Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pojďme to zase rozhýbat – s Jiřím a Soňou Ježkovými

Elena Valeriánová 27.9. 14:02
To je bezvadný článek o sympatických lidech. Jejich odpovědi jsou plné radosti ze života, žádné skuhrání. Hodně zdraví oběma.

Mamlas, Hamroň, Vápenice ...

Dana Puchalská 27.9. 13:10
To je moc hezký článek od nové íčkařky Jany. A jsem ráda a nebudu určitě sama, že je doplněný fotografiemi.

Názorů ač jsme různých

Jan Zelenka 27.9. 11:24
Přesně jsi vyjádřila i moje pocity z té, trochu vzrušené diskuse. V tomto čase se chovejme racionálně, někdy je nutné upozadit své ego v zájmu celku. Doufejme, že tento blbý čas brzy pomine a není třeba si z té doby odnášet nějaké osobní averze.

POZOR, křest knihy Mrcha jemně uzená se kvůli vládním opatřením odkládá!

Alena Tollarová 27.9. 10:02
Pozvání je více než lákavé. Uvidím, jestli seberu odvahu kvůli mrše covidové vyrazit do Prahy ...

RE

Hana Šimková 27.9. 09:12
Ne--nefunkční a funkční, nerezové rezavé, pravdivé , nepravdivé, nepřesné, přesné no na ne je jich strašně moc. Mám pravdu, nebo nepravdu.?

Nevděčný senior

Hana Šimková 27.9. 08:55
JO TO JSEM NAPSALA VE SVÉM ČLÁNKU, ŽE DŮCHODCI DAR ROUŠEK VRACÍ BABIŠOVI.

Módní přehlídka Zlín 24. září 2020

Jana Šenbergerová 26.9. 13:03
Moc zdařilé fotografie! Radost a dobrá nálada z nich doslova tryskají. Díky!

A vzpomínky nám zůstanou

Anna Potůčková 26.9. 11:23
Tak to je článek, který bych mohla napsát úplně stejně. Jen místně by to nebyla Praha, ale Koryčany. Tam jsme bydleli na smíšeném internátě, kluci měli pokoje dole, a m děvčata o patro výše. Bydlelo se tam na zámečku. A protože okolo něj chodili dost často i kluci z Koryčan, tak jedna spolužačka se do jednoho z nich zamilovala (nakonec se také vzali). Chodila s ním večer randit a několikrát se nestihla vrátit včas před uzamčením internátu a tak za pomocí pevně svázaných prostěradel jsme ji tahaly oknem. Nikdy se na to nepřišlo. Ale několikrát vychovatelé načapali kluky na našem podlaží ještě před vstupem na dívčí pokoje. My měli pokoj hned vedle vychovatelů. A ne nadarmo se říká, že pod světlem je největší tma. Kluci se v noci dostali až na náš pokoj, a když uslyšeli nějaké vrznutí dveří rychle zalezli do volných postelí a chovali se jako velcí spáči. Vychovatel rozsvítil, a když viděl že všichni spíme tak odkráčel asi na kontrolu dalších pokojů. Než byl budíček, kluci šikovně odkráčeli do přízemí.

Kila navíc opticky zmizí v rozevlátém oblečení

Marie Doušová 26.9. 10:11
Nezáleží na postavě, ale na vkusu jednotlivých žen. Každá žena ,která se umí obléknout vkusně, je zajímavá a krásná.....

Píšu ti

Elena Valeriánová 26.9. 07:32
Nádherná, báseň, nádherné, smutné vyznání. Zuzko, ty jsi prostě talent a já tě nepřestanu obdivovat.

Nemůžete se zbavit dluhů? Lidovci přichází s návrhem na životní restart pro dlužníky

Olga Škopánová 26.9. 07:22
Pane Bože nemohl bys vysvětlit svým ovečkám, že senioři opravdu nepotřebují, aby je KDU ČSL učila na počítači, tahala z dluhů či něco podobného.

Osvětlené zahrady. Jak na ně?

Patrik Poula 26.9. 06:27
Teda, mít na zahradě takové venkovní osvětlení, to je romantika. Manželka by byla nadšená. My máme na zahradě klasické lampičky u chodníku a na zdech nástěnná světla, která jsme objednali z https://www.bytova-svitidla.cz/Venkovni-osvetleni a také plní svoji funkci. Pro mě je nejpodstatnější, že venku po tmě vidím :-) .

Výlet na Mostecké jezero

Zuzana Pivcová 25.9. 13:10
Je to kouzelné jezero a ta průzračná voda mě fascinuje. Škoda, že tu nemáme něco v blízkosti, jen tu nanicovatou Hostivařskou přehradu a krytý bazén na Praze 11. :-D Fotky jsou moc hezké, tak jako vlastní výlet.

Jmenuji se Albert VII.

Zuzana Pivcová 25.9. 13:08
Albíkovi kouká z očí, že je to rošťák. No, a ty mordy, to už má v genech. Jezevčík naší známé taky odrovnal dvě slepice a kočky bychom před ním nevypustily ani za nic. Tak přeji Albíkovi, ať má samé pěkné historky k vyprávění.

Lidovci chtějí navýšit důchod maminkám o 500 korun za každé vychované dítě

Eva Kopecká 25.9. 09:44
Měla jsem jednou sice krátký, leč plodný rozhovor, který jsem neiniciovala. Šlo o to, že jedna bezdětná známá mi předhodila nespravedlnost do nebe volající. Někdo, kdo si byl pár let doma s dítětem, jde dřív do důchodu než ona, která MD nikdy nevyužila. Ano, povídám jí. Tqaky bych byla pro srovnání věku. V šedesáti třeba všem. Nojo, namítla. Ale vy jste nemusely vstávat do práce, měly většinou dvě děti a třeba byly šest let doma. To byste měly správně JÍT O TĚCH ŠEST LET POZDĚJI NEŽ MY BEZDĚTNÉ. No přátelé, to bylo teda silné kafe i na mě. Povídám. Zaprvé. Říká se tomu mateřská dovolená, ale je to milá holka pěkný zápřah. Když něco s děckem není OK. A zadruhé. My státu aspoň daly děti. Co jste mu daly vy? Jo, a bylo to. Ale jak říkám. Já bych se nenavážela do druhých kvůli tomu, že....měly pro sebe víc peněz. Nepřišly o pár let výdělku. Netrávily čas věčně po doktorech a poradnách. Nemusely šetřit. Byly na dražších dovolených....Začala ona. Takže jsem prostě mírně přiostřila. Myslím, že každý snad dopředu ví, že když ty děti mít bude a nebude, co ho asi tak čeká. Že nás, co je máme, budou stát ten čas, zdraví, peníze, a že ty, co je nemají, si mohou jet, kam chtějí a nebrat na nikoho ohled. No jestli by vešlo v platnost, že by mně přidali 1000 za ty dvě děti a ona stejně stará šla do důchodu s o stejnou částku menším penízem....TO BUDE ZASE ŘEČÍ!!!

Pranostiky – roční období III

Zuzana Pivcová 25.9. 09:03
Věrko, konečně nastává Tvé oblíbené období, viď? Zatím jsem ještě nestačila vyhodnotit, která z pranostik by se mohla vyplnit. Ale to nevadí, jsou zajímavé, lidé byli moudří.

Znáte svoji krevní skupinu? A je to vůbec nutné?

Martina Růžičková 25.9. 07:57
Zajímavý článek. Svoji krevní skupinu znám od začátku prvního těhotenství.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.