Přehled posledních diskuzních příspěvků
Láska lidská spěje k Lásce nebeské. Aneb Láska křídla má...
Zuzana Pivcová 3.10. 09:01
Danuško, není třeba mít mnoho slov. Děkuji.
Světlo na konci tunelu
Hana Nováková 3.10. 08:35
Hano, říká se: dočkej času, jako husa klasu. Zda to bude platit i na coronový stav lze jen těžko odhadnout.Ale nic na světě není bez konce, jak zpívá KG v jedné ze svých písní, tak sice víme, že na konci tunelu jistě bude světlo, jen nevíme, jak je tunel dlouhý, jak rychle půjdeme. Držte se a hodně zdraví, napsala jste lehkou, krásnou báseň.
Nebojte se chodit k lékaři, žádá seniory kandidát na hejtmana Jihočeského kraje za hnutí ANO František Konečný
Olga Škopánová 2.10. 12:52
Nemůžu přestat plakat dojetím,.
Pojďte si vyšlápnout na Pustevny
Alena Vávrová 2.10. 11:10
Moc hezké, Eliško. Jsem ráda, že i v tomto případě mohu napsat, že jsem na Pustevnách také díky srazu i60 byla a ráda si to nad tvými snímky připomněla. Stezku v korunách jsem si ale prošla pouze v Jánkách.
Lázně Libverda a okolí
Naděžda Špásová 2.10. 09:31
Tyto lázně jsme před několika lety také navštívili. Moc se nám tam líbilo, jen jídlo nebylo nic moc. Okolí je opravdu moc hezké.
Rozdílné světy
Jana Šenbergerová 2.10. 07:36
Krásné "protiklady" a ten poslední verš pokládám navíc za důležitý.
Kde si užít babí léto? Třeba u vody nebo v horách. Tady jsou dva tipy
Hana Nováková 1.10. 19:48
K odpočinku bych vybrala obě destinace, dobře je znám a jsou vhodné k odpočinku i třeba na podzim, pokud přeje počasí. Děkuji za krásné foto
Mrzutost patří ke stáří? Nesmysl, může jít o depresi
Danka Rotyková 1.10. 16:08
Deprese je potvora, tváří se jako blbá nálada, ale je daleko záludnější. V této složité době s koronavirem mě moje maminka každý den hlásí, že jje bez nálady. Rozumím tomu a trochu mě to znepokojuje, protože všechny ty změny od letošního března jsou na naše staré rodiče prostě moc.
Praha historická
Jana Šenbergerová 1.10. 14:15
Vylidněná Praha brzy po ránu se mi vždycky líbila nejvíc. Člověk tak má dost prostoru a klidu, aby si vychutnal její krásu. V davu musí dávat pozor, aby ho někdo nezašlápl nebo neobral. Pěkné vyznání rodnému městu, jen ty fotky trochu zradily. Tím se nenechte odradit.
Kouzlo časů minulých: Mejdličko
Zdenka Soukupová 1.10. 13:41
Kromě těch vycházek po Praze (jsem z malé vesnice) si pamatuju totéž, co Hanka a Ivana. Dokonce si vzpomínám i na meloun za korunu. To nám v obchodě paní prodavačka ukrojila tenký dílek melounu a chtěla za něj tu jednu korunu. Kdo měl vyšší kapesné, šel na meloun i vícekrát. Krásné časy.....
KDU-ČSL: Dost bylo okrádání seniorů nekalými praktikami šmejdů, naše seniory ochráníme
Olga Škopánová 1.10. 13:21
Nemán pocit, že pan Jurečka je ten Blanický rytíř, který jen mávne mečem a všechno bude OK.
Jak dlouhá je Dlouhá?
Zuzana Pivcová 1.10. 11:25
No, vidíš, a já znám jen Dlouhou ulici v Praze, která vede na Staroměstské náměstí nebo naopak z něj. Snímek s Dlouhou mi nepatrně připomněl Stolovou horu.
Pro léky na recept už nemusíte do lékárny chodit dvakrát
Jitka Hašková 1.10. 10:59
To je pro mě samozřejmé, dělám to.
Můj smysl života
Marie Doušová 1.10. 10:51
Nemám tolik času , abych se zabývala smyslem života ,neboť mi to nic nepřináší užitečného ,jenom samé dohady a filozofování .Žít či nežít, toť otázka........žiju ,protože jsem na světě, pomáhám pokud mohu nemocným a slabším.Jsem šťastná ,že jsem užitečná a nikomu neškodím a snažím si život užít podle toho co zlvádám a na co mám....
Trochu historie ze Žďáru nad Sázavou
Hana Nováková 1.10. 09:41
Děkuji za seznámení se Žďárem. Nikdy jsem v tomto krásném městě nebyla, ale byla jsem nedaleko na Medlově na rekreaci asi v roce 1994. Kraj kolem se mi moc líbil a jistě by i Žďár stál za prozkoumání. Zkrátka Vysočina je obdivuhodná.
Vzpomínka na Karla Gotta
Zuzana Pivcová 1.10. 08:41
Hani, za vzpomínku tohoto druhu moc děkuji. Je to až neskutečné, jak rychle ten rok uplynul. A nebyl moc veselý. Jsem ráda, že existuje mnoho nahrávek i pořadů s Karlem Gottem, že si ho můžeme kdykoliv v tom hezkém připomenout.
Předpověď na ŘÍJEN podle znamení zvěrokruhu
Dana Puchalská 1.10. 08:31
Ireno, vymyšlená je vyloženě povedená a moc se mi líbila. Takže Ti děkuju.
Krása pomoci chystá velký Den seniorů
Olga Škopánová 1.10. 07:07
Já když chci navštívit mého otce nepotřebuju k tomu výzvu Krásy pomoci.
Česko bude od pondělí v nouzovém stavu. Po volbách přijde řada omezení
Marta Novotná 30.9. 18:41
Díky za shrnutí pravidel.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.