Přehled posledních diskuzních příspěvků

Václav Upír Krejčí: Divákům chybí sranda

Hana Soukupová 5.10. 13:33
"Divákům chybí sranda." Tak s tím naprosto souhlasím. V televizi se opakují pouze staré komedie a točí se samé drama. Jakoby toho neměli lidi dost v dnešním uspěchaném životě. Dříve ale lidé neměli tolik času na své vlastní koníčky, záliby, jako je tomu dnes. Životní úroveň se zvýšila, máme se mnohem lépe, ale přestáváme se smát. Jsem z jedné malé vesnice a můžu napsat, že za toho "totáče" tam k sobě měli lidé blíž, více se scházeli a přitom nechybělo veselí. Když to tak shrnuji, musím říci, že jsem ráda, že jsem své dětství prožila za toho "totáče".

O xenofobii s úsměvem XVIII: Rakušané

Jan Zelenka 5.10. 12:21
Rakušan se velmi těžko charakterizuje. Já jsem nikdy takto nepřemýšlel a byl jsem v Rakousku několikrát. Těžko se k textu vyjadřovat, já mám na Rakousko a Rakušany jen ty nejlepší vzpomínky. Musel bych tam žít déle, než týden, či čtrnáct dní dovolené. A tak beru to, co je výše psáno.

Jdeme pomalu a nikdy nejsme osamělí

Marie Doušová 5.10. 10:14
Krásně napsané a pravdivé. Je potřeba se dívat na svět kolem sebe s láskou a pokorou.....

Babičko, dostaneš přáníčko. Nejpitomější projevy úcty k seniorům

Marie Doušová 5.10. 09:12
Senior- neznamená člověk odkázaný na hloupou podporu přáníček a pod. Ten kdo potřebuje opravdu pomoci ,tak čeká jinou pomoc, než dostat perníček. Je to opravdu pomoc ...ptám se....

A já se zase trochu bojím

Martina Růžičková 5.10. 08:40
Další z vašich krásných a smutných básní... Děkuji, že jsem si ji mohla přečíst.

Úvaha přímo klasická

Naděžda Špásová 4.10. 14:35
Ten Švejkův výrok je tak pravdivý, až to hezký není. Jendo, tak ať ti to psaní jde pěkně od ruky. :-)

Sbíráte hygienicky balený cukr?

Daniela Řeřichová 4.10. 13:36
Zajímavý koníček a parádní fotečky.

Dávná vzpomínka

Daniela Řeřichová 4.10. 12:07
Ano, rozumím, bolest v dětské dušičce. Ale nebyl v tom špatný úmysl. A miniaturní nádobíčko bylo roztomilé - stejně jako kuchyňky.

Pygmejové jsou taky lidi

Naděžda Špásová 4.10. 10:30
Na ten dokument jsme taky koukali, bylo to zajímavé, jsou to také jen lidé, mají chyby i klady, jako my nebo jiná lidská rasa. :-)

Fotoreportáž - Malá sonda do minulosti

Dana Puchalská 4.10. 09:56
Maruško, to se Ti povedlo. Krásné černobílé fotografie a sláva s humornými popisky. A den je hned hezčí.

Září 2020

Irena Mertová 4.10. 09:09
Hezké, list jsem otočila...

Fotoreportáž: Proměny

Věra Ježková 3.10. 12:58
Naďo, příjemná procházka počínajícím podzimem. Posílám pěkné poděkování. :-)

Jak jsem i trochu štěstí měla

Marie Doušová 3.10. 12:16
Být dobrou a citlivou zdravotní sestrou je velmi náročné a záslužné povolání. Moc si sestřiček ,které jsou milé a obětavé vážím a přeji jim hodně skromných pacientů a laskavých doktorů.

Tip na výlet - Peruc a rozhledna Stradonka

Hana Nováková 3.10. 12:05
Děkuji za seznámení s krajem a zase mě dojaly ty úžasné výhledy na tu naši zemskou krásu.

Ležérní minimalismus. Ideální styl pro starší a pokročilé

Marie Doušová 3.10. 11:59
Barvu šedou mám velmi ráda už od mládí a modelkám to sluší. Dík za inspiraci......

Pražská mršina

Zuzana Pivcová 3.10. 09:07
Jano, běžně tudy nechodím, ale vím, že několikrát jsme tudy jeli z Berouna. Obě se sestrou jsme sledovaly tu kdysi parádní stavbu, která žaluje do světa. Je to zvláštní, cizinci obdivují Obecní dům, symbol secese u nás, a stavba ve stejném slohu je tu zcela opomenuta. Trochu mi to připomíná osud budovy Automat Svět na Palmovce. Nejhorší je, když z nějakého důvodu se dostane budova do vlastnictví nějakého pochybného cizince, který pak na ni zcela kašle. Díky za úvahu.

Světlo na konci tunelu

Hana Nováková 3.10. 08:35
Hano, říká se: dočkej času, jako husa klasu. Zda to bude platit i na coronový stav lze jen těžko odhadnout.Ale nic na světě není bez konce, jak zpívá KG v jedné ze svých písní, tak sice víme, že na konci tunelu jistě bude světlo, jen nevíme, jak je tunel dlouhý, jak rychle půjdeme. Držte se a hodně zdraví, napsala jste lehkou, krásnou báseň.

Můj smysl života

Marie 00000 2.10. 13:07
Také někdy takto přemýšlím....

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.