Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dámy a pánové po šedesátce slavili úspěch na přehlídkových molech
Jana Šenbergerová 30.9. 14:25
Další pěkná akce, kterou jsem mohla vidět, aniž bych byla přítomna. Líbí se mi využití schodiště k nástupům modelek a modelů, pro které to nemusí být vždy příjemné, přesto je zvládají s úsměvem a grácií. Díky.
Chorvatsko - Drvenik
Naděžda Špásová 30.9. 13:21
Chorvatsko mám taky ráda, byli jsme tam dvakrát. Hezké fotky. :-)
Výlet na Větruši
Naděžda Špásová 30.9. 13:18
Na Větruši jsem byla víckrát, lanovkou jsem taky párkrát jela. Odtamtud taky můžeš dojít k Vaňovským vodopádům. :-)
Putování africkým Mali do bájného Timbuktu
Daniela Řeřichová 30.9. 12:08
Další mimořádně sugestivní reportáž z -pro mne - neznámého místa. Navíc s hlubokým lidským akcentem. Děkuji.
Ve Zlíně není zle
Zuzana Pivcová 30.9. 10:54
Pohledy na stejnou událost jsou různé, ale tenhle je moc hezký a moudrý. Ráda jsem si s Tebou vyjela do Zlína.
Broumovsko
Hana Nováková 30.9. 09:57
Maruško, dnes to bylo nejen na 1 ale i hodně hvězdiček. Poutavý článek a krásné foto. Navštívila jsem v mládí Babiččino údolí, Ratibořice a nahlédla jsem díky vašim fotkám i do jiných nádherných míst. Děkuji za článek a foto, připravila jste mi krásné i když zatažené ráno.
Jak zpomalit stárnutí u mužů? Zde je několik tipů
Jan Ciprys 30.9. 09:18
Když jsem si přečetl článek připadám si trapně a méněceně jako chlap protože nám opět radí žena jak máme stárnout.
Marta - rekonvalescence
Dana Puchalská 29.9. 18:20
Vlaďko, to jsem víc než zvědavá jak to všechno dopadne. Ale já rozená optimistka si myslím, že vše se v dobré obrátí. Ano, psychika je velice důležitá a je dobře, že se Marta někomu svěřila. Každá žena v podobné situaci potřebuje nějakou
spřízněnou ženskou duši a hned je jí líp.
Make-up pro starší ženy má svá užitečná pravidla
Věra Ježková 29.9. 17:44
Nikdy jsem se nelíčila příliš výrazně. Oči si líčit musím. Nejen kvůli brýlím. Jinak vypadám jak nemocná. Vrásky nezakrývám. Mívala jsem velké problémy s pletí, nemohou mě rozházet. Pod roušku líčení není třeba. Jak již napsala humorně Ivanka.
Život v devadesáti? Jde to, když si umíte dělat legraci
Daniela Řeřichová 29.9. 17:10
Velký respekt před panem Rudolfem. Znám několik osobností v tomto věku a jejich příběhy a vitalita mi dodávají energii. Děkuji za článek.
Látro, kvintlík, kapka - uhádněte
Jaroslav Kolín 29.9. 13:54
No, radši se nebudu "chlubit" výsledkem. Jdu na máz piva. :-)
Jsem věčný optimista
Věra Ježková 29.9. 09:41
Soňo, to je krásné. Já bohužel nemám to štěstí být věčný optimista. Naučit se to nedá.
Kapky života
Zuzana Pivcová 29.9. 08:11
Moc hezké, Hanko, cítím, že jsem pocitově také obdobně spjata s přírodními jevy, a to čím dál víc, děkuji.
Fotogalerie - Podívej, kvete růže...
Helena Votíková 29.9. 08:05
Krása. Nejvíc se mi líbí čajová růže.
Poslední prosluněná zářijová procházka
Marie Měchurová 28.9. 11:11
Je vidět, že procházka se opravdu vydařila. Cesty do lesa jako by říkaly: Račte vstoupit. Věřím, že se ještě dočkáme hezkého podzimu, a že nám připraví hodně námětů na focení.
Babi, tu stranu volit nemůžeš! Politika spouští hádky v rodinách
Jana Hošková 28.9. 10:34
Popsal jste to přesně, Libore. Jak naivní od všech, co jsou schopni se málem poprat ve vlastní rodině !Každý má právo na svůj názor, ale mým právem není ho za to zabít :-))
Rostlina s krásným květem i zajímavým jménem
Zuzana Pivcová 28.9. 09:46
To je pro mě naprostá cizinka.
Kouzlo časů minulých - Můj Élysion
Zuzana Pivcová 28.9. 09:37
A ono to vrátit nejde. Jen ve vzpomínkách a v krásné poezii.
Jak je na tom váš dům z hlediska izolace?
Patrik Poula 28.9. 06:45
Náš dům je na tom z hlediska izolace dobře. K topení nám totiž stačí krbová kamna s výměníkem , na která je napojený komín, který jsem koupil z https://www.poctivy-komin.cz/ a krásně nám dům vytopí. Máme tak minimální únik tepla z domu.
Pište na i60 a získejte každý týden za Počin týdne některou z věcných cen
Elena Valeriánová 27.9. 17:28
Konečně je zpět naše heslo: Tahle země není jenom pro mladý!!! Přeji všem hodně hezkých nápadů.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.