Přehled posledních diskuzních příspěvků
Radost ze života si přece nesmíme nechat vzít. Ani v této neradostné době
Daniela Řeřichová 14.10. 13:24
Ano, je potřeba nacházet radost v každodenních maličkostech. Díky za milé povzbuzení.
Výživa jako základ zdraví každého psího parťáka
Eva Mužíková 14.10. 12:55
Trochu to zlehčím:))) Kdyby přípravek nepodporoval tloustnutí, asi by byl vhodný i pro mne.... / i já bych občas potřebovala fyzickou regeneraci /..
Moje radost – dospělé rozhodnutí malé slečny
Daniela Řeřichová 14.10. 09:11
To je opravdu rozhodnutí hodné pochvaly a obdivu. Máte empatickou vnučku, které není lhostejný osud méně šťastných dětí.
Babiši, Prymulo, skončete to divadlo, jde o život
Soňa Prachfeldová 14.10. 07:56
Je to těžká doba, zatim nikdo není kouzelník, aby nás z tohoto vyvedl. V životě by mě nenapadlo, že přijde nějaká celosvětová pandemie a takhle s nami se všemi zamává. Kritizuje se a dehonestuje se vše vládní. Není to dobře, za rok budou volby a tam ať se to ukáže. Dnes přepřahat před vrcholem by současný stav asi nezměnilo. Svět i my perme se s tou ohavností a ne ustavičně mezi sebou. Ruka mi sjela v mobilu omylem na 5 . Vše má svůj začátek i konec.
Krize bývá příležitost ke změně života. Platí to nejen pro mladé, ale i pro seniory
Jana Šenbergerová 13.10. 13:40
Krize jakákoliv nás může potkat kdykoliv a v jakémkoliv věku. Měla jsem možnost pár jich zažít a využít ke změnám, které mi prospívají i v době této, dnes už opravdu pandemie. Teď jen pokračuji v tom, co jsem získala v předchozích letech. Od chvíle, kdy mi konečně došlo, jak je to s těmi velkohubě slibovanými světlými zítřky, začala jsem si vytvářet svoje. A světe div se, jakkoliv to zní mnohým hloupě, mně to funguje. Díky za článek, pod který se ráda souhlasně podepisuji.
Průměrná žena vystřídá během života podprsenky šesti různých velikostí
Danka Rotyková 13.10. 11:44
Pokud bych měla v mládí na výběr, podprsenku bych nenosila. A to pouze proto, že mi byla občas nepříjemná, zvláště v létě. V pozdějších letech jsem se jí zbavovala okamžitě, jakmile to šlo, a to jsem nakupovala u odborníků. Vždy jsem si nechala poradit a nikdy jsem na tomto spodním prádle nešetřila, přesto jsem cítila určité nepohodlí. Teď mám nejraději kvalitní sportovní prádlo.
Ostrov Hvar - městečko Sučuraj
Vladislava Dejmková 13.10. 09:45
Hezká připomínka, v téhle deštivé a zamračené době člověka fotky z Chorvatska pohladí. Už aby zas bylo normálně...
Je čas na hádanky - tentokrát matematické
Jaroslav Kolín 13.10. 08:18
Pěkné, vyřešil jsem "z listu". U dvojky ovšem za předpokladu, že množiny zmiňovaných žáků jsou disjunktní.
Konec srandy. České zdravotnictví je na pokraji kolapsu. Zavírají se školy, restaurace, skončila kultura i sport
Martina Růžičková 13.10. 07:36
Děkuji za přehledné informace a přeji pevné zdraví.
Vzniká nový web na pomoc vdovám. Zapojit se můžete i vy
Libuše Křapová 12.10. 12:12
Před lety jsem se stala rovněž vdovou. A tak vím, jak byly první týdny, měsíce, roky těžké. Jak bylo ubližující nepochopení okolí a jejich "dobře míněné rady". To bylo hned po samotném úmrtí manžela to nejhorší, co mne mohlo potkat. Já potřebovala, aby mne někdo vyslechl, nechal mne vybrečet a zavzpomínat, místo toho jsem slyšela měsíc po pohřbu velmi milovaného manžela rady jako - "moc se lituješ" nebo " kdybyste spolu byli déle, tak po něm tak neteskníš " a podobně. Dodnes jsem velmi vděčná dvěma osobám, které mi byly oporou. Zbytek mého světa mne tehdy odepsal. Jsem za ten nový web ráda, nyní ho už nepotřebuji, zvládla jsem to a začala nový život, ale vím, že jiným může hodně pomoci.
O babičce
František Matoušek 12.10. 09:48
Krásná vzpomínka na milovanou osobu. Hezké jsou i fotografie.
Podzim je čas na pletení. Čím barevnější, tím lepší
Dana Hošková 12.10. 08:54
Nejspíš se do koronavirového svetru pustí. A dokonce uvažuji i o pruhovaném.
Když to ještě šlo....
Zuzana Pivcová 12.10. 08:18
Výstavu jsem neviděla, ale vím, že v prostorách Arkád občas zajímavé expozice byly a narozdíl od různých výstavních objektů pro návštěvníky zdarma. Díky.
Bojíte se osteoporózy? V průběhu října se můžete nechat zdarma vyšetřit
Dagmar Bartušková 12.10. 06:36
Díky za info. Ráda se přihlásím na cvičení. Prosím o voucher. Děkuji předem.
Marta a pan Konipásek
Zuzana Pivcová 11.10. 19:43
Vlaďko, tomu tleskám, sama mám za sebe i za sestru zkušenost, že nutnost nebo ochota se o někoho jiného starat a pomáhat, je nejlepší metodou, jak se zbavit bolestínství a sebestřednosti. Díky.
Provoněný říjen: recepty na kotletu se zelím, švestkové knedlíky, květákové placičky a švestkovou marmeládu
Margita Melegova 11.10. 13:33
Podobna jidla uz mame za sebou, jedine hrusky vaznou ale nebyl by problem upect hruskovy kolac, marmelada by asi neuspela i kdyz muze byt chutove zajimava.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.