Přehled posledních diskuzních příspěvků

A zachvěla se země

Dana Puchalská 8.9. 08:07
To je krásná báseň. Děkuji.

Jak posílit pouto s kočkou? Pomocí chutných pamlsků

Věra Ježková 8.9. 06:52
Pouto s přítelovou kočičkou už víc snad posílit nejde. Pokud zrovna nespí, je s ním (s námi) neustále. Své oblíbené pochoutky už má dávno, především kousky masa v omáčce. Nejí suché granule. Občas dostane kousek šunky nebo šunkového salámu.

Máňa na táboře 5.díl - Den Afriky

Dana Puchalská 7.9. 13:52
Podle Tvých článků to tam muselo být doopravdy veselé.

Jak se žije mezi egyptskými horami a mořem?

Zuzana Pivcová 7.9. 09:44
Samozřejmě se tam žije lépe domorodým než cizincům, protože jim je tento způsob života vlastní a neznají jiný. Někdy si říkám, proč řada lidí jezdí na takové zájezdy, kde pak jen stěžují. Asi aby ukázali, že jsou zvyklí na vyšší úroveň. Díky.

Tip na výlet - Pět středohorských vrcholů

Zuzana Pivcová 7.9. 09:40
Každý Tvůj cestopisný článek přinese nějakou novou zajímavost. Pro mě neznámý kraj, ale se vším všudy krásný.

Já tak staře nevypadám aneb proč si připadáme mladší

Marie 00000 7.9. 08:22
Jen by mě zajímalo, kde se bere názor, jak má člověk v určitém věku vypadat. Podle čeho se to soudí? Je na to nějaký zákon? Každý jsme přece jiný, každý máme za sebou jinou životní cestu, tedy i musíme každý jinak vypadat. Jinak by to byla nuda...... Myslím si, že je víc důležité, jak člověk myslí, než jak vypadá.

Zemřel oscarový režisér Jiří Menzel

Daniela Řeřichová 7.9. 07:35
Čest Vaší památce, pane učiteli, milý Jiří. Zůstáváte v našich srdcích.

Vítězové soutěží o vodě. Tady jsou.

Daniela Řeřichová 6.9. 20:15
Blahopřeji všem oceněným autorům článků i fotografií a děkuji těm, kteří se této pěkné soutěže aktivně zúčastnili a potěšili nás svými příspěvky.

Máňa na táboře Díl 4. - Den Ameriky

Zdenka Soukupová 6.9. 13:05
Vidím, že jste si pobyt krásně užívala. Přeju Vám to.

Drštěkryje nebo Huslenky?

Alena Tollarová 6.9. 08:43
Ano, u moře letos čeština moc nezní, zato u nás doma se turistice daří. Ráda si čtu, kde kdo byl, ale hlavně mám ráda takovou tu "nadstavbu" - co jste tam zažili, co kde mají dobrého apod. S názvy obcí to mám tak, že sbírám cedule a mám radost, že ani Huslenky ani Karolinka v ní nechybí. Díky setkání i60 v Rožnově. Škoda, že jste, paní Hanko, nepřidala i pár fotek z cest. Hezké dny!

Srpen 2020

Jitka Hašková 6.9. 07:02
Hezká básnička a děkuji za použití mí fotky.

Biochemik Jan Konvalinka: Recept na koronavirus? Pohyb, slunce, dobrá nálada a očkování proti chřipce

Alena Vávrová 5.9. 13:46
Dík za tento rozhovor. Mnozí ani nevíme, co "doma" máme...a že všecko už tu bylo, jest a bude...

Láska - umíme ji s láskou naporcovat?

Marie Doušová 5.9. 09:59
Velká láska mizí,ale důvěra a něha v pozdním věku zůstává a ta nám pomáhá přijmout vše co přijde v budoucnu. Přeji takovým dvojicím hodně zdraví a porozumnění.

Až vyhraji velkou sumu

Marie Měchurová 5.9. 08:15
Máte to dobře vymyšlené, to Vám schvaluju. A nebuďte pesimista, jednou to vyjde.

Máňa na táboře 3.díl - Den Asie

Zdenka Soukupová 4.9. 14:27
Té Japonce (Vietnamce?) to v kloboučku moc sluší. :-)

Střípky z návštěvy Slunečních králů

Jarmila Komberec Jakubcová 4.9. 11:19
Děkuji za přiblížení výstavy. Určitě se na ni půjdu podívat.

Není mi dobře. Cítím, že mám zdravotní potíže. Co mám dělat?

Marie Novotná 4.9. 06:44
I samoplátci musí být evidovaní přes internetové stránky, nemůžou přijít do výtěrovéhého stanu bez registrace.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.