Přehled posledních diskuzních příspěvků
Očkování proti covidu-19: Někdy je dobré vakcinaci odložit, je třeba dát pozor i na vedlejší účinky
Anna Potůčková 20.1. 11:33
Děkuji za přehledné informace ohledně očkování. Až přijde na mně řada, určitě se zaregistruji. Myslím že ted se registrují jen osoby starší 80ti let. Očkování snáším dobře, alergii mám jen na léky z řady analgetik
Podívejte, je včelí rojení
Zuzana Pivcová 20.1. 09:05
Máme vesměs rádi med, ale málokdo si uvědomí, jaká je s včelami náročná práce. Všechny včelaře obdivuji. Vzpomínám na svou někdejší kamarádku z Lomnice, jejíž tatínek choval včely. Jednou přišla na slavnost Dětského dne úděsně opuchlá v obličeji, že ani neviděla na jedno oko. Tátovi se vyrojily včely a ona je musela s ním nějak nahnat zpět a takhle ji poštípaly. Ale slavnost Dětského dne pro nás byla lákavá, dostali jsme párek, limonádu, moučník, to byla vzácnost, tak přišla i takhle zřízená. Ale hlavně, že se jí nic nestalo.
Nevím, že "Vím" aneb zapomenutá dětství
Zuzana Pivcová 20.1. 09:00
Danuško, tohle je nyní často probírané téma a řada "vidoucích" vnímá, že většina bolestí a problémů má své kořeny v raném dětství, kdy jsme někdy doslova vmanipulováni do nového života. Děkuji.
Zkratky
Zuzana Pivcová 20.1. 08:56
Píšícím železničářům a dalším přeji. Škoda, že nevyšlo podzimní setkání na pražském Hlavním nádraží.
Nuda v parlamentu. Česká politická scéna bude potřebovat nové Kalousky
Irena Mertová 19.1. 17:32
Je to tak, ať byl jakýkoliv, byl vtipný, takový typ hráče...
Na Wikipedii se málo píše o českých památkách. Wikipedisté proto vyhlašují soutěž a hledají nové editory
Daniela Řeřichová 19.1. 16:13
To je skvělý nápad. Určitě mnoho íčkařů má ve svém okolí zajímavou kulturní památku, kterou může pomoci prezentovat širšímu okruhu zájemců o historii.
Hradecké parky - Jižní terasy
Anna Potůčková 19.1. 14:18
Moc děkuji za tento článek a za krásnou virtuální procházku, která je plná zajímavých prvků a v reálu bych si zde ráda odpočinula a tou krásou pokochala.
Osmasedmdesátiletý Miloslav Křížek: Přes hledáček fotoaparátu vidí člověk svět kolem sebe jinak, než očima
Danka Rotyková 19.1. 10:58
Krásné snímky, krásná záliba - šťastný fotograf.
Vesnická zabijačka na Drahanské vrchovině
Daniela Řeřichová 19.1. 09:40
Hezký článek o rituálech, které by měly být zaznamenány. A také o rodinné a sousedské pospolitosti. Já jsem byla na zabijačce jednou a už nikdy více.
Kdy se bude rozvolňovat? Až klesnou počty hospitalizovaných pod tři tisíce
Jitka Hašková 18.1. 21:02
Děkuji za info.
Nejvíce nominací na Českého lva mají filmy Krajina ve stínu, Havel a Šarlatán
Daniela Řeřichová 18.1. 16:48
Viděla jsem nominované filmy a budu držet palce Šarlatánovi a Krajině ve stínu.
Co my známe, a naši potomci se učí
Dana Kolářová 18.1. 12:38
Paní Vargová, možná by bylo lepší odsadit odstavce, lépe by se četlo.
Bezdětní lidé, kteří mají kvalitní přátele, na tom ve stáří bývají lépe, než lidé s rodinami, ale bez přátel
Ján Zábranský 18.1. 08:49
Nemám co dodat, souhlasím.
Obyčejné odpoledne
Daniela Řeřichová 18.1. 08:27
Hezká procházka, lampy dodávají fotkám zajímavou atmosféru.
Čas dobrých přání
Anna Potůčková 17.1. 11:23
Soni díky za krásný článek. Tvoje vize do tohoto současného roku by se mně moc líbila. Nezbývá, než popřát aby všechno to co zminuješ vyšlo a na konci roku bychom všichni mohli dopsat slovo: SPLNĚNO
Děti manžela mě přinutily prodat byt
Martin Vrba 17.1. 09:57
Jo – podobným mužům bych v případě, že podlehnou své chvilkové slabosti síle vůni nové ženy, aby to chvilkové pobláznění po vyrovnání svého a galaktického tlaku neřešili rozvodem a novým sňatkem z nerozumu, ale jen onou známou větou pana Kristiána: „Zavřete oči, odcházím!“ A jen si vzpomněli na nějakou větu z manželského slibu, například tuto: “Já, odevzdávám se tobě, a přijímám tě za svého manžela. Slibuji ti věrnost v časech dobrých i zlých, ve zdraví i nemoci, v hojnosti i nedostatku. Chci tě milovat a ctít po celý svůj život, dokud nás smrt nerozdělí.“ :)
Variace na hru - Co bych si vzala na pustý ostrov
Helena Votíková 17.1. 09:47
Paráda, ještě bych přidala střídání čtvero ročních období, tak jak pamatujeme. Léto s krátkým teplým deštěm a duhou, a aby se zase lidé uměli radovat z maličkostí a blbinek a neškaredili se na sebe.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.