Přehled posledních diskuzních příspěvků
Stárnutí...
Jana Šenbergerová 11.7. 16:16
Jarmilo, teprve dnes jsem se dověděla, že Věrka odešla. Je mi to upřímně líto. Vím, že jste si byly blízké, přijměte můj opožděný projev soustrasti. Znaly jsme se z Babylonu, setkaly jsme se v Praze. Její Mates byl neskutečný pejsek. Budu na ni ráda vzpomínat, i mně bude chybět její zajímavý pohled na svět.
Po stopách Starého zákona
Daniela Řeřichová 11.7. 14:13
Velice sugestivní. Děkuji za přiblížení atmosféry mýtického místa, kam se již nepodívám.
Obecní dům v Praze
Dana Puchalská 11.7. 09:17
Vlasto, je to nádherná stavba. Já tam byla na koncertě před 20 lety. Byl věnován Jarmile Novotné. Ano, je to už hodně dlouho. A manžel mé sousedky tam pracoval na obnově.
Každý život je mimořádný
Daniela Řeřichová 11.7. 09:17
Moc hezké a pravdivé. Také se ráda vracím ke kořenům.
Veder se bát nemusíme, příští měsíc bude spíše chladnější
Alena Tollarová 11.7. 09:13
To je dobře, vedra ať si zůstanou v Africe, já je nemusím :)
To, co upeču, musí chutnat především mně, říká Markéta Bačová, cukrářka hotelu Horizont
Daniela Řeřichová 10.7. 17:30
Sympatická cukrářka. Fandím poctivým lidem.
Tip na výlet - hrdé město Tábor
Věra Ježková 10.7. 09:47
Tábor mám ráda, jen nemám ráda slovo hrdý. V Táboře jsem byla několikrát, mj. jako studentka na táboře s výukou ruštiny za přítomnosti rodilých mluvčích.
Zlepšit svůj vlastní pocit štěstí lze rychle a moc to nestojí
Mirek Hahn 10.7. 08:17
Jednoduché, pochopitelné a uskutečnitelné..... Stačí opustit, u nás tolik oblíbené, škarohlídství :-)
Turan roční podporuje růst a vitalitu vlasů. Má protizánětlivé účinky, pomáhá při bolestech hlavy i kloubů
Zuzana Pivcová 9.7. 12:06
Vůbec neznám. Jsem zvědavá, jestli budou v Týně slimáci. Poslední roky v tom suchu jich bylo méně.
Fotoreportáž: Odpolední procházka
Zuzana Pivcová 9.7. 08:35
Mám ráda tyhle Tvé spontánní procházky, díky.
Mladí muži čím dál častěji pečují o děti. Staří se tomu diví
Jana Hošková 9.7. 08:06
Ano, svět se mění. A je chvályhodné, že muži se více zapojují a starají se o děti. Ale asi mne za můj názor ukamenujete, protože já říkám: všeho s mírou ! Každý jsme jinak nastavený, bude snad za chvíli muž i kojit ? Dítě do tří let patří nejen dle mého názoru, ale i dle názoru dětských psychologů MATCE ! Matka je pro dítě to nejdůležitější, jejich vztah v tuto dobu je důležitý pro celý život dítěte. Na muže na mateřské dovolené mám asi divný názor...pokud to jinak nejde, prosím...ale malé miminko patří především ženě.
Nepodlehněte šmejdům, kteří vás chtějí po telefonu připravit o peníze. Lze se jim bránit
Lenka Kočandrlová 8.7. 13:51
Když mi zavolá neznámé číslo a někdo se na druhé straně s koktáním dotazuje,zda jsem paní Ko-ko -čan-drdlová,je mi jasné,že půjde o nějaké nabízení něčeho,co nechci a ihned řeknu: "Nic nechci!!!" a zavěsím. Žádné marnění mého času,těžko by z toho šlo udělat nějaký souhlas....
Modrá je dobrá. Platí to i v zahradách
Jana Šenbergerová 7.7. 13:41
V bytě modrou nemám ráda, o to víc ji miluji v přírodě. Modré nebe, voda, květiny - to je nádhera.
Sudá, nebo lichá?
Naděžda Špásová 7.7. 10:25
Věrko, já jsem se pobavila, každý čísla vnímáme jinak. Ty třeba přijmeš s radostí šestku, mně zase každá změna mého čísla na konci od šedesátky děsně štve. :-)
Básně 8
Věra Ježková 7.7. 07:29
Jendo, z fotografie vyzařuje rodinná pohoda. Zaujal mě pohled mladého muže, který již v té době psal krásné básně.
Jak vybrat správnou sekačku
Naděžda Špásová 6.7. 18:41
Sekačku z Mountfieldu už máme a jsme s ní spokojeni.
Nejvýznamnější příslušníky rodu Valdštejnů připomíná výstava ve Valdštejnské zahradě
Jitka Hašková 6.7. 09:28
To je prima, že píšete o této výstavě. Četla jsem o ní v novinách a chystám se tam.
Dana Medřická: Když v šedesáti přijde láska
Zuzana Pivcová 6.7. 08:27
Paní Medřická byla skvělá herečka, což dokazovala neustále v rolích charakterově značně odlišných. Většinou však převažovaly ty vážné. Ke konci života sice byla lidsky šťastná, protože prožívala velkou lásku, ale na jejím zdraví se podepsala situace v divadle, kdy jí vlastně vedení nepřálo a nechalo jí pouze jedinou roli v Kočičí hře, u níž se zkraje počítalo s tím, že to bude propadák. Ona však z toho udělala klenot a všichni diváci chodili jenom na ni. Hrála tak často a tak naplno, že se zdravotně odrovnala. Vzpomínám si na den, kdy jsem šla kolem Stavovského (tehdy ještě Tylova) divadla a tam viselo oznámení, že se představení ruší z důvodu úmrtí paní Medřické.
Žižkov hořící
Zuzana Pivcová 5.7. 19:03
Tohle jste měl naživo, kdežto písně Karla Gotta, i když jsou krásné, ještě uslyšíte.
Kočičí jídelníček? Chutný, pestrý a zdraví prospěšný
Jana Šenbergerová 5.7. 08:58
Jsou i takové kočky, které neohromíte ničím, zatímco ony vás ohromují stále. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.