Přehled posledních diskuzních příspěvků

Stáří s nápisem na tričku. Úlet, nevkus? Ale ne, odvaha se cení

Mirek Hahn 30.6. 08:32
....ještě to není ani rok, co byl tento článek uveřejněn. Není to brzo na zopakování ?

Chcete se v létě podívat k moři? Poradíme vám, jak za dovolenou ušetřit

František Klapal 29.6. 22:32
No, my bychom letos rádi vyzkoušeli právě to Řecko. Byli jsme tam naposledy někdy před 8 lety a hrozně se nám tam líbilo. Já navíc slyšel, že je tam spousta super míst na potápění, což bych rád vyzkoušel. Jen si teda prvně budu muset u https://potapeni.seawolf.cz/ udělat potapěčský kurz. To už je ale maličkost.

Žižkovská minulost

Jana Šenbergerová 29.6. 14:28
Důkazní materiál mě přesvědčil.

Bolesti při změně počasí. Pociťují ji snad všichni starší lidé

Zuzana Pivcová 29.6. 11:52
Bohužel jsem také takový lidský barometr, ale snad alespoň vím, co mi to zapříčiňuje.

Ztracena v nemoci...

Zuzana Pivcová 29.6. 09:34
Vím, co taková bolest obnáší. Napsala jsem Ti do Vzkazů na i60 a na mail. Víc to tu rozvádět nechci. Tak čumáček vzhůru!

Denně kousek čokolády. Pomáhá proti mnoha neduhům

Dana Puchalská 28.6. 09:06
Ano, čokoláda... Je vyloženě návyková mňamka... Jak já Ti rozumím... :-D

Vnímáš

Věra Ježková 28.6. 08:37
Zuzko, ty jsi úžasná. Děkuju moc.

Jak se vyzbrojit proti stresu? Pomůžou vitamíny i bylinky

František Klapal 27.6. 20:56
Vitamíny jsou naprostý základ. Taky se jich snažím do těla dostávat co nejvíc to jde. Občas ale bohužel nestíhám jíst tolik ovoce a zeleniny, tak právě pro tyto případy mám i různé doplňky stravy. Teď například užívám tento https://www.senzamedical.cz/enerex-essentials-90-kapsli-multivitamin/

Roušky

Zuzana Pivcová 27.6. 19:42
To se mi moc líbí, že někde dokázali za dobrovolnou pomoc takto poděkovat. Moc pěkný článek.

Autoveterány prožívají boom jako nikdy předtím

Ondra Vysma 27.6. 13:37
To já bych si nesmírně moc přál Jeep Willys... Třeba takový https://www.veteran-prodej.cz/vozy/jeep/willys/ Bohužel mi zatím scházejí finance...

Špagety carbonara se smetanou? Tak to rozhodně není italská kuchyně, říká restauratér se sicilskou krví Santo Pagana

Milan Sova 27.6. 12:39
Řekl bych, že tohle je relativní ;-) I v Itálii dostanete carbonaru se smetanou. Je to spíš o místě. Čím víc na chudý jih, tak tím častěji dostanete carbonaru s s vodou z uvařených špaget. Čím víc na bohatý sever, tím častěji můžete narazit na carbonaru se smetanou ;-)

Před sedmdesáti lety byla popravena doktorka Milada Horáková

Danka Rotyková 27.6. 08:17
Čest její památce. ... doufám, že budoucí generace na ni nezapomenou, věřím, že ne.

Park Boheminium

Helena Votíková 27.6. 08:10
Byli jsme zde asi před třemi roky. Park miniatur je moc pěkný.

Začíná doba hlídací. Babičky "na plný úvazek" budou zvlášť o letošních prázdninách hodně žádané

Marta Novotná 26.6. 13:42
Tatínkovi rodiče zemřeli brzy po sobě v mém raném věku a tak mám jen několik milých vzpomínek, maminčinu maminku jsem nepoznala, zemřela když bylo mamince 12let, jejího tatínka jsem si užívala každé prázdniny až do mých 14 let , prostě na dědouška nikdo neměl :-) a vzpomínky na něj patří mezi klenoty mezi vzpomínkami. Proto všem svým vnoučatům chci dopřát jakékoliv množství času, které u nás chtějí strávit, ať už o prázdninách nebo mimo ně. K mé radosti to hojně využívají.

Tip na výlet či dovolenou: Jižní Brdy - neobjevený ráj cyklostezek i odpočinku

Věra Ježková 26.6. 09:45
Děkuji za článek. Příbram je můj druhý domov. Už jsem zde o ní několikrát psala. Otec se narodil na Březových Horách, ve staré Příbrami jsem měla příbuzné, v nedaleké vesničce jsem trávila krásné prázdniny. Na Svatou Horu jsme chodili na poutě. Samozřejmě jsem byla ve Vysoké (na kole), v Rožmitálu i Březnici.

Malý český výrobek u mě vítězí už přes 40 let

Hana Nováková 26.6. 09:27
Zuzko, taky ji leta používám a jsem spokojena. Leta používám kosmetiku Vichy, za dob minukých mi ji tajně dováželi moji přátelé. V poslední době se snažím přeorientovat na českou značku Ryor. Vichy začíná být neúměrně drahá - nebo spíš marže lékáren pozbývají soudnosti. Ani v zahraničí nikdy nebyla tak drahá. Tak uvidím, jak budu spokojená.

Relativita času, O Tybysovi

Vladislava Dejmková 26.6. 07:49
Vtipné postřehy s trochou smutku...

Letos poprvé

Vladislava Dejmková 25.6. 09:39
Užila jsem si to, plně to chápu. Zkusím také vyrazit do nejbližšího lesa.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.