Modrá je dobrá. Ovšem nebeská je barva úplně nejlepší
Ilustrační foto: Pinterest

Modrá je dobrá. Ovšem nebeská je barva úplně nejlepší

14. 6. 2021

Světle modrá, nebesky modrá, blankytně modrá… Názvů pro tento odstín je mnoho, ale všechny mají jedno společné. Sluší. A to ženám různého věku a různých postav. Modrá je prostě dobrá a u světlých odstínů to platí dvojnásobně.

V létě vlastně trojnásobně. Blankytně modrá barva připomínající nebe právě v létě takzvaně rozsvítí každou ženu. Sluší blondýnám, brunetám i dámám se stříbrnými vlasy. Vypadá dobře v kombinaci s jinými barvami, ale také když jsou z ní ušity celé jedobarevné šaty. Dobře v ní vypadají ženy opálené, i ty, které mají bledou pokožku. Sluší hubeným i korpulentním. Dobře v ní vypadá oblečení slavnostní, neformální i plážové. Shrnuto: blankytně modré tričko nebo košile jsou prostě fajn.

Pro mnoho žen, které se vyznají v módě a našly si svůj styl, je světle modrá jednou ze základních barev, podobně jako bílá, černá, šedá. S tím rozdílem, že o nebesky modré nikdo nemůže říct, že je poněkud nudná, tuctová. Ovšem zároveň není vyzývavá, poutající pozornost jako třeba červená, růžová či oranžová.

Tady je malá inspirace dokazující, že světle modrá je slušivá.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...