Soutěž Tip na výlet má čtyři vítězky
Ilustrační foto: Jarmila Fialová

Soutěž Tip na výlet má čtyři vítězky

4. 6. 2017

Cestování a poznávání nových míst v Česku a okolí je jedním z největších koníčků čtenářů magazínu i60. Dokázala to i naše poslední soutěž s názvem Tip na výlet. Díky ní jsme se mohli seznámit s celou řadou krásných koutů v České republice či u našich sousedů.

Soutěžící prokázali, že jsou nejen skvělými autory cestopisů, ale i vynikajícími fotografy. Úroveň zpracování jednotlivých soutěžních příspěvků byla opravdu vysoká, zveřejněné tipy se tak jistě stanou inspirací pro stovky našich čtenářů. A to také bylo hlavním cílem naší soutěže.

A jak soutěž dopadla?

Rozhodování o tom, komu udělit ceny, bylo opět velmi těžké. Nakonec jsme v redakci vybrali tyto autory soutěžních příspěvků:

Elena Valeriánová: Rychleby
Drahomíra Stínilová: Za tajemnem, krásnou přírodou a folklórem na Soláň
Alena Tollarová: Oblík nebo Hoblík
Soňa Prachfeldová: Úštěk a okolí - kouzelná místa na severu ČechÚ

Autorkám těchto příspěvků pošleme jako cenu digitální krokoměry. Gratulujeme! A děkujeme všem aktivním čtenářům, kteří se do soutěže zapojili a inspirovali tak ostatní k novým výletům.

Věříme, že tipy na výlety, procházky, ale i strávení hezké dovolené budeme psát na portál i60 i nadále. Právě díky sdílení vašich zážitků přispíváte k aktivitě našich seniorských čtenářů.

Příští neděli odstartujeme novou literární soutěž, nezapomeňte také, že ještě pět dní můžete vkládat své snímky do naší fotosoutěže "Obrázky jara", kterou najdete na tomto místě.

A na závěr oznamujeme vítěze našich dlouhodobých soutěží. Ve vědomostním kvízu uspěla a při losování měla štěstí paní Dana Salabová. Vylosovali jsme také čtenáře, kteří odpověděli správně na otázku v naší produktové soutěžii o knihu spisovatele a cestovatele Miloslava Stingla, kterou nám věnovalo nakladatelství JOTA. Vítězem je pan Jindřich Novotný. A ještě jeden malý dárel pošleme paní Eleně Valeriánové za Počin týdne, kterým jsme ohodnotili článek její článek Poklady naší přírody: Popenec břečťanolistý, který si během týdne přečetlo přes 44 tisíc čtenářů.

Milé čtenářky, milí čtenáři,
těší nás váš zájem o portál i60. A budeme rádi, když nám řeknete, co vám na portále schází, co byste chtěli vylepšit či jaké články byste chtěli v našem magazínu vídat. Íčko je přece váš portál!

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
I já se přidávám k blahopřání všem vítězům a děkuji moc za krokoměr, který jsem dnes k mému překvapení obdržela. Tímto se omlouvám, že jsem dříve nereagovala, ale každý červen funguji jako hlídací babička a odnáší to počítač. Všechny tipy na výlet byly podnětné, tak ať nám to pěkně šlape.
Jana Kovářová
Blahopřání všem vítězům.
Marie Magdalena Klosová
Blahopřeji upřímně všem výherkyním - výletnicím zdravím je a přeji další podnětné výlety.mm
Naděžda Špásová
Blahopřeji výherkyním.
Soňa Prachfeldová
Blahopřeji všem vítězům a všem za pěkné příspěvky a krásné fotky. Jsme šikovní a plni elánu, z toho se hlavně raduji. Za sebe moc děkuji, určitě krokoměr bude můj věrný průvodce, vedle psa a foťáku . Kráčejme s radostí po cestách pozemských !
Elena Valeriánová
Jsem ráda, že můj příspěvek na tip na výlet zaujal. Doufám, že do našeho kraje přiláká nějakého turistu. Děkuji za krokoměr, ten se mi bude určitě hodit. Gratuluji ostatním vítězkám. Je úžasné jaké krásné příspěvky se sešly, je z toho patrné, že naše zem uprostřed Evropy je opravdu krásná a zajímavá. Doufám, že to tak ještě dlouho zůstane. Nevěřila bych, že můj článek o popenci bude číst tolik lidí. Děkuji všem.
Hana Rypáčková
Blahopřeji všem a cestovatelkám hodně úspěšných a zajímavých kroků s krokoměrem přeji.
Eva Balúchová
Srdečně gratuluji vítězi i všem vítězkám.Tipy na výlet byly inspirativní,některá místa už jsem navštívila,některá teprve plánuji navštívit.Třeba Soláň.
Lenka Hudečková
super, všem výhercům moc gratuluji a výhru si každý z nich zaslouží!!!!
Marie Ženatová
Všem oceněným ze srdce blahopřeji...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...