ve vedlejší roli exkluzivní prostitutky Lynn Brackenové v policejním retrosnímku L.A. – Přísně tajné.

Kim Basingerová je dvakrát rozvedená a se svým druhým exmanželem, hereckým kolegou Alekem Baldwinem, má dceru Ireland Eliesse.

Americká filmová hvězda, která se narodila přesně před 60 lety, 8. prosince 1953 v městečku Athens v Georgii, vždy oslňovala mužské publikum svou ženskou přitažlivostí. „Že jsem sexy, musím předstírat,“ řekla k tomu kdysi pro magazín Vanity Fair. „Nikdy jsem nedovedla být pravá žena pro muže, kteří milují čistou zvýrazněnou ženskost. Upřednostňuju totiž přirozenost. Fyzická přitažlivost je dar, nikoliv vada, ale já i tak zůstávám myslící bytostí.“

herci Hollywood
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.