Přehled posledních diskuzních příspěvků

Módní přehlídka ve Zlíně nejen pro starší a pokročilé!

Anna Potůčková 3.9. 13:00
Byla jsem v lonském roce a budeli možnost účastním se také letos. Bylo to moc hezké!

Máňa na táboře 2.díl - Seznamovací večírek

Anna Potůčková 3.9. 11:53
Už jsem na Tvůj další článek čekala. Určitě zůstan, nespěchej domů, u Vás tak zdravý vzduch určitě nemáte. A ten za to stojí ......

Lidovci požadují více financí pro zajištění spokojeného stáří

Ivo Patta 3.9. 10:36
Lidovečtí politici se snaží před volbami zviditelnit, tentokrát blábolem na téma důchody a důchodci. Kdyby aspoň znali odpověď na otázku: Co je to starobní důchod? Nebo jak jsou starobní důchody financovány? Vyhodnotil jsem si sociální politiku Lidovců ještě v době, kdy byli pravidelně součástí vlády (sociologie.netstranky.cz/11-cast-politici-a-dite.html).

Vzpomínka: Čas vzdělávání

Libor Farský 3.9. 09:07
Moc hezké pedagogické curriculum vitae a potěší i titulní obrázek.

Debaty v moři a smích. Jaké to je být seniorem v Řecku

Ján Zábranský 3.9. 08:29
Antické Řecko vytvořilo mimořádně vyspělou kulturu v nejrůznějších oborech. Je stále v nich. Příjemné čtení.

Přes milion Čechů musí pečovat o své blízké. Jak je ovlivní očekávaná druhá vlna koronaviru?

Martina Růžičková 3.9. 08:17
Před časem jsem se také na delší dobu ocitla v roli doma pečující osoby. Informace, které jsem si tehdy mohla vyhledat na internetu mi velice pomohly. Ne každý lékař dokáže člověku poradit a vy se najednou ocitnete v opravdu nelehké situaci a nemáte čas záležitosti dlouze řešit. Služby takovéto databáze proto považuji za velmi cenné.

Mám ráda kuchařské knihy - díl LX.

Věra Ježková 2.9. 13:00
No vida, já myslela, že je to o mletém mase. A ono zatím o víně. Recepty vypadají dobře. A dtto Ivanka. :-)

Obrázky z Čech

Libor Farský 2.9. 11:05
Krásné, opravdu pohladí po duši...

Jiří Pačinek: Sklář musí mít fortel i něhu

Martina Růžičková 2.9. 08:21
Děkuji za zajímavý rozhovor. Práci mistrů sklářů moc obdivuji.

Mám malý plat

Marie Měchurová 2.9. 08:11
Ze života. Většina lidí je se svým platem nespokojena. Chtěli by víc a víc... Přitom na světě je tak krásně .....

Kouzlo časů minulých: obecná škola

Daniela Řeřichová 1.9. 17:44
Děkuji za tematický článek, to už je opravdu kus historie!

Hledáte specializované služby pro seniory při prodeji nemovitosti? Obraťte se na nás!

Libuše Křapová 1.9. 13:55
Myslím, že tuhle službu hodně seniorů potřebuje a využije. Já naštěstí zatím nemusím :-)

Máňa na táboře 1.díl - Kufr plný zbytečností

Jarmila Komberec Jakubcová 1.9. 11:59
Helenko byla jsem před 3 léty na táboře Horní Bečva, tábor vedla Hanka Práglová a já na týden stráveném v krásné krajině, čerstvém vzduchu ráda vzpomínám. Pamatuji, že i ty jsi tam byla spokojená.

Ceremoniál zvoníků

Marie Seitlová 1.9. 10:01
Zajímavá akce v Hradci králové, díky, že jste o ní napsala.

Babička mi zlomila srdce

Hana Nováková 1.9. 09:23
Hanko, krásné pojednání o Babičce. MIluji tuto knihu i BN. I já jsem měla babičku, která zemřela ve 100 letech a byla hodně podobná té z knihy BN. Díky za článek...

Srpen se loučí mokrou variantou

Jana Šenbergerová 1.9. 08:30
Půvabná, výstižná, moc se mi líbí.

Letní dovolenou stráví v cizině dvě pětiny lidí

František Klapal 31.8. 20:32
No, v našem případě to letos dopadlo tak, že jsme raději zůstali v Česku. Začátkem prázdnin jsem z https://armik.cz/ koupil takový velký stan a kempingové vybavení a začali jsme objíždět různé kempy u vody tady u nás. Musím říct, že lépe bych si toto léto asi nedokázal představit. Bylo to super. :-)

Moje vodní radosti u rybníka

Marie Měchurová 31.8. 17:14
Hezké, i ty zvláštně zabarvené fotky. Bez vody, zkrátka, nelze žít .

Akademický malíř František Hora, malíř Českého středohoří

Naděžda Špásová 31.8. 13:51
Jendo, moc hezky jste nám vašeho strýce Františka Horu představil. Jeho Hazmburk visí nade mnou v obýváku už 39 let. Dostali jsme ho v roce 1977 jako svatební dar od tchána, byl architekt a zřejmě vašeho strýce znal.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.