Přehled posledních diskuzních příspěvků

Radost ze života si přece nesmíme nechat vzít. Ani v této neradostné době

Daniela Řeřichová 14.10. 13:24
Ano, je potřeba nacházet radost v každodenních maličkostech. Díky za milé povzbuzení.

Výživa jako základ zdraví každého psího parťáka

Eva Mužíková 14.10. 12:55
Trochu to zlehčím:))) Kdyby přípravek nepodporoval tloustnutí, asi by byl vhodný i pro mne.... / i já bych občas potřebovala fyzickou regeneraci /..

Nabít ho a vystřelit!

Jitka Hašková 14.10. 11:15
Aleno, mluvíš mi z duše. Díky.

Moje radost – dospělé rozhodnutí malé slečny

Daniela Řeřichová 14.10. 09:11
To je opravdu rozhodnutí hodné pochvaly a obdivu. Máte empatickou vnučku, které není lhostejný osud méně šťastných dětí.

Babiši, Prymulo, skončete to divadlo, jde o život

Soňa Prachfeldová 14.10. 07:56
Je to těžká doba, zatim nikdo není kouzelník, aby nás z tohoto vyvedl. V životě by mě nenapadlo, že přijde nějaká celosvětová pandemie a takhle s nami se všemi zamává. Kritizuje se a dehonestuje se vše vládní. Není to dobře, za rok budou volby a tam ať se to ukáže. Dnes přepřahat před vrcholem by současný stav asi nezměnilo. Svět i my perme se s tou ohavností a ne ustavičně mezi sebou. Ruka mi sjela v mobilu omylem na 5 . Vše má svůj začátek i konec.

Krize bývá příležitost ke změně života. Platí to nejen pro mladé, ale i pro seniory

Jana Šenbergerová 13.10. 13:40
Krize jakákoliv nás může potkat kdykoliv a v jakémkoliv věku. Měla jsem možnost pár jich zažít a využít ke změnám, které mi prospívají i v době této, dnes už opravdu pandemie. Teď jen pokračuji v tom, co jsem získala v předchozích letech. Od chvíle, kdy mi konečně došlo, jak je to s těmi velkohubě slibovanými světlými zítřky, začala jsem si vytvářet svoje. A světe div se, jakkoliv to zní mnohým hloupě, mně to funguje. Díky za článek, pod který se ráda souhlasně podepisuji.

Můj největší horrorový zážitek

Hana Šimková 13.10. 11:45
Krásný hrůzostrašný příběh.

Průměrná žena vystřídá během života podprsenky šesti různých velikostí

Danka Rotyková 13.10. 11:44
Pokud bych měla v mládí na výběr, podprsenku bych nenosila. A to pouze proto, že mi byla občas nepříjemná, zvláště v létě. V pozdějších letech jsem se jí zbavovala okamžitě, jakmile to šlo, a to jsem nakupovala u odborníků. Vždy jsem si nechala poradit a nikdy jsem na tomto spodním prádle nešetřila, přesto jsem cítila určité nepohodlí. Teď mám nejraději kvalitní sportovní prádlo.

Ostrov Hvar - městečko Sučuraj

Vladislava Dejmková 13.10. 09:45
Hezká připomínka, v téhle deštivé a zamračené době člověka fotky z Chorvatska pohladí. Už aby zas bylo normálně...

Je čas na hádanky - tentokrát matematické

Jaroslav Kolín 13.10. 08:18
Pěkné, vyřešil jsem "z listu". U dvojky ovšem za předpokladu, že množiny zmiňovaných žáků jsou disjunktní.

Vzniká nový web na pomoc vdovám. Zapojit se můžete i vy

Libuše Křapová 12.10. 12:12
Před lety jsem se stala rovněž vdovou. A tak vím, jak byly první týdny, měsíce, roky těžké. Jak bylo ubližující nepochopení okolí a jejich "dobře míněné rady". To bylo hned po samotném úmrtí manžela to nejhorší, co mne mohlo potkat. Já potřebovala, aby mne někdo vyslechl, nechal mne vybrečet a zavzpomínat, místo toho jsem slyšela měsíc po pohřbu velmi milovaného manžela rady jako - "moc se lituješ" nebo " kdybyste spolu byli déle, tak po něm tak neteskníš " a podobně. Dodnes jsem velmi vděčná dvěma osobám, které mi byly oporou. Zbytek mého světa mne tehdy odepsal. Jsem za ten nový web ráda, nyní ho už nepotřebuji, zvládla jsem to a začala nový život, ale vím, že jiným může hodně pomoci.

O babičce

František Matoušek 12.10. 09:48
Krásná vzpomínka na milovanou osobu. Hezké jsou i fotografie.

Podzim je čas na pletení. Čím barevnější, tím lepší

Dana Hošková 12.10. 08:54
Nejspíš se do koronavirového svetru pustí. A dokonce uvažuji i o pruhovaném.

Když to ještě šlo....

Zuzana Pivcová 12.10. 08:18
Výstavu jsem neviděla, ale vím, že v prostorách Arkád občas zajímavé expozice byly a narozdíl od různých výstavních objektů pro návštěvníky zdarma. Díky.

Bojíte se osteoporózy? V průběhu října se můžete nechat zdarma vyšetřit

Dagmar Bartušková 12.10. 06:36
Díky za info. Ráda se přihlásím na cvičení. Prosím o voucher. Děkuji předem.

Marta a pan Konipásek

Zuzana Pivcová 11.10. 19:43
Vlaďko, tomu tleskám, sama mám za sebe i za sestru zkušenost, že nutnost nebo ochota se o někoho jiného starat a pomáhat, je nejlepší metodou, jak se zbavit bolestínství a sebestřednosti. Díky.

Provoněný říjen: recepty na kotletu se zelím, švestkové knedlíky, květákové placičky a švestkovou marmeládu

Margita Melegova 11.10. 13:33
Podobna jidla uz mame za sebou, jedine hrusky vaznou ale nebyl by problem upect hruskovy kolac, marmelada by asi neuspela i kdyz muze byt chutove zajimava.

To takhle jednou

Hana Šimková 11.10. 12:56
Ano peníze nejsou vše, ale bez nich ???

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.