Přehled posledních diskuzních příspěvků

Výlet na Třebenicko

Libor Farský 26.8. 11:33
Prima, velmi vám to přeji

Obliba třtinového rumu v Česku raketově roste

Ondra Vysma 26.8. 10:00
Problém je, že lidé jsou navyklí na levný nekvalitní alkohol a mají pak s určitý druhem alkoholu. Je rozdíl koupit si třeba rum Don Papa z Alkohouse.cz nebo nejlevnější možný rum někde ze supermarketu.

Voda je daleko dražší než...

Libor Farský 26.8. 09:45
Moc se mi líbí ten nápad s dobrými skutky ♥

Elektřina a plyn příští rok podraží

Patrik Poula 26.8. 06:13
Zdražuje se každý rok, takže to pro mě není žádná novinka. My používáme elektřinu jen na svícení a vaření, takže za ni neplatíme tolik. Topíme v krbových kamnech topnými peletami a je to super. Objednávám si celé palety z https://www.premium-pelety.cz/ a pelety vydrží docela dlouho hořet, takže ani nemusím tak často přikládat a máme relativně levné topení.

Nespokojenost ve vztahu prožívají lidé v každém věku. Čím jsou lidé starší, tím menší mají snahu partnerské vyhoření řešit

Antonín Nebuželský 25.8. 13:53
Jen k tomu mobilu. Je to studnice " možností, cokoli tam člověk najde. Taky mi manželka vytýká, že třeba nekoukám na televizi, do koupených časopisů a podobně. Však si můžeme všimnout venku-je to fenomén doby, každý si toho čumí. Akorát ty děti ještě neumí :-) Uvidíme kam to povede, i když, co noviny, to premiový(placený) obsah to možná vyřeší.

Voda má, voda má, voda má...

Hana Nováková 25.8. 09:36
Pane Farský, krásné počtení, nádherná úvodní skladby, Skácela miluji i Pavlicu, vybral jste dobře. Trefné fotky, užila jsem si čtení. Celý článek je jak malá diplomka. Děkuji a budu se těšit na další..

Liberec 2: Botanická zahrada

Irena Mertová 24.8. 12:58
Liberecká botanická zahrada je nádherná ...

Mňau, přišla jsem se pomazlit. Felinoterapie aneb když kočka léčí

Olga Štolbová 24.8. 12:13
Nevíte někdo, kde bych sehnala nějaké ragdollské koťátko? Nebo i dospělého kocoura, nutně se potřebuju pomazlit. Chtěla bych ho opravdu koupit. Děkuji předem za radu. ♥

Mé dvě řeky - Popelka a Vltava

Libor Farský 24.8. 09:58
Já, bohužel, nemám vzpomínky na dětství, které by mi něco podobného připomínaly. Jezdil jsem každé prázdniny k babičce a dědečkovi do Vysokého nad Jizerou. Jenže Jizera byla od městečka asi 15 km a nikdy jsem ji neviděl. Ani žádnou Popelku v místě ...

Podzimní zahrada: Uklizeno jako ze žurnálu

Patrik Poula 24.8. 06:23
Na jaře a na podzim je na zahradě vždy nejvíc práce. Zahrada je můj koníček, takže si při práci pěkně odpočinu. S manželkou děláme v klidu, a co nestihneme dnes, doděláme zítra :-) . Nikam nespěcháme :-) Letos na jaře jsem si koupil nové nářadí pro zahradu z https://www.naradinazahradu.cz/ a práce mě hned víc baví, když mám pořádné náčiní.

Grilujeme. Proč by se v domově seniorů nemohly opékat buřty?

Hana Šimková 23.8. 14:31
Ještě jste ale neřekli kolik takový přepychový domov stojí. Asi bych se sv oji penzí na něj nedosáhla.

Liberec 1: Zoologická zahrada

Zdenka Soukupová 23.8. 13:12
Určitě to byl moc hezký výlet. A fotky se mi taky líbí.

O xenofobii s úsměvem XVI: Poláci

Dana Puchalská 23.8. 12:11
Věrko, Tvůj dnešní díl přišel jak na zavolanou. Dočetla jsem rozhovor s polskou režisérkou A. Holland. Ta se v něm o Polácích jako takových dost rozpovídala. Děkuju Ti.

Výlet do Neratova

Daniela Řeřichová 23.8. 09:06
Děkuji za pěkný článek. Neratov je zázrak, architektonicky i lidsky. Zažila jsem i pouť i koncert, magické chvíle. Snad se ještě vrátím.

Z archivu II

Dana Puchalská 22.8. 16:18
Krásný archiv.... Děkuju.

Milí přátelé

Hana Nováková 22.8. 11:28
Hano, gratuluji ke knižce, krásné myšlenky. Užívejte si života ve zdraví, pohodě a s jasnou myslí...

Dobrá kniha je dar...

Hana Nováková 22.8. 10:27
Moc krásný článek, v mládí jsem hodně četla, dnes mi tolik neslouží oči a po dvou stránkách jsem z očí unavená a tak knihu čtu hodně dlouho. Závidím v dobrém těm, kdo ještě jako senioři mohou bez potíží číst, jak ráda bych četla i já...

21. srpna 1969

Irena Mertová 21.8. 17:52
Ano, děda mi vyprávěl, jak to prožívali - viz můj článek " Vzpomínky na Brno v srpnu roku 1969"

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.