Soutěž Tip na výlet má čtyři vítězky
Ilustrační foto: Jarmila Fialová

Soutěž Tip na výlet má čtyři vítězky

4. 6. 2017

Cestování a poznávání nových míst v Česku a okolí je jedním z největších koníčků čtenářů magazínu i60. Dokázala to i naše poslední soutěž s názvem Tip na výlet. Díky ní jsme se mohli seznámit s celou řadou krásných koutů v České republice či u našich sousedů.

Soutěžící prokázali, že jsou nejen skvělými autory cestopisů, ale i vynikajícími fotografy. Úroveň zpracování jednotlivých soutěžních příspěvků byla opravdu vysoká, zveřejněné tipy se tak jistě stanou inspirací pro stovky našich čtenářů. A to také bylo hlavním cílem naší soutěže.

A jak soutěž dopadla?

Rozhodování o tom, komu udělit ceny, bylo opět velmi těžké. Nakonec jsme v redakci vybrali tyto autory soutěžních příspěvků:

Elena Valeriánová: Rychleby
Drahomíra Stínilová: Za tajemnem, krásnou přírodou a folklórem na Soláň
Alena Tollarová: Oblík nebo Hoblík
Soňa Prachfeldová: Úštěk a okolí - kouzelná místa na severu ČechÚ

Autorkám těchto příspěvků pošleme jako cenu digitální krokoměry. Gratulujeme! A děkujeme všem aktivním čtenářům, kteří se do soutěže zapojili a inspirovali tak ostatní k novým výletům.

Věříme, že tipy na výlety, procházky, ale i strávení hezké dovolené budeme psát na portál i60 i nadále. Právě díky sdílení vašich zážitků přispíváte k aktivitě našich seniorských čtenářů.

Příští neděli odstartujeme novou literární soutěž, nezapomeňte také, že ještě pět dní můžete vkládat své snímky do naší fotosoutěže "Obrázky jara", kterou najdete na tomto místě.

A na závěr oznamujeme vítěze našich dlouhodobých soutěží. Ve vědomostním kvízu uspěla a při losování měla štěstí paní Dana Salabová. Vylosovali jsme také čtenáře, kteří odpověděli správně na otázku v naší produktové soutěžii o knihu spisovatele a cestovatele Miloslava Stingla, kterou nám věnovalo nakladatelství JOTA. Vítězem je pan Jindřich Novotný. A ještě jeden malý dárel pošleme paní Eleně Valeriánové za Počin týdne, kterým jsme ohodnotili článek její článek Poklady naší přírody: Popenec břečťanolistý, který si během týdne přečetlo přes 44 tisíc čtenářů.

Milé čtenářky, milí čtenáři,
těší nás váš zájem o portál i60. A budeme rádi, když nám řeknete, co vám na portále schází, co byste chtěli vylepšit či jaké články byste chtěli v našem magazínu vídat. Íčko je přece váš portál!

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%