Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ztracená zima
Jana Šenbergerová 6.1. 08:37
Toť otázka, Dano. Dnes je u nás opravdu leden. Jak dlouho, ale?
Vždyť je to jen čistá špína
Jana Šenbergerová 6.1. 08:35
Čistá špína je hezký protimluv. S tím, o čem píšete, mám bohaté zkušenosti celý život. Když se ještě nosily věci do čistírny, vždycky se mi povedlo zajistit, aby tam brzy musely zas. Bavlněná trička a skvrny od oleje, to je moje specialita dodnes. V této oblasti máme určitě všichni bohaté zkušenosti. Dědova mísa mě od dětství naplňovala smutkem. Vždycky jsem z ní vnímala neúctu ke stáří, ale nakonec jsem měla radost, že syn pochopil. Vlastně také oxymóron. Zajímavé propojení prózy s poezií.
Viděl jste, pane?
Zdenka Soukupová 5.1. 13:15
Ano, Hanko, je to tak. Ale mám trochu obavu, abychom pak nedopadly jako v tom vtipu: Říká manžel manželce: když už vám zavřeli ty kadeřnictví a kosmetiky, tak alespoň nesundávej tu roušku!
Chci si život užít. To je věta, která rozděluje generace
Antonín Nebuželský 5.1. 10:13
Pravdivý článek.Mohl bych připojit podobné poznatky,ale nechám to do ,případné,diskuze.
Oblíbená a kupodivu i léčivá pokojovka
Anna Potůčková 5.1. 09:26
Rostlinku vůbec neznám, natož abych znala její léčebné účinky. Díky Dano za další info do mé mozkovny :-)
Pár slov o víře
Jaroslav Kolín 4.1. 09:28
Pěkné a podnětné, zvlášť v dnešní době. Jen malá faktická poznámka: Dante není pochován ve Florencii (tam je jen kenotaf), ale v Ravenně. Florencie o jeho ostatky už léta marně usiluje.
Z obyčejné či staré komody se dá udělat umělecké dílo. Stačí umět trochu malovat
Martin Vrba 4.1. 08:22
Ano taková skříňka, jako je například na obrázku v první řadě ta zelená nalevo s tygry by určitě dadala konečně ten správný šmrnc mému, jinak pěknému, ale strohému bílému pokoji s moderním nábytkem z obchodního domu IKEA. Dal bych na ní velkou barevnou televizi, a když bych televizi vypnul, tak bych nebědoval nad černobílým světem a ponořil se do snů – do toho zeleného pralesa na té skříňce.
Marta - dovolená s andělem
Jitka Hašková 3.1. 18:25
Na obrázku je vchod do hradu Valdštejn. Článek jsem nečetla, je pro mě moc dlouhý.
Jak letos vychází státní svátky, jarní a podzimní prázdniny?
Martin Vrba 3.1. 14:34
Hádanka: Jaké číslo a jméno na dresu má ten neviditelný smrtící hráč, který dětem přidává volné dny, kdy nemusí do školy a „učí“ se jen na dálku, ale nikdo ho z dětí a rodičů za to nemá vůbec rád a děda s babičkou ho přímo nenávidí až k smrti?
Jak jsem prožil Silvestra
Daniela Řeřichová 3.1. 11:42
Rozumím Vám, také mi moc chybí divadlo a kultura vůbec. Ale program na poslední den v roce jste si zvolil povznášející, sváteční.
Malé nepozornosti
Hana Šimková 3.1. 09:13
To je fajn, akorát nevím, co to jsou valšské ořechy. Že by opět nepozornost? Omlouvám se předem.
Optimisté žijí déle
Věra Ježková 3.1. 09:08
Jano, tu knížku mám doma. Dokonce jsem si v ní zaškrtávala zeleným zvýrazňovačem. Splňuji většinu tebou uvedených „bodů“. Přesto nejsem optimista, ale realista. Nikoliv pesimista.
Novoročně
Zuzana Pivcová 3.1. 09:05
Moc hezké rozjímání, potěšilo mě a tak nějak pěkně uklidnilo. Díky, Jituš.
I zvířata mají deprese. Trápení může způsobit zdánlivá maličkost
Martin Vrba 2.1. 22:35
Jo – to jsou starosti, 50. léta na vás, v půl páté šlapat 10 km jaro – zima na kole a v 6 hodin už nástup v montérkách u soustruhu v Kolbence s termoskou s bílým kafem a krajíčkem chleba se sádlem na celý den a plnit plán ve šroubárně minimálně na 120% a starosti o psí deprese byste nechali určitě jen navoněným paničkám zazobaných kapitalistů z vólstrýtu . A smutné psí oči by jste upínali jen vy sami na kalendář, kdy už bude den branosti.:)
Jak na Nový rok ...
Daniela Řeřichová 2.1. 12:45
Nádhera, pohlazení na duši. Děkuji, Eleno, za krásné záběry přírody, která je pro mne vždy nadějí v lepší příští.
Obyčejnosti našeho života
Daniela Řeřichová 2.1. 11:16
Děkuji za článek, s nímž velmi souzním. Psaní je dobrá terapie, navíc připomínání si pozitivních, i velmi drobných jevů, se využívá i v psychologickém poradenství.
PF 2021
Daniela Řeřichová 2.1. 10:18
Připojuji se s přáním vybalancování dobrých a složitějších stránek života.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.