Přehled posledních diskuzních příspěvků
Síla vody
Věra Ježková 7.8. 09:43
Majko, tvůj článek mě potěšil. Island musí být krásný. Pamatuji si dětský vtip: Tatínku, co jsou to gejzíry? Gejzíry? No, to jsou vodopády, co stříkaj pořád nahoru. :-)
Putování v Rakouských Alpách
Vladislava Dejmková 7.8. 09:06
Velmi zajímavé, také bych si dala říct na takový výlet. Jen nemám tu kamarádku, která by to zvládla a zajímalo by ji to.
Zlatonosná Otava
Naděžda Špásová 6.8. 14:01
Taky se jí říká zlatonosná. Mám ji také vyfocenou v článku Blatná II. :-)
Ne vždy postoupí čas správným směrem. Určitě ne v rozhlasovém vysílání
Zuzana Pivcová 6.8. 14:00
Napsat pouze, že se mi Váš článek velmi líbí, by bylo hodně málo. Šedesátá léta, v nichž jsem dospívala, považuji dodnes za vrchol kultury a kulturnosti u nás, nejen hudby. Nastupující normalizace a prolínání ideovosti do hudby pro mě znamenaly "propadák", ať už to byli nastupující pěvečtí sólisté nebo i celé soutěže. Je ale pravda, že ani ve světové pop-music jsem nenašla své favority, jako to bylo dříve, upadaly texty, hudba měla většinou jen disco rytmus. Kromě "popíku" jsem měla v 60. letech ráda i tradiční jazz, asi i proto, že jeden můj kamarád hrál ve vysokoškolské kapele, která tento druh hudby provozovala. Plně s Vámi souhlasím v tom, že někdejší zpěváci byli naprosto osobití a hlasově i stylově rozeznatelní, což dnes neplatí a hlavně mladé zpěvačky, vycházející ze Superstar a končící v nejlepším případě v muzikálech, se podobají jako vejce vejci. Chci, pane Hausmanne, napsat v závěru své přesvědčení, že "všechno má svůj čas", tedy i hudba. Pominuly opery, operety, symfonické básně, varhanní skladby a koneckonců i dobrá dechovka. To nejde vrátit zpět nebo kopírovat. Na tom asi nebude nést vinu jen dnešní společnost u nás, i když k celkové nekulturnosti samozřejmě přispívá.
Dovča 2020 Díl 8. Dětská plavba ve Vrbosce
Naděžda Špásová 6.8. 13:59
To je horda dětí, to zrovna nemusím. Moře miluju bez dětského řevu. Ale jinak dobrý. :-)
S bolestmi žijí lidé desítky let. Tlumí je léky a neřeší příčinu
Jitka Caklová 6.8. 13:22
Nikdo, ani žádný fyzioterapeut, o mém těle nemůže vědět víc než já sama. Píši z vlastních zkušeností, vím, že cesta k sebepoznání je trnitá, zato trpělivost přinese růží celou náruč. Vím, že moje bolest je o mě samé a vím, jak si s ní poradit ♥♥♥
Letní láska může zkomplikovat život. Platí to v každém věku
Marie 00000 6.8. 10:55
Článek pravdivý. Ne vždy to musí končit "jen" komplikacemi. Jeden můj známý takto přišel o manželku, která se mu v lázních zamilovala, děti, i byt. A to už podle mě nejsou "komplikace" ale opravdu velký průšvih.
Lux in Tenebris
Dana Puchalská 6.8. 08:54
Lépe bych to já, které voda v r.2002 nenapsala. Ano, bylo to strašné...
Když v Plzni v létě pršelo
Zdenka Soukupová 5.8. 12:36
Jitko, milá vzpomínka. Já byla tak zvědavá, jak to s Vámi a s klukem dopadne, a ono nic. Jestlipak on na to taky tak vzpomíná?
Odpoledne na Vysočině
Jana Šenbergerová 5.8. 09:28
Příjemnou procházku nikdy neodmítnu. Ať skutečnou či "jen" virtuální. Díky za ni!. :-)
Kam mohou dospět rodinné vztahy? Syn se po svatbě snaží vystěhovat z domu vlastní matku, která mu půjčila peníze
Věra Halátová 5.8. 08:32
Bohužel, takové případy se stávají. Z okolí znám spoustu takových rodin, kde to podobně vypadá. Někdy i hůř. Není potřeba dětem ve všem vyhovět, splnit jim každé přání a čekat, že se mi někdy odvděčí. Je takové staré pořekladlo: po přízni řízni. O opičí lásce matek bylo napsáno mnoho knih, publikací, každou chvíli je někde uveřejněn podobný článek. A stává se to znovu. Promiňte, ale ty matky si za to mohou, ve většině případů, samy. Mohla bych do redakce poslat ze svého okolí, ze současné doby i z let minulých, takových námětů asi šest.
Další moje kniha vychází - Zrcadlo nesplněných přání
Věra Ježková 4.8. 13:44
Jendo, mám velkou radost, že přes mnohá protivenství se ti podařilo knihu dovést do úspěšného konce. Těším se, až ji spolu oslavíme. :-)
Dovča 2020 Díl 7. Jídlo
Marie Seitlová 4.8. 12:09
Dík za článek, zajímavé jídla ve světě mám ráda. Chutné byly chobotnice, slávky, krevety a různé ryby. Krevety kupujeme i doma a vnuk je umí dobře uvařit.
Týden v Blatné II.
Věra Ježková 4.8. 09:09
Naďo, díky za krásné pokračování. V Blatné jsem byla jen krátce, ostatní místa neznám.
Světem hýbe Galwayská výzva, další krok v boji proti ageismu
Věra Ježková 4.8. 07:32
Děkuji za článek. O výzvě jsem nevěděla. V době karantény jsem byla sama doma. Během 45 dní jsem přímo promluvila jednou týdně jen s prodavačkou v obchodě brzy ráno, kdy tam ještě skoro nikdo nebyl. Nedotkla jsem se živé bytosti. Bylo to dost zlé.
Střecha nad hlavou pro klidný důchod
František Klapal 3.8. 20:33
Skvěle napsané. Já teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud se člověk chystá pustit do opravy střechy, tak je určitě dobré myslet i na její izolaci. Ta je v dnešní době podle mě nezbytná. My se právě do izolace střechy pouštěli před pár měsíci. Nakonec jsme si ji nechali udělat od http://www.strechytomi.cz/ Myslím si, že práci odvedli výbornou. :-)
Turistika je nový životní styl, po horách chodí všechny generace
Danka Rotyková 3.8. 20:07
Moji rodiče nešli ani na procházku, natož aby provozovali turistiku. Měla jsem ale štěstí, můj manžel se pohyboval moc rád, procházky v přírodě nikdy neodmítnul. A když jsem zůstala sama, postaral se o mne syn. Ukázal mi Alpy a já se zamilovala. Po 9 letech už musím trochu zvolnit, ale pokud budu chodit, chci alespoň 1x v roce do sebe načerpat tu krásu přírody. V zimě mi musí stačit fotografie a těšení se na další výlet do hor.
Troška povídání o vodě
Jana Šenbergerová 3.8. 09:23
Kdo je zvyklý jen otočit kohoutkem, nedovede si něco takového ani představit. Kdykoliv stojím pod sprchou, vnímám to jako obrovské dobrodiní a to dvojí - voda je a teče bez mého přičinění. Většina lidstva takový přepych nezná. Hezky jste to připomněl.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.