Přehled posledních diskuzních příspěvků
Soutěž: Podoby vody II
Anna Potůčková 23.7. 13:10
Kdyby člověk zapřemýšlel určitě by našel i další díla, kde je zminovaná voda. A knížku Kříž u potoka mám ve své domácí knihovně.
Putování v Pošumaví - zřícenina hradu Rabí
Hana Nováková 23.7. 11:48
Rabí a Šumava, mám na ně krásné vzpomínky, byli jsme ubytování v zařízení nedaleko náměsti v Kašperských horách. Okolí neskutečně krásné. Prostě Šumava má své neobyčejné kouzlo, propojené i s literárními díly zasazenými do tohoto prostředí. Užila jsem si to, ale už není možnost se na stejné místo vrátit. Zase to zaměstnavatel prodal a ubytování, jak jsem tak koukala není z nejlepvnějších. Díky za článek a foto
NÁVRATY – Mona Lisa na chmelové brigádě
Věra Ježková 23.7. 09:48
Jendo, jak víš, tvé Návraty mám doma i s věnováním. Je to krásná knížka. Tvé vzpomínky čtu moc ráda.
Rané, pozdní, nové. Brambory obsahují vitaminy, minerály i bílkoviny. Musí se však umět správně připravit
Eva Mužíková 22.7. 22:20
Se skladováním brambor v paneláku mám problém, proto kupuji jen nezbytné množstvi. Nejraději mám ty zakoupené na trhu, ještě umazané od zeminy. Ty oprané mne vůbec nelákají.
Procvičení vašich znalostí
Jana Šenbergerová 22.7. 16:08
Při troše štěstí bych i přežila. Nesměla bych být ale vystavena všem těmto nebezpečím.
Za sedm dní bude vše v pořádku. Postará se o to Garanční systém finančního trhu
Jana Šenbergerová 22.7. 15:04
Stačí mi přečíst "Garanční systém finančního trhu" a napadá mě jediné - čínština. Je pro mě stejně nepřehledná a nesympatická, i když některé peníze podobně jako čínské znaky zaujmou svou uměleckou podobou. Zřejmě jsem se narodila do nevhodné doby, nebo jsem naprosto nevhodná pro tuto dobu. Jsem moc ráda, že mám vedle sebe člověka, který si s financemi poradí i za mě.
Oborou k poustevně Zbyny
Mirek Hahn 22.7. 08:44
Gratuluji k tomu dobrodružství..... Lokalita Zbyny je v klidové zóně obory a je tam celoročně zakázán vstup. Vítejte mezi dareby :-)
Vzpomínka: Čas třešní
Alena Vávrová 21.7. 14:43
Krása, Danuško a opět běží vzpomínkový film...Svoje první hodinky jsem dostala od milovaného dědečka a byly také zn. Zarja. Možná je ještě někde mám.
Soutěž: Podoby vody I
Naděžda Špásová 21.7. 10:55
Věrko, obdivuji tvojí výdrž v hledání přísloví a rčení. :-)
Tři vesničky v centru Prahy. Navštivte málo známá místa, která vás nadchnou
Jitka Hašková 21.7. 10:55
Díky za dobré typy. Nový Svět znám z dětství, ale i v poslední době jsem tam byla několikrát. Střešovičkami jsem několikrát procházela, když tam bydlela kamarádka, Hostivař také trochu znám, bylo by dobré se do obou vrátit.
Děkuji
Marie Doušová 21.7. 10:17
Hano, moc pěkně napsané a přeji hodně zážitků,kde už bude líp a zdravíčko dovolí dostat se do dalekého okolí. Moc držím palce ,Vaše básně a články jsou zajímavé. Dík
Kolín, Jeruzalém na Labi
Jarmila Komberec Jakubcová 21.7. 09:06
Velmi pěkný článek, který seznamuje s historií Židů v Kolíně. Moc děkuji. Líbí se mi název článku "Kolín, Jeruzalém na Labi".
Pandemie - MOR
Irena Mertová 20.7. 18:07
Br, děsné... Doba před antibiotiky byla hodně jiná, dnes se člověk spoléhá na medicínu, že ho ze všeho dostane....
Zadlužení lidé se hádají častěji než ti bez závazků. Dluhy nejvíce rozvracejí soužití mezi generacemi
Marie 00000 20.7. 12:01
Článek pravdivý. Problém je podle mě v tom, že staří vždy šetří mladým. Tedy - nepřipravují je na samostatnou cestu životem. Staří mají pořád pocit, že musí mladým pomáhat, tak si mladí nedělají těžkou hlavu - vždyť on to vždy někdo zaplatí. A potom - systém, jaký je teď při oddlužování je vlastně nepřímou podporou nezodpovědnosti.... Všichni vědí, že se nic neděje. Zaplatí 30 % z celkového dluhu a zadluží se znovu.
Co se to děje s námi lidmi?
Eva Mužíková 20.7. 09:28
Jani, mluvíš mi z duše. Také NECHÁPU, kde se v lidech bere tolik zla. Zlo na lidských bytostech, zvířatech a přírodě. Zrovna včera jsem se tolik rozzlobila. Před několika lety vysázelo město u silnice ovocné stromy. Už tenkrát jsem o jejich osud měla strach... Uzrály první třešně, jenom pár a nějaký debil ulomil díky své nenažranosti hlavní větev. Stromeček zničený, nevytvoří tu správnou korunu. Až mne srdce bolelo, když jsem to uviděla. Kdybych to hovado přistihla, asi bych mu tou větví naflákala nenažranou hubu. Promiň výrazy, ale jsem opravdu rozzlobená...
Fotogalerie z výstavy lilií a okrasných květin v Dendrologické zahradě v Průhonicích
Miluše Hasenohrlová 20.7. 08:29
Jitko,plnohodnotné informace a krásné fotky nejen lilií,ale i denivek,růží a muškátů.Musí tam být velice příjemná procházka.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.