Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bojíte se osteoporózy? V průběhu října se můžete nechat zdarma vyšetřit
Dagmar Bartušková 12.10. 06:36
Díky za info. Ráda se přihlásím na cvičení. Prosím o voucher. Děkuji předem.
Marta a pan Konipásek
Zuzana Pivcová 11.10. 19:43
Vlaďko, tomu tleskám, sama mám za sebe i za sestru zkušenost, že nutnost nebo ochota se o někoho jiného starat a pomáhat, je nejlepší metodou, jak se zbavit bolestínství a sebestřednosti. Díky.
Provoněný říjen: recepty na kotletu se zelím, švestkové knedlíky, květákové placičky a švestkovou marmeládu
Margita Melegova 11.10. 13:33
Podobna jidla uz mame za sebou, jedine hrusky vaznou ale nebyl by problem upect hruskovy kolac, marmelada by asi neuspela i kdyz muze byt chutove zajimava.
O knihách a knihovnách
Martina Růžičková 11.10. 09:26
Hezké vyznání knihám a knihovnám. Také dodnes vzpomínám na paní knihovnici v dětské knihovně.
Vzpomínka na taneční
Jana Šenbergerová 11.10. 08:23
Jitko, tvoje vzpomínky si vždycky ráda přečtu. Také ti přeji ještě mnoho milých setkání s dávnými přáteli, kterých ubývá.
Duševní zdraví je stejně důležité jako to fyzické, v době koronakrize to platí dvojnásob
Věra Ježková 11.10. 07:41
Děkuji za článek. Něco o tom vím. Už jsem zde několikrát napsala, že v době karantény jsem byla 45 dní sama doma. Promluvila jsem pouze jednou týdně s prodavačkou, nedotkla jsem se živé bytosti – nemám kočičku ani pejska. Velice mi pomáhalo každodenní dopisování s Jendou, občasné telefonáty a maily s přítelem a íčko. Dobře mi ale nebylo.
PŘE - PŘEkrásná čeština
Jana Šenbergerová 10.10. 17:40
Přečteno, představený přepis přednášky přesahuje představivost přemýšlivé přestárlé přebornice. :-)
Nominujte své fotografie do kalendáře na rok 2021!
Jana Kollinová 10.10. 13:51
Najde se v kalendáři i60 na rok 2021 také místo pro autorskou poezii?
Letecké dny
Zdenka Soukupová 10.10. 13:48
Nejsem živnostník, ani jsem nebyla, ale vidím to podobně. Jenže, co s tím? Máte nějakou radu?
Rakev na Václavském náměstí v Praze šokuje a budí pohoršení
Zdenka Soukupová 10.10. 13:42
Snesu i trochu drsnější humor, ale tohle je fakt už za hranou.
Upršený výlet za Růženkou
Elena Valeriánová 10.10. 08:11
Ten článek je jak pohlazení. A toužení. Krásně se s vámi šlapalo.
Páteční rekord: 8618 nakažených. Česko míří k lockdownu
Marie 00000 10.10. 08:01
Je vůbec možné otestovat za jeden den tolik lidí?
Čundr: To se jen tak chodí po světě
Jitka Chodorová 9.10. 11:37
Elen, tak jsi mě rozesmála, tento příběh vyprávěl vždy můj muž, ať už vnoučatům, když povyrostla, ale i ve společnosti nejen dam, jen jeho verze zněla trochu jinak, ale vyprávění vyšel nastejno. Jinak musím napsat, že jsem na čundru nikdy nebyla, ale docela jsem to těm statečným chlapcům záviděla, i když sama bych se asi neodvážila, ale o tom nemusím vyprávět. Díky za článek, který je z úplně jiného soudku, než tady můžeme číst, někdy je změna dobrá.
Svět umělců jako vyživující energie pro nás
Daniela Řeřichová 9.10. 10:12
Ztotožňuji se s myšlenkou glosy a děkuji Danuši za její poselství. A navíc - zmíněná Galerie českého umění je opravdu pozoruhodná i v tom, že za mnoho let své existence nepodlehla módním trendům a dává prostor našim umělcům.
I kdyby trakaře padaly
Dana Puchalská 9.10. 10:07
Naďo, děkuju za krásný článek o Starých Splavech. Byla jsem tam na dovolené před cca 30 lety. A koukám jako blázen, jak se městečko rozrostlo. Pak jsem tam byla asi před 25 lety,ze zvědavosti jak to tam asi vypadá. Fotky jsou jako vždycky od Tebe parádní, děkuju.
Jak správně psát slovo covid v češtině?
Hana Šimková 9.10. 09:47
Tak mám dojem, že je mi úplně jedno jak se píše. Nejraději budu, až se psát nebude vůbec.
Od pondělí bude Česko bez kultury a sportu. Restaurace budou otevřeny jen do 20 hodin
Věra Ježková 9.10. 08:52
Tiskovku po zasedání vlády jsem sledovala. Oba pánové se mi líbili. Velmi mě štvou nezodpovědní spoluobčané – jak už jsem napsala do Nelíbí.
Vezmi si ovoce, miláčku. Ženy se stravují jinak než muži
Věra Ježková 9.10. 07:56
U nás je to naopak. Můj přítel a teď už i Jenda vědí, že s nabídkou ovoce u mě neuspějí. :-)
Moje první cesta do Prahy
Jana Šenbergerová 8.10. 13:44
Moc pěkně zdokumentovaná první návštěva Prahy. Musím se přiznat, že si tu svou vůbec nepamatuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.