Přehled posledních diskuzních příspěvků

Na návštěvě na základní škole

Jana Šenbergerová 13.9. 11:42
Jitko, na chvíli jsi mě vrátila zpět v čase. Pěkně jsi vzpomněla na svou školu. Já do té naší chodila dlouhých dvanáct let a čas od času ji navštěvuji při příležitosti různých jubilejních oslav. Příští rok slaví 100 let od svého založení, tak snad covid nepřekazí oslavy.

Mám ráda kuchařské knihy - díl LXI.

Vladislava Dejmková 13.9. 08:06
Jsou to velmi chutné saláty, občas je dělávám, i když si je trochu přizpůsobuji. Dneska se chystám dělat k obědu alsaské zelí s kotletami, tam také hraje víno podstatnou roli.

Za pátek přibylo 1447 onemocnění Covid-19. Semafor svítí zeleně skrz republikou, šest okresů je oranžových

Danka Rotyková 12.9. 13:44
Je určitě těžké v demokracii někomu upírat právo na zábavu ve společnosti dobře naladěných lidí. Ale na světě neni nic zadarmo. A teď platíme za tu zábavu i vysokou daň, vlastně tu nejvyšší. Lidem je těžké vládnout, zvláště když chce znovu vítězit, znovu být zvolen do čela.

Mlč, neupozorňuj na sebe. To starší generace slyšela často

Marie Ženatová 12.9. 09:53
Díky moc za hezký a pro mnohé z nás úplně pravdivý článek*

Máte chuť řešit hádanky?

Zuzana Pivcová 12.9. 09:19
Své řešení tu neuvedu. Jen podotknu, že první, jednoduchý úkol mi překvapivě nedochází, u druhého mám svůj důvtip, který může být úplně mimo, a třetí s čísly mě napadl a je určitě správně, a na žádný odkaz jsem se nedívala.

Z jako Zuzana aneb nikdy se nevzdávat

Daniela Řeřichová 11.9. 13:59
Obdivuhodná žena, smekám před její statečností, budiž nám její odhodlání příkladem.

Máňa na táboře 7.díl - Den Evropy a rozloučení

Zuzana Pivcová 10.9. 12:50
V kufru byly sice zbytečnosti, ale hlavně, když se povedl celý pobyt.

Phubbing. Výraz pro situaci, kdy mobil ničí vztahy

Marie 00000 10.9. 12:17
Přesně popsáno. Ale toto se netýká jen mobilů, ale i televize, která běží od rána do noci - údajně jako zvuková kulisa.

Máňa na táboře 6.díl - Den Austrálie

Zuzana Pivcová 9.9. 18:58
Jedna akce lepší než druhá, ale to vypráví opravdu kamarádka Máňa, Helenko, když tam jsou občas i zmínky o Hele? Musím říct, že se mnou to bylo častotaké tak, že někde, kam jsem se netěšila, se mi nakonec moc líbilo. A naopak.

Trojnásobný vdovec Otakar (71): Osud si se mnou zahrál těžkou šachovou partii

Daniela Řeřichová 9.9. 17:05
Život přináší mnoho trápení, hlavně, že pan Otakar má báječnou rodinu a není na to sám.

Den paní mlynářky

Jan Zelenka 9.9. 12:57
Musel to být pěkný výlet, paní Šimková. Moc rádi jsme se ženou navštěvovali početné skanzeny jak v Čechách, tak i na Slovensku. Je to příjemný pohled do vzdálené i nedaleké minulosti. Příběh lidí, o kterých píšete, je smutný. Ale podobných příběhů bylo bohužel mnoho. Počátek komunistické kolektivizace zasáhl hodně zemědělců.

Lidé nad 60 let dostanou od státu respirátor a pět roušek. Celkový počet nakažených přesáhl deset tisíc

Anna Potůčková 9.9. 11:05
Tak doufejme, že se díky nošením roušek ve vnitřních budovách začne počet nakažených snižovat

Důchod: Konec nebo příležitost?

Olga Škopánová 9.9. 10:25
Krása pomoci se může snažit jak chce, když ale zaměstnavatelé starší pracovníky nechtěj tak se s tím nedá nic dělat.

Fotoreportáž: Libušín 2020

Zuzana Pivcová 9.9. 10:05
To je pro mě úplná novinka, velmi zajímavé, včetně té pohanky, kterou mám ráda, díky, Aničko.

Marta - víkendová snídaně

Zuzana Pivcová 8.9. 17:56
Věřím, že příběh spěje k šťastnému konci. Tak ať se dají dohromady ještě ti mladí.

Výlet nejen do Libochovic

František Matoušek 8.9. 10:03
Jako vždy hezké povídání. V Libochovicích jsme byli a z Třebenic u mě dělala jedna laborantka, ale bohužel znám jen její jméno jako vdanou ženu. Hezké fotečky. Pojem čokolaterie neznám, ale čokoládu bych si dal.

Podzim se blíží. Co nosit, když nám už není třicet

Margita Melegova 8.9. 09:28
Pekne, jen bych rada vedela vysku a vahu modelek abych nemusela upravovat svoje foto, nekde pridat a nekde ubrat.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.