Přehled posledních diskuzních příspěvků
Stáří s nápisem na tričku. Úlet, nevkus? Ale ne, odvaha se cení
Mirek Hahn 30.6. 08:32
....ještě to není ani rok, co byl tento článek uveřejněn. Není to brzo na zopakování ?
Chcete se v létě podívat k moři? Poradíme vám, jak za dovolenou ušetřit
František Klapal 29.6. 22:32
No, my bychom letos rádi vyzkoušeli právě to Řecko. Byli jsme tam naposledy někdy před 8 lety a hrozně se nám tam líbilo. Já navíc slyšel, že je tam spousta super míst na potápění, což bych rád vyzkoušel. Jen si teda prvně budu muset u https://potapeni.seawolf.cz/ udělat potapěčský kurz. To už je ale maličkost.
Bolesti při změně počasí. Pociťují ji snad všichni starší lidé
Zuzana Pivcová 29.6. 11:52
Bohužel jsem také takový lidský barometr, ale snad alespoň vím, co mi to zapříčiňuje.
Ztracena v nemoci...
Zuzana Pivcová 29.6. 09:34
Vím, co taková bolest obnáší. Napsala jsem Ti do Vzkazů na i60 a na mail. Víc to tu rozvádět nechci. Tak čumáček vzhůru!
Tipy na dovolenou 2020. Které redakce vybrala jako nejlepší? A jaké budou další soutěže? O tom rozhodnete vy
Elena Valeriánová 28.6. 19:59
Gratuluji všem vítězům, ale také všem, kteří se soutěží zúčastnili.
Denně kousek čokolády. Pomáhá proti mnoha neduhům
Dana Puchalská 28.6. 09:06
Ano, čokoláda... Je vyloženě návyková mňamka... Jak já Ti rozumím... :-D
Jak se vyzbrojit proti stresu? Pomůžou vitamíny i bylinky
František Klapal 27.6. 20:56
Vitamíny jsou naprostý základ. Taky se jich snažím do těla dostávat co nejvíc to jde. Občas ale bohužel nestíhám jíst tolik ovoce a zeleniny, tak právě pro tyto případy mám i různé doplňky stravy. Teď například užívám tento https://www.senzamedical.cz/enerex-essentials-90-kapsli-multivitamin/
Roušky
Zuzana Pivcová 27.6. 19:42
To se mi moc líbí, že někde dokázali za dobrovolnou pomoc takto poděkovat. Moc pěkný článek.
Autoveterány prožívají boom jako nikdy předtím
Ondra Vysma 27.6. 13:37
To já bych si nesmírně moc přál Jeep Willys... Třeba takový https://www.veteran-prodej.cz/vozy/jeep/willys/ Bohužel mi zatím scházejí finance...
Špagety carbonara se smetanou? Tak to rozhodně není italská kuchyně, říká restauratér se sicilskou krví Santo Pagana
Milan Sova 27.6. 12:39
Řekl bych, že tohle je relativní ;-) I v Itálii dostanete carbonaru se smetanou. Je to spíš o místě. Čím víc na chudý jih, tak tím častěji dostanete carbonaru s s vodou z uvařených špaget. Čím víc na bohatý sever, tím častěji můžete narazit na carbonaru se smetanou ;-)
Před sedmdesáti lety byla popravena doktorka Milada Horáková
Danka Rotyková 27.6. 08:17
Čest její památce. ... doufám, že budoucí generace na ni nezapomenou, věřím, že ne.
Park Boheminium
Helena Votíková 27.6. 08:10
Byli jsme zde asi před třemi roky. Park miniatur je moc pěkný.
Začíná doba hlídací. Babičky "na plný úvazek" budou zvlášť o letošních prázdninách hodně žádané
Marta Novotná 26.6. 13:42
Tatínkovi rodiče zemřeli brzy po sobě v mém raném věku a tak mám jen několik milých vzpomínek, maminčinu maminku jsem nepoznala, zemřela když bylo mamince 12let, jejího tatínka jsem si užívala každé prázdniny až do mých 14 let , prostě na dědouška nikdo neměl :-) a vzpomínky na něj patří mezi klenoty mezi vzpomínkami. Proto všem svým vnoučatům chci dopřát jakékoliv množství času, které u nás chtějí strávit, ať už o prázdninách nebo mimo ně. K mé radosti to hojně využívají.
Tip na výlet či dovolenou: Jižní Brdy - neobjevený ráj cyklostezek i odpočinku
Věra Ježková 26.6. 09:45
Děkuji za článek. Příbram je můj druhý domov. Už jsem zde o ní několikrát psala. Otec se narodil na Březových Horách, ve staré Příbrami jsem měla příbuzné, v nedaleké vesničce jsem trávila krásné prázdniny. Na Svatou Horu jsme chodili na poutě. Samozřejmě jsem byla ve Vysoké (na kole), v Rožmitálu i Březnici.
Malý český výrobek u mě vítězí už přes 40 let
Hana Nováková 26.6. 09:27
Zuzko, taky ji leta používám a jsem spokojena. Leta používám kosmetiku Vichy, za dob minukých mi ji tajně dováželi moji přátelé. V poslední době se snažím přeorientovat na českou značku Ryor. Vichy začíná být neúměrně drahá - nebo spíš marže lékáren pozbývají soudnosti. Ani v zahraničí nikdy nebyla tak drahá. Tak uvidím, jak budu spokojená.
Letos poprvé
Vladislava Dejmková 25.6. 09:39
Užila jsem si to, plně to chápu. Zkusím také vyrazit do nejbližšího lesa.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.