Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kamarádím se s ORANŽOVOU
Blanka Lazarová 4.7. 08:53
Eli, móóc hezká galerie . Barvy se díky Elen rozjely a zdá se mi, že je to lepší a lepší. Snažím se o fialovou, ale moc mi to nejde. No, uvidíme, vlastně uvidíte.
Vysoký krevní tlak: Nebolí, ale zabíjí
Anna Potůčková 4.7. 08:30
Bohužel, s vysokým krevním tlakem se léčím již tak 5 let. Denně beru vždy ráno léky
Široká sukně, úzký pas. Móda 50. let byla lichotivá a stále se znovu vrací
Daniela Řeřichová 3.7. 08:53
Fotografie mojí maminky z 50. let odpovídají těmto snímkům. Jsem ráda, že se opět hodně nosí šaty a delší sukně.
Že by černá?
Jana Šenbergerová 2.7. 12:12
Dobrý nápad, Hanko. Barvy přece nejsou jen v přírodě. I doma se jich najde docela dost, jak vidím ve tvé fotogalerii. Přemýšlím, která barva ještě není zastoupena. Snad růžová a šedá.
Soňa (93): Kasu i účty jsem hlídala já, manžel měl svoji práci
Jana Šenbergerová 2.7. 12:04
Ráda čtu příběhy, ve kterých si mohu porovnat, jak se naše životy od sebe liší, přestože ve své podstatě jsou stejné. V manželství jsem to také byla já, kdo držel kasu, manžel se staral o velké nákupy, o auto a dělal skoro všechny řemeslné práce v domácnosti, samozřejmě po vzájemné dohodě. S druhým mužem se to obrátilo, peníze už mě moc nezajímají, on je zásobovač, i když nakupujeme spolu. Moc se mu do toho nepletu a vyhovuje mi to. Vařím, peču, smažím a on je rád, že to umím a on to dělat nemusí.
Pašování volů přes hranice
Zuzana Pivcová 2.7. 09:16
Pěkná úvaha i vzpomínka v jednom. Metafora o pašování ....se mi líbí. Jen mám někdy dojem, že někteří tu hranici nepřekročili. :-D
Na co si dát pozor, když posíláte peníze na charitu
Dana Divišová 2.7. 08:40
Proto jsem raději příspěvek poslala rovnou na hodonínský transparentní účet. Pro jistotu.
Když spolu souzní mimika, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky
Martin Vrba 1.7. 11:36
Jasně, to bude určitě skvělá akce i když se tam nebude moc mluvit, nebo právě pro to! Ale já ještě od rána v šoku pod vlivem článku s názvem „Revoluce v přebalování. Dítě musí s výměnou plenky souhlasit, poučují experti rodiče.“ https://magazin.aktualne.cz/revoluce-v-prebalovani-dite-musi-s-vymenou-plenky-souhlasit/r~113f2a08d8e411eb98380cc47ab5f122/ jsem natolik zabředl v tématu, že jsem titulek tohoto článku přečetl takto: „Když spolu souzní miminka, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky“. :)
Léto ve Švanďáku nabídne oblíbené komedie i čerstvou novinku, hrát se bude za každého počasí
Daniela Řeřichová 1.7. 09:09
Švandovo divadlo patří mezi naše oblíbené. Uvedené inscenace jsem viděla a mohu doporučit, na poslední jmenovanou se chystám.
Stárnutí bez cigarety? To nedokážeme. Ženám se méně daří skončit s kouřením
Marie 00000 1.7. 08:52
Cigarety nejsou dobré řešení, o tom není pochyb. Ale že by byly důvodem nemocí, to si nemyslím, protože rakovinu mají i lidi, kteří nikdy nekouřili, totéž platí i o jiných nemocech. Cigarety určitě nejsou přínosem, ale svádět na ně všechny nemoci to také není řešení.
Fotoreportáž: V hlavní roli bílá
Martina Růžičková 1.7. 08:08
Zajímavě a perfektně nafocená BÍLÁ. Moc mě ty barevné postřehy baví. Při procházkách jsem na tom obdobně :-). (Ruku s cigaretou jsem po delším zkoumání objevila). Přeji plno barevných zážitků a dobré světlo.
Vdova Šárka (75): Při vyřizování pozůstalosti jsem si připadala na některých úřadech jako otravný hmyz
Jana Šenbergerová 30.6. 15:25
Tento článek mi unikl. Někdy se nestačím divit, na jaké překážky může člověk narazit, když přijde o blízkého člověka. Občas jsem se s podobnými setkávala, dokud byl manžel nemocný a často v nemocnici. Několikrát jsem si myslela, že zemřel, ale on byl jen převezen jinam a nikdo mi nedal vědět. Po jeho úmrtí jsem měla na úředníky spíše štěstí. většinou mi veškeré vyřizování usnadnili.
Naše turistická dovolená u Berounky
Naděžda Špásová 30.6. 11:08
Vypadá to na bezva týden. Moc hezké fotky. :-)
Vždy ve střehu a neztratit glanc
Jana Šenbergerová 30.6. 09:10
Na to, že to jsou chvíle k nevypovězení, jste nám to popsal hezky. A šachy jste se hrát naučil? :-)
Letní radovánky u Máchova jezera: Lodní doprava, rybolov a čistá voda
Daniela Řeřichová 30.6. 06:49
Bývala to naaše oblíbená štace, určitě je tam i nyní krásně.
Je to jako kdyby byla naše kůže o číslo menší. Tak popisují pacienti život se systémovou sklerodermií
Martin Vrba 29.6. 16:21
Nejsem si vůbec jist, zda tolik negativních zpráv je vůbec vhodné umísťovat na web, který se chlubí tím, že je určen pro aktivní seniory. Když je někdo nemocen a to i vážně, tak si najde o každé nemoci mnoho informací u svého lékaře a když mu to nestačí, tak i jinde na internetu, i když většina doktorů tomu moc nefandí. Na našich rodinných setkáních jsme musel zavést jistý režim. Jen prvních 30 minut je vyhrazeno k tomu, aby si všichni postěžovali na své neduhy a pak konec – už ani slovo. Protože jak stárneme, tak těch nemocí je stále více a mladší ročníky pak odmítali se těch setkávání zúčastňovat a hledaly si všemožné výmluvy. Pak jsou povoleny jen veselé příběhy a také se osvědčily scrabble, které dokáží odpoutat pozornost jinam, než jen na negativní stránky života. Ne - nejsem málo empatický, právě naopak, ale žít se musí a ne se v určitém věku obléknout do černého pro truhlu a přijímat jen samé negativní zprávy o sobě a celém světě. A tak se ptám, nemělo by se Íčko otevřít nějak více i mladším ročníkům a nezůstávat jen rezervací pro lidi od 60+. Je mi 70 a je mi tu smutno – připadám si tu jako puberťák a jsem jím ale rád. :)
Osm chorvatských NEJ
VANDA Blaškovič 29.6. 07:59
Ano, ano, ostrov Hvar, ostrov levandule! Zdravím odsud! Le-Vanda ..:)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.