Přehled posledních diskuzních příspěvků
Žižkov hořící
Zuzana Pivcová 5.7. 19:03
Tohle jste měl naživo, kdežto písně Karla Gotta, i když jsou krásné, ještě uslyšíte.
Kočičí jídelníček? Chutný, pestrý a zdraví prospěšný
Jana Šenbergerová 5.7. 08:58
Jsou i takové kočky, které neohromíte ničím, zatímco ony vás ohromují stále. :-)
Země česká, domov můj
Naděžda Špásová 4.7. 15:08
Pravčická brána mi leccos připomněla, mám na ní hezké vzpomínky. Souhlasím s tebou, že není třeba za krásou cestovat bůhví kam, u nás je spousta krásných míst, které stojí za návštěvu. Kvíz jsem zatím nedělala. :-)
Nuda mizí ze života, ale je to chyba
Dana Kolářová 4.7. 12:00
Svatá, svatá pravda a ještě jednou svatá pravda! ...občas se trochu nudit, je krásné a zdraví prospěšné.
Fotoreportáž: Kurovický lom v červenci
Hana Nováková 3.7. 09:26
Aničko, pro mě neznámý kraj, ale vaše seznámení a krásné fotky mi ho dosti přiblížily. díky vám a hezky si té krásné přírody užijte
Kůrovcové smutnění
Irena Mertová 2.7. 12:27
Ano ano ano, mluvíte mi ze srdce! To by jeden zabrečel. Doufejme, že se zase lesy obnoví a dále nebudou ubývat. Také příroda ve městech..
Ženy mohou ovlivnit, jakým způsobem jejich muži zestárnou
Marie Doušová 2.7. 11:00
Ovlivňovat můžete, ale někdy je rozumnější uznat ,že i váš protějšek má na svůj život vlastní názor. Vždyť proto jsem si ho vzala , že byl zajímavý ,rozumný,milý a laskavý.
Máte rádi chuť česneku?
Vladislava Dejmková 2.7. 09:25
To jsem nevěděla, začnu česnekáček usilovně hledat, třeba ho někde najdu a vysadím na zahrádku.
Fotoreportáž: Za každého počasí
Zuzana Pivcová 2.7. 08:27
Vyvolává to ve mně opravdu pocit, jako kdybych jela autem a sledovala krajinu kolem sebe. Díky.
Janet
Zuzana Pivcová 1.7. 19:43
Je to moc pěkný vzkaz, ale přiznávám se, že jsem trochu víc pochopila, proč je zde, až když jsem se podívala na Váš profil. Bude hezké, když tu třeba o své knize napíšete víc. Díky.
Výlet do Budyně nad Ohří
Alena Vávrová 1.7. 12:19
Děkuji, potěšila jsem oči své! Budyní jsem jen mockrát projížděla a jednou jsme tam byli na nějakém hudebním festivalu. Ale hrad jsme, bohužel, míjeli - je parádní. A ve Mšeném to je, zdá se, čím dál tím hezčí. Lázničky se teprve začínaly opravovat, když jsem tam byla poprvé. A když naposledy, to byla zrovna čerstvě opravená Dvorana. Moc hezké fotky, i vzpomínky.
Vážíme si toho, že nás dal osud dohromady, slavíme každý den, říkají Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Helenka Vambleki 1.7. 10:12
Děkuji íčku za přiblížení dvou sympaťáků. Zlatu už jsem osobně viděla a slyšela na akci pro íčkaře v domě, kde sídlí redakce. Jedna z mála osobností, která si na nic nehraje, je přirozená, upřímná. Je fajn, že se konečně našli už v pokročilém věku a moc jim oběma držím palečky na společné cestě
Není táta jako táta
Zuzana Pivcová 1.7. 09:19
Je to dojemný a přes všechny životní rány přece jen lidsky optimistický příběh. Před takovými lidmi se skláním. Díky, Hanko.
Nechávat výměnu pneumatik na poslední chvíli se nevyplácí
František Klapal 30.6. 22:06
Jo tak s tímto jednoznačně souhlasím. Já letos na letní přezouval poměrně brzy právě kvůli tomu, abych se vyhnul náporu v pneuservisech. Dokonce jsem letos na auto kupoval úplně nové letní gumy, protože ty staré už by technickou kontrolou asi neprošly. Ty nové se mi povedlo sehnat z https://www.pneuok.cz/
V Humpolci se staví nový domov pro seniory, který bude financován společně ze státních a soukromých zdrojů
Marie Novotná 30.6. 20:25
Podle snímku je tento objekt orientovaný v okolí části Humpolec-Hadina.Hezky upravená klidná krajinná oblast s rybníkem pro rybářský sport.Nedaleko sportovní areál pro koňské dostihy (Zlatá podkova) a v dohledu hrad Orlík a krásnou rozhlednou.(asi 1.5km).Otázkou pro klienty bude finanční stránka.
Zdravé mlsání
Patrik Poula 30.6. 19:21
Ta meruňková bábovka vypadá výtečně. Ukážu manželce recept, aby ji upekla :-) . My se také snažíme zdravě stravovat a mlsání byl velký oříšek :-D Objevil jsem ale na https://www.diatop.cz/ topinambury a to jméno mě tak zaujalo, že jsem je na zkoušku objednal a chutnají skvěle. Kdo je ještě nezkoušel, tak určitě vyzkoušejte, protože stojí za to :-)
O moudrosti přímo biblické
Zuzana Pivcová 30.6. 11:11
Moudrosti moudrých mě zajímaly hodně v mládí, mám-li to pojmout jako různé citáty. Pak jsem se začala čím dál víc zaměřovat na přirozenou lidskou moudrost a hlavně pak bezkonkurenčně moudrou přírodu. Nicméně moudrosti ze starých knih včetně Bible nejsou nikdy na škodu. Aspoň máme možnost srovnávání, kam jsme to ve svém vývoji dotáhli. Moc děkuji.
Červen 2020
Zuzana Pivcová 30.6. 08:40
Jsem ráda, že nám postupně připomínáš loňský kalendář, který v mém případě zůstal viset v redakci. Ale nejhezčí je, jak umíš krásně skloubit témata obrázků s ročním obdobím.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.