Přehled posledních diskuzních příspěvků
Parodická báseň 2
Vladislava Dejmková 13.8. 08:23
Kupodivu má na mě příspěvek jiný vliv, než by asi zamýšlen. Při čtení originálu jsem si vzpomněla na jednou moc hezkou část mého života, která byla se Šrámkovou básní spojená.
Rovnost v partnerském vztahu je nesmysl. Starší lidé to vědí
Olga Škopánová 13.8. 07:09
Nejen mladé ženy i mladí muži si myslí, že mají právo na štěsti. Jistě muži a ženy nejsou stejní měli by ovšem mít stejná práva a stejné možnosti ve škole i v práci. To že se dneska mladé páry rozcházejí je dílo jich obou. Dřív žena držela manželství za každou cenu, protože neměla jinou možnost dnes ji naštěstí má.
Zamyšlení v horkém odpoledni
Jana Šenbergerová 12.8. 14:12
V tomto ohledu je mé svědomí čisté. Jak již slovo samo napovídá, má to co do činění s vědomím. Vzhledem k tomu, že většina světové populace si není nějakého vědomí vůbec vědoma, jak může mít nějaké svědomí? Jen si uvědomme, kolik dětí bývá "potrestáno za to, když něčemu nerozumí". Když si uvědomím, že neznám člověka, který by vždy a za všech okolností rozuměl všemu, pak mi nemůže unikat, že už ve školním věku některé jedince, troufám si tvrdit, že mnohé, poškozujeme na celý život. Ale to je na hodně dlouhou polemiku, ze které nemohu vyjít bez ztráty jedničky. Naštěstí jsem na nich nikdy nebyla závislá. :-) Pěkný článek jste napsala.
Mé tělo je chrám
Hana Nováková 12.8. 10:37
Hano, vše na světě se vyvíjí i tělo, vše na světě má svůj konec i to tělo. Všichni to tak máme, všem někdy nadejde den poslední. Netřeba o něm přemýšlet, stejně přijde, ale využít těch dní, co ještě nám zbývají....
Dovča 2020 Díl 10. Vzducholoď
Anna Potůčková 12.8. 09:39
Heli ty máš zkrátka muže pro každou příležitost! Z fotek čiší naprostá jejich pohoda a dobrá nálada!
Lendlova sbírka Muchových plakátů se vrací do Obecního domu. Tentokrát ve světové premiéře slavné sbírky v pohybu
Libor Farský 12.8. 08:54
Škoda, že se tam nedostanu ...
Marta - horké léto
Zuzana Pivcová 11.8. 19:39
Tak snad to přece jen dobře dopadne. Proč by to nemohl být takový hezký model, jak s někým žít?
Babiččino jídlo vnoučatům nechutná. Stravovací návyky patří nyní k největším rozdílům mezi generacemi
Libuse Lysova 11.8. 10:04
Tak uplne s tim nesouhlasim. Uz to, ze i deti techto babicek preferuji jiny jidelnicek znamena, ze neprebraly stravovaci navyky od svych rodicu/maminek. Moji rodice byli velci milovnici masa, ja jsem vegan. Jsem taky babicka, dokonce osminasobna, nedela mi problem uvarit to, co maji deti a vnoucata radi, pres svuj babickovsky vek znam trendy ve stravovani a cast me rodiny jsou take vegani. Je radost varit/nevarit, pripravovat zajimava jidla, zkouset nove chute a kombinace. I se zdravych potravin muzete vykouzlit neuveritelne chute, vune i barvy. A co teprve dezerty a sladkosti, to je teprve koncert chuti, vuni a barev!
Tak se babicky a dedeckove, ale ani vy mladsi, nebojte a zkousejte a objevujte nova jidla. Neni to tezke a nemusi to byt ani drahe a ani casove narocne. Dobrou chut vsem.
Plánované chirurgické zákroky není vždy nutné podstupovat až po skončení léta
Marie 00000 11.8. 08:41
Operace je možné, nikoliv vhodné podstupovat i v létě. Mezí tím, co je možné a co je vhodné je dost velký rozdíl.
Výlet do Nelahozevsi
Jitka Hašková 10.8. 11:14
Věro, jsem ráda, že jsi si užila tak krásný výlet. Díky za přiblížení krásnými fotkami.
Odpolední zdřímnutí je prospěšné, pomáhá zvládat i úmorné vedro
Jitka Caklová 10.8. 09:02
Moje řeč, bez "dvaceti" po obědě si svůj život neumím představit. A jen tak mimochodem, v tom největším vedru, kdy je i tráva na louce zvadlá, jít ji trhat králíkům je nerozum. Na té si králíci moc nepochutnali. Ti naši měli rádi křupavou, s ranní rosou :-)
Soutěž - Poslední Horehronský indián
Zuzana Pivcová 9.8. 14:03
Tak, Libore, v téhle funkci si Tě dovedu docela dobře představit, fakt se mi na tu cestu moc hodíš. Prostě chlap do nepohody. Díky za reportáž.
Senioři z Dobrušky
Daniela Řeřichová 9.8. 10:54
Děkuji autorce za povzbuzující článek. Tam, kde je dobrá vůle, si lidé dělají radost krásným společným výletem a určitě bylo i o zábavu postaráno.
Pitterův Milíčův dům
Daniela Řeřichová 8.8. 13:21
Děkuji autorce za připomenutí významné osobnosti našich novodobých dějin, která neprávem zůstává opomíjena. Přemysl Pitter celoživotně usiloval o pomoc obětem nesnášenlivosti a dostalo se mu za jeho úsilí mnoha ocenění, např. Spravedlivý mezi národy.
Učesaná, neučesaná. Nejlepší způsob, jak prožít léto
Jitka Caklová 8.8. 11:42
Z krátkých vlasů jsem přešla na polodlouhé, mám je od přírody vlnité, s konečky do prstýnků a mohu říci, že dají méně práce s údržbou, než krátké. Po aktivní práci na zahradě, bez úpravy, vypadají lépe, než když ráno vstanu z postele a troufám si říci i lépe, než dámy na obrázcích. Skutečně dobrý střih a sebevědomí dělají divy :-)
Grébovkou poklusem v klus aneb můj běh o závod Havlíčkovými sady
Hana Nováková 8.8. 09:55
Nikdy jsem zde nebyla a oceňuji tu krásu vašich fotek, Rovněž článek je poutavý a tak dobré čtení k renní kávičce. Děkuji
Dovča 2020 Díl 9. Lidé ve Vrbosce
Jarmila Komberec Jakubcová 8.8. 08:22
Helenko moc zajímavé přiblížení ostrova Hvar a Vrbosky. Budu se snažit příští rok navštívit Jadran. Pozdravuji Vandu - moc jí to sluší.Hvězdičky mi zatím z PC nejdou dávat, tak jích máš 10 i když nejsou zobrazené. Škoda, že nebudu na setkání v Řevnici, ráda bych si popovídala. Mám termín v Fr.Lázních.
Letní putování s vnoučaty: Lichnice a Žleby
Zuzana Pivcová 7.8. 13:17
Moc hezké a citlivé jako vždy, děkuji, Hanko.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.