Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poděkování rodičům
Daniela Řeřichová 27.7. 10:08
Láskyplné a moudré vyznání. Děkuji. Jako byste pojmenovala i moje pocity.
Gruň náš šumný jediný. Navštivte místo, které obdivoval básník Petr Bezruč
Dana Puchalská 27.7. 07:30
Beskydy jsou krásná a malebná část naší země. A žijí tam velmi milí lidé. Už se těším, až tam na podzim pojedu.
Oskarová herečka Helen Mirren slaví pětasedmdesát
Olga Škopánová 26.7. 18:45
Myslím, že u nás by i taková krásná Helen Mirren, byla považovaná za protivnou a hloupou babču, která si nedokáže s ničím poradit.
Mezigenerační propast se prohlubuje. Nikdy dříve nežili mladí a staří lidé tak odlišně jako nyní
Jana Šenbergerová 26.7. 16:00
Jaká válka generací! Stačí, aby si staří vzpomněli, že byli také mladí a mladí měli na mysli, že mohou být také staří. Ve výhodě jsou staří, ti to určitě zažili, což u mladých zas až tak jisté není. Já jim upřímně přeji, aby o to nepřišli. :-)
Když nám prší a voda hučí...
Zuzana Pivcová 26.7. 13:20
To je typická ukázka, co umí taková malá voda. Moc hezké vyznání!!
Krbová kamna sníží výdaje na vytápění až o polovinu
Patrik Poula 26.7. 13:16
Topení dřevem je fakt hodně výhodné. Já jsem tomu nevěřil, ale po první zimě, co jsme přešli z elektřiny na topení dřevem, jsem dost koukal. Vloni na jaře jsme si koupili krbová kamna z https://www.krbova-kamna-eshop.cz/Krbova-kamna-do-prostoru-c2_7_2.htm a za zimu jsme ušetřili tolik, že se nám kamna už zaplatila.
Do autoškoly po šedesátce. Mezi seniory přibývá začínajících řidičů
Jitka Caklová 25.7. 16:44
Autoškolu na motorku jsem absolvovala v osmnácti letech a jízd na motorce jsem si užila víc než dost. Podruhé těhotná jsem dělala autoškolu na auto, protože bez řidičáku, s malými dětmi a ještě k tomu na vesnici, bylo dost problematické. Kdo to zažil, mohl by vyprávět. V padesáti letech jsem si už neuměla představit sedět za volantem a zvládat stále náročnější silniční provoz. Pak manžel onemocněl, před pěti lety nedostal vzhledem ke zdravotnímu stavu osvědčení k řízení motorového vozidla a já musela za volant, chtě nechtě vklouznout, protože v dané situaci si daleko víc, než s malými dětmi, život na vesnici bez auta a řidičáku opět neumím představit.
Výlet do Libčevsi a na Kamýk
Zuzana Pivcová 25.7. 13:50
Moc hezká vycházka, jen nevím, jestli neměla patřit do soutěže Do stovky. Když, tak ji přemístím. Myslím, že někdy nevadí, když nemá člověk stanoven konkrétní cíl z bodu A do bodu B.
Dovča 2020 Díl 1. Pojedu někam?
Dana Puchalská 25.7. 09:51
Helčo, omlouvám se za tu jedinou hvězdičku. Mělo jich být aspoň 6. Proto přidávám tady *******. A přeju Ti krásný pobyt u moře a ať se Ti podaří vyléčit tu bolavou nožku.
Co to tak může být, když se řekne.....
Hana Nováková 25.7. 08:38
Dano, já byla mimoň - vůbec jsem se nechytala a čekala jsem, jaké budou odpovědi.. Tohle hádání mě dostalo a moc se mi líbilo - díky
Novinka: plastová okna s hliníkovou obložkou
Patrik Poula 25.7. 05:27
My máme klasická plastová okna. Jediné, co je u nich nové, je těsnění. Už ani nevím, jak dlouho okna máme, ale za skoro celý můj život jsem s okny nic nedělal, až teď. Syn mi poradil, ať si objednám nové těsnění z https://www.tesnenitexim.cz/E-profil-mezera-2-3-5-mm-c1_2_2.htm a pak mi ho na oknech pomohl vyměnit.
Jak mne zmátla pandemická zelená
Zuzana Pivcová 24.7. 13:58
Tedy, to bylo napínavé, skoro jako za Železné opony, i když tehdy jsme byli "na jedné lodi", stejně se přes hranice jen tak nesmělo.
Co to asi může být, když se řekne.....
Zuzana Pivcová 24.7. 13:54
To je průšvih, z lidových názvů neznám ani jeden. Sice nejsem zkušená houbařka, ale přece jen... :-D Danko, už máš odeslanou odpověď, takže bych se mohla předem kouknout a dělat ramena, ale proč bych to dělala? Počkám si.
Z Libochovic do Třebenic
Daniela Řeřichová 24.7. 11:08
Krásný výlet i upoutávka. Snad se mi někdy podaří navštívit tato kouzelná místa, o nichž dokážete tak sugestivně psát. Děkuji.
Tip na výlet: Pěšky z Neratovic do Tišic s návratem přes Mlékojedy
Daniela Řeřichová 24.7. 09:23
Děkuji za pěknou pozvánku. Určitě využiji k výletu, článek i fotografie k tomu přímo vybízejí.
Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší
Jana Mesarčová 23.7. 14:39
Je možné účastnit se akcí i bez využití nabízeného ubytování? Bydlim nedaleko.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.