Přehled posledních diskuzních příspěvků
Milí přátelé
Hana Nováková 22.8. 11:28
Hano, gratuluji ke knižce, krásné myšlenky. Užívejte si života ve zdraví, pohodě a s jasnou myslí...
Dobrá kniha je dar...
Hana Nováková 22.8. 10:27
Moc krásný článek, v mládí jsem hodně četla, dnes mi tolik neslouží oči a po dvou stránkách jsem z očí unavená a tak knihu čtu hodně dlouho. Závidím v dobrém těm, kdo ještě jako senioři mohou bez potíží číst, jak ráda bych četla i já...
21. srpna 1969
Irena Mertová 21.8. 17:52
Ano, děda mi vyprávěl, jak to prožívali - viz můj článek " Vzpomínky na Brno v srpnu roku 1969"
Pověst o modrém květu
Hana Nováková 21.8. 08:57
Pane Zelenka, krásné čtení a těším se na další. Nádherný úvodní snímek dokazující, jak je krásně u nás doma...
Vědecké výzkumy potvrdily, že lidé, kteří se vidí s vnoučaty, žijí déle a jsou zdravější
Olga Škopánová 21.8. 06:41
Vědecké výzkumy rovněž potvrdily, že senioři, kteří nosí zelené svetry žijí déle, než senioři, kteří nosí žluté svetry, protože zelená barva jak známo uklidňuje
Návod, jak si vyrobit univerzální čistící prostředek
Valerie Polášková 21.8. 05:49
Tak to musím někdy zkusit! Díky za tip. Já si myslím, že takovéto jednoduché a hlavně ekologické čistící prostředky jsou prostě nejlepší. Nač domů tahat zbytečně chemii. Já sama mám doma hned několik eko čistících prostředků a v některých případech podle mě fungují snad i lépe, než ty chemické. Většinu z nich mám odtud: https://www.greenmat.cz/
Máchovo jezero láká romantiky i rybáře
Libor Farský 20.8. 16:29
Krásná připomínka mého mládí na trampu, děkuji
Jako zebra. Účesy, které nosí mladé i zralé ženy
Dana Hošková 20.8. 14:03
Mě osobně to moc neoslovuje, mám raději barvy přirozené. Uznávám ale, že někomu to i sluší. Jak se říká: "Proti gustu žádný dišputát."
Básnění II.
Zuzana Pivcová 20.8. 13:00
Text na známou melodii jsem zkusila asi v 16 letech, ale bylo to ještě takové dětinské. Jak už jsem se zmínila u prvního článku, textařka nejsem. Nevím vlastně, co je náročnější, zda napsat k hudbě slova nebo naopak zhudebnit báseň. Nějak už si s tím nelámu hlavu. :-D Ale Vaše texty jsou moc hezké, přemýšlivé.
Tlustice nabíjí energií, ale také léčí afty a opary
Věra Ježková 20.8. 08:13
Danko, sukulenty jsem si neoblíbila. Jako mladá jsem velmi trpěla afty. Neumím si představit, že bych si je potírala půl hodiny. V nouzi nejvyšší jsem chvíli podržela v ústech tvrdý alkohol nebo francovku. Bolest to byla veliká, ale aft pak na čas utlumila. Když jsem náhodou byla v té době u zubaře, potřel mi ho čímsi. Jinak nepomáhalo nic, ani např. doporučovaný Herbadent.
Jak se stáří někdy tváří
Věra Ježková 19.8. 13:36
Hani, líbí se mi název knihy i obálka. Bude následovat ukázka? Ze stáří si (zatím) nic nedělám.
Byla to taková hra na pohádku
Zuzana Pivcová 19.8. 11:23
Jituš, Tvé úsměvné příběhy z mládí se mi moc líbí. A určitě ne jen mně.
Tragédie na vodě
Hana Nováková 19.8. 09:13
Zdeno, úplně mě mrazí po těle při tom čtení, bohužel, je to život a ten je pln tragédií.
Do koše s tím! Už se ví, jak Češi plýtvají jídlem. Například průměrný Brňan vyhodí za rok přes 37 kg potravin
Danka Rotyková 19.8. 08:11
Plýtvání čímkoli je špatné, když se jedná o jídlo, je to trestuhodné. Nakupuji také i to, co okamžitě nespotřebujeme, ale tak, abych nemusela nic vyhodit. Velká balení nekupuji, pro 2 lidi to není třeba.
Sherlock Senior v Českých Budějovicích, 23. a 24. září 2020
Hana Práglová 19.8. 07:05
ČB máme hodně z ruky.Ale určitě to bude zajímavé.
Povídka - Zkouška z plavání
Zuzana Pivcová 18.8. 13:07
Maruško, ani by mě nepřekvapilo, kdybys tou záchranářkou byla Ty. Je to asi velmi náročné naučit se způsob záchrany tonoucího. Vždyť často se stane, že někdo pomůže tonoucímu a sám pak přijde o život. Ano, voda je živel, který rozhodně záměrně neškodí, ale vyžaduje respekt.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.