Dvoudílné nebo jednodílné? Léto je tu a s ním téma: plavky
Ilustrační foto: Ingimage

Dvoudílné nebo jednodílné? Léto je tu a s ním téma: plavky

28. 6. 2022

Některá žena nosí stejný typ plavek od mládí po celý život. Jiná experimentuje a každý rok si kupuje nějaké jiné. Většinou jejich výběru věnují velkou péči. A téměř všechny podléhají pocitu, že něco se pro ně takzvaně nehodí.

Když přijde řeč na plavky, ukazují se charaktery. Přesněji míra sebevědomí, ať už toho zdravého či poněkud přehnaného. A také míra studu, vyzývavosti, hravosti, puritánství.

Jsou ženy, které mají hezké postavy, ale od mládí by si na sebe nikdy nevzaly bikiny, protože je prostě považují za vyzývavé a neslušivé. Preferují plavky vcelku, případně dvoudílné, jejichž podprsenky a kalhotky ovšem musejí co nejvíce zakrývat. Naopak jiné dámy s kyprými tvary, kvůli kterým by se jiné ženy trápily, jsou se sebou naprosto spokojené a nevidí důvod, proč by bikiny nosit neměly, přestože jim z nich překypují úctyhodné pneumatiky. A co teprve, když mají partnera, kterému se baculaté tvary líbí a ten jim říká, že jim takové plavky sluší.

ING-39829-11369-1.jpg
                                                                                                                         Ilustrační foto: Ingimage

 

Pro některou ženu je výběr plavek utrpení, jiná se naopak těší na každé léto a kupuje nové a nové kousky různých střihů a barev.

Pravda je, že výběru plavek většina žen věnuje velkou pozornost a platí to pro ty, které chtějí spíše hodně zakrývat stejně jako pro ty, které se v nich rády promenádují po pláži s pocitem: jen se na mě všichni dívejte.

Některé dámy mění svou plavkovou strategii s přibývajícími léty, jiné nosí stále stejné malé bikiny v šedesáti jako ve třiceti. A je to dobře. Plavky přece nejsou ničím jiným, než kouskem oděvu určeném k plavání a slunění se. Neměla by jim být přisuzována přehnaná pozornost, protože nakonec je u moře, u jezera či na koupališti tolik lidí různých tvarů a tak rozdílného vzhledu, že se většinou nikdo nezaobírá tím, jestli se pro tu dámu s vráskami hodí tak hodně vykrojené kalhotky nebo jestli by ta mladinká holka neměla své gigantické břicho raději zakrýt. Zpravidla je to totiž každému fuk a stres z výběru plavek si obvykle vytváříme sami a zbytečně.

plavky.png

 

 

 

 

 

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.