Známe vítěze fotosoutěže Nestvůry v krajině a soutěže pro nováčky
Jeden z vítězných snímků. Autorka: Marie Lukáčová

Známe vítěze fotosoutěže Nestvůry v krajině a soutěže pro nováčky

3. 3. 2019

Na portále pro aktivní seniory skončily další dvě soutěže, jejichž vítězové obdrží tablet, ministativy a flashdisky. Koho redakce vybrala? Podívejte se na vítězné příspěvky a fotografie.

První soutěž byla určena nováčkům portáu i60, tedy těm registrovaným čtenářům, kteří do vyhlášení soutěže nevložili na portál zatím žádný příspěvek. Nakonec se v soutěži sešlo celkem 21 příspěvků, ze kterých jsme vybrali tyto vítěze:

Helena Slavíková: Bůh se směje, když si plánuješ
Rostislav Mraček: Basa
Alena Pečená: Svatební cesta a vzpomínka na mého milovaného manžela

Těmto třem autorům vybraných příspěvků zašleme velkokapacitní flashdisky. Hlavní cenu - tablet Huawei MediaPad T3 získává za pěkně zpracovaný dvojpříběh s názvem Jít či nejít paní Eva Haltufová. Gratulujeme vítězům a děkujeme všem nováčkům, kteří se soutěže zúčastnili. Věříme, že to nebudou jejich poslední články a že na portál i60 budou přispívat i nadále!

Ze soutěžních příspěvků pro nováčky oceníme ještě jeden, a to v rámci naší dlouhodobé soutěže Počin týdne. Tím jsme vyhodnotili poutavě napsané vyznání s názvem Milostný dopis mé lásce. Autorkou je Beáta H. Je škoda, že se autorka nepředstavila celým jménem, což byl i důvod, proč jsme nemohli příspěvek zařadit do hodnocení v rámci soutěže pro nováčky "Představte se článkem..."

Fotosoutěž Nestvůry v přírodě
Skončila také první fotosoutěž letošního roku, kterou jsme nazvali "Nestvůry v krajině". Jejím cílem bylo zmapovat stavby či objekty, které hyzdí českou krajinu. Ze soutěžních snímků jsme nakonec vybrali tyto "nestvůry":

Marie Měchurová - Střet civilizací.JPG
Marie Měchurová  Střet civilizací

Zdenka Žichovská - Větrné elektrárny.jpg

Zdenka Žichovská - Větrné elektrárny

Alena Tollarová - Solární panely.jpg

 Alena Tollarová - Novodobé lány

Marie Lukáčová- Elektrárna Počerady.JPG

Marie Lukáčová - Elektrárna Počerady

Autorům vítězných snímků pošleme ministativy na fotoaparáty. Gratulujeme! Fotografové, kteří dnes nevyhráli, nemusí zoufat, už příští týden vyhlásíme další fotosoutěž na nové téma.

Moje energie - soutěž o tablet

Připomínáme také, že v "běhu" je soutěž o tablet s internetovou televizí na 6 měsíců s názvem Moje energie, jejímiž partnery jsou společnosti LAMA energy a DIGI TV. Více informací o této soutěži najdete na tomto místě.

 

710x100.png

680×140.gif

 

Pište, foťte, bavte se s naším portálem pro aktivní seniory. Tahle země není jenom pro mladý!

Soutěž Moje energie Soutěž pro nováčky II.
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Raška
Radku, dost často se tu objevují kritiky, že se někteří soutěžící nepředstavují - nemají celé jméno, nemají informace na svém profilu, nemají důchodový věk apod. Jsem si skoro jist, že by se tyto důvody vytáhly v případě, kdyby paní Beáta H. byla mezi vítězi. Její článek o Českém středohoří byl moc pěkný, proto jsme paní Beátu H. ocenili Počinem týdne. Každopádně vysvětluji svou formulaci v článku o výsledcích soutěže pro nováčky - chtěl jsem říct, že autorka nebyla vybrána mezi vítěze, nikoli, že jsme její příspěvek vyřadili ze soutěže.
Radovan Cakl
Všem oceněným v soutěžích s Jíťou gratulujeme. :-)
Radovan Cakl
Dnešní vyhodnocení soutěže „Představte se článkem“ mě uvádí do velkých rozpaků. Neznám se s paní Evou Haltufovou, ani s paní Beatou H. a je mi lhostejné, kdo vyhraje to, či ono. Jen mi není jasné, proč byl článek paní Beaty H. vyřazen ze soutěže. Pokud vím, podmínkou účasti bylo, že autor/ka musí být registrovaný/á na portálu a musí to být na portálu první zveřejněný článek autora/ky. Obě tyto podmínky paní Beata H. splnila, tak to nechápu. O nutnosti registrace svým plným jménem v podmínkách žádné ze soutěží není ani zmínka. Pokud by byla veřejně činná a z důvodu ochrany osobnosti se zaregistrovala pod pseudonymem třeba jako Beata Hujerová (stejně jako pseudonym Zorka Horká), tak by vyřazena nebyla??? Pokud pamatuji, když zde byl rozruch kolem pseudonymu Zorka Horká, redakce jeho používání veřejně schválila s tím, že zná její pravou identitu. Pokud redakce také zná pravou identitu paní Beaty H. (což nevím), tak její rozhodnutí o vyřazení ze soutěže je těžko obhajitelné.
Anna Potůčková
Všem výhercům gratuluji, ale bohužel bez některých nestvůr to asi už ani nejde.
Alena Tollarová
Blahopřeji všem vítězům a já děkuji. Ale byla bych radši, kdyby nestvůry v naší krajině nebyly.
Zuzana Pivcová
Gratuluji, pište a fotografujte dál.
Jarmila Fialová
Blahopřeju vítězům,ale větrné elektrárny nepovažuji za nestvůry.
Zdenka Soukupová
Gratuluji všem vítězům. Jste moc šikovní.
Lenka Měkotová
Oba s manželem gratulujeme vítězům.
Elena Valeriánová
Moc gratuluji všem vítězům, mám radost, že ve Fotosoutěži vyhrály dvě fotky - mé favoritky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.